Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tankred Orfeusz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Magyarok, fegyvert gyűjtsetek és készüljetek, mert lassan sorsdöntő óráit éli a nemzet. Most derül ki, hogy szittya vért dobbogtat az ereinkben a mi drága magyar szívünk, vagy csak valami híg finnugor löttyöt keringtet az ócska ketyegő. Testvérek, ti, akik a…..
Tankred Orfeusz 2009.07.14 11:36:23
@TuRuL_2k2: Igen, és épp az teszi élvezhetővé és játékszerűvé a mostani észak-amerikai háborút, hogy nem mérgezik meg azok a való világbeli ellentétek, amik feszültebbé tették a magyar-román vagy szerb-horvát harcokat.
600. nap híreink:Az egész közvélemény erről beszél, sőt már-már biztosra vehetjük, hiszen a Magyar hadsereg prominensei közül is többen megerősítették, a tegnapi gyakorló harc után Észak Skóciában a magyar hadsereg előbb Kanada megtámadására készül, majd innen tovább…..
"Akinek nagyobb az arca az enyémnél, az bőrátültetésen esett át" - mondhatta magában Havas Henrik, majd adott egy interjút a Vasárnapi Blikknek, amiben megmutatta, hogy nemcsak emberkedésben Kárpát-medencei bajnok. (Félreértés ne essék, kicsit sem nézem le Havas…..
Az még csak rendben, hogy egy egyházi iskolában nem engedélyezik a kiskamasz lányoknak a spagettipántos felső viseletét, hogy tilos a haskilátszós szerelés, és hát azzal sincs mit vitatkozni, ha az igazgatóság az egy centis törpesarkú cipőt magassarkúnak minősíti. Az…..
Tankred Orfeusz 2009.01.05 12:42:45
@Borbíró Piroska: Minek tényanyag? Így rossz hírbe lehet keverni az összes egyházi iskolában dolgozó tanárt. (Az utolsó megjegyzéssel pedig az összes keresztény egyházat is.)
Tankred Orfeusz 2009.01.05 14:05:57
@Scrabantia: Tudtommal félapácák a középkor óta csak akkor vannak, ha egy egészet elfűrészelnek. Vagyis ez csupán valamiféle életmódra vonatkozó minősítés lehet. Eszerint világi tanárról van szó, de az "apáca" mégis belekerül, hogy jobban szóljon az egyházon.
Persze lehet hogy tévedek, ez esetben az írás szerzője írja le, melyik városról/kerületről és melyik rendről van szó. Addig továbbra is pletyka, elég rosszindulatú előadásban.
Tankred Orfeusz 2009.01.05 14:16:49
@Mr. Pither: Tudtommal ma Magyarországon nincsenek harmadrendben apácák.
További információkig tartom ezt egyszerű rosszindulatú szóhasználatnak.
Remélem mindenki lábadozik már a bejgli mérgezéséből és már alig várta, hogy újabb sztárról írjak egy gonosz posztot.:) Végy egy ír krumplit, csapdosd meg egy kicsit baltával minden oldalról, ragassz rá két gülüszemet és nyomjál bele két botox injekciót, majd a végén…..
Tankred Orfeusz 2008.12.26 17:40:35
@Winston007: Nem nő, de szívesen olvasnék Anthony Quinnről. Az sem kis teljesítmény, hogy sikerült elérnie kábé két értékelhető filmszereppel, hogy aztán évtizedeken át zs-kat filmek százában kapjon ötperces szerepeket.