Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lótomi4

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi humor Vicces locsolóversek 2011.04.24 17:27:00
Sivatagban megy a teve, tele van a töke vele, nálam van a töke leve, meglocsolhatlak-e vele?Egy tök, két tök, öt tök, nem tökölök, öntök!Biciklivel érkeztem, negyven métert fékeztemKiszakadt a nadrágom, kifigyelt a ... tojásom.Szabad-e locsolni?Zöld erdőben jártam, részeg…..
Tóta W. Árpád írt egy karácsonyi bejegyzést egy éve, amelyben felhívta a figyelmünket az ókori Mithras-kultusz és a kereszténység közötti számtalan megdöbbentő hasonlóságra. Ha jól értem, a bejegyzés gondolatmenete kb. az volt, hogy 1. A Mithrasz-kultusz egy mese, ahogy azt…..
Lótomi4 2008.12.24 23:08:20
Sziasztok,
először is Boldog Karácsonyt nmindenkinek. Azután szeretnék a Tóta W. fikafórumhoz hozzászólni (sajnos a Mithrasz - Jézus témakörhöz nem tudok). Előrebocsájtom, hogy én tisztelem őt, tehát ha valakinek ez rosszul esik, akkor nyugodtan ugorhat.

Szóval szerintem nagyon sokan félreértik, amit Árpád csinál, és azt gondolják, hogy ő valami bértollnok, vagy propagandista. Nyilván van egy megközelítése a dolgokhoz, amivel egyet lehet érteni vagy sem, dehát mindenkinek van. Viszont van legalább 3 dolog, amin talán érdemes elgondolkodni.

Az első az, hogy igényli a párbeszédet. Rengeteg olyan ember olvassa a blogját, aki nem ért vele egyet, és azok ott mind fikázzák is rendesen, és ő még néha válaszolgat is. Ha csak a nyáj bégetését szeretné hallani, faszán kimoderálhatna mindenkit. Lehet, hogy csak mazohizmus, de mindenesetre legalábbis kiváncsi mások véleményére.

A második, hogy jól csinálja, és hatással van az emberekre, amit ír, mert különben a kutya se olvasná. Ehhez képest rengetegen olvassák, még olyanok is, akik utálják, mint a szart. Ők miért is? Mert legalábbis gondolatébresztő, és ha a gondolat nem a legprimitivebb zsigeri, már megérte.

A harmadik, hogy minden hireszteléssel ellentétben, a blogért nem kap pénzt. Azokért a cikkekért, amelyeket az index átvesz igen, meg amiket egyéb helyeken publikál, de a blogért egy fillért sem. Miért is kapna? Egy darab rejklám nincs az oldalon. Innentől kezdve mindenki tegye hozzá saját szájaíze szerint, hogy akkor miért is irkál, de egy biztos: Sokan vagyunk, akik kiváncsiak rá, és gyakran egymásra is. Már megérte, nem?

Szép jó éjszakát mindenkinek