Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slyking

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tetszettem az anyukájának. Sem a bakancsom, sem a fehér ingem, se a bőrdzsekim (nem hosszú ám, hanem amolyan zakó-féle), meg úgy általában: nem úgy néztem ki, mint ahogyan az anyuka elképzelte a fiának való aranyos-bájos, templomba járós kislányt.A kép innenVolt egy fiúm.…..
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
 A srácok/fiúk/férfiak gyávák, ezen nincs mit ragozni. De megtesszük most. Kedves Szakítós! Pár napja olvasom a siteotokat, de azóta folyamatosan :) Jókat mosolygok rajta, és persze sajnálom az embereket, hogy "mik vannak". Azért ennyire nem gondoltam volna hogy…..
slyking 2009.05.12 14:00:24
1
slyking 2009.05.12 14:00:54
@slyking: pedig kajakra most próbáltam először.
Ebben a posztban kommentelhettek gitárbeszerzési ügyekről/bajokról, kiragasztom majd az oldalhasábba, hogy szem előtt maradjon akkor is, ha neadjisten rengeteg új poszt születne, és ez lecsúszna...