Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ork (törölt)

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság december 13-én levelet küldött a Tilos Rádiónak, mivel (uramisten) a rádió korhatárra való figyelmeztetés nélkül játszott egy Ice-T számot. A kurva életbe, a köcsög amcsi rappernek nem mocskos a szája?! "A zeneszámokban angol…..
ork (törölt) 2010.12.30 20:56:36
Az új médiatörvény elfogadása miatt aggódók a napokban olvashatták a rendkívül megnyugtató hírt, miszerint L. Simon László, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke az MTI-nek elmondta: a médiatanács csak a fokozatosság és az arányosság elve alapján szabhat ki…..
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
ork (törölt) 2010.11.20 22:44:29
@subtotal:
Ez igaz, viszont a látogatottság messze alatta maradna a "hivatalos" TC fícsörnél.
Meg egy blogot gondozni is kéne és az érdekérvényítés sem lenne az igazi.

Szerintem erre egy kicsit összetettebb alkalmazás kéne, pld. lehetne az egyes felvetett problémáknak "élettörténete", ahol látható, hogy mi történt az elmúlt időszakban, az újságíró pedig kiválaszthatja, hogy mivel akar/tud foglalkozni.
Lehetnének fotók, térképek és persze kommentek is. Ja és persze lehozhatnák a "Hivatal" válaszait is.

Inkább esemény előtt legyen Index címlap, mint utána...
ork (törölt) 2010.11.20 23:38:29
@subtotal:
O.K.!
Mi már megegyeztünk. :)
ork (törölt) 2010.11.21 00:35:37
@vidifan:
Hát igen...mit lehet erre mondani?
Toplista!
Ma hajnali fél 2-kor gépfegyverrel szitáva lőttek egy rendőrt és egy igazoltatásra megállított autót Alsóörsön, amelynek az egyik utasa is meghalt. Osztottam-szoroztam, és a számításaim szerint két párt van, amelynek ilyenkor a legmélyebb kussban kellene lennie, mivel a 8 évnyi…..
Az elmúlt közel ötven évben a Beatles minden felsőfokú jelzőt megkapott, amit rockzenekar csak megkaphat. Ízléstől függetlenül jóformán mindenki kénytelen elismerni, hogy a négy liverpooli srác ott van azok között, akik egy intergalaktikus panoptikumban a huszadik század földi…..
ork (törölt) 2010.07.27 20:40:17
@type: "A man dressed up in a Walrus costume playing a bass left-handed refers to Paul McCartney (who was asked to appear but was not available).[1]"

en.wikipedia.org/wiki/When_We_Was_Fab

A videoklipben külön kikarikírozzák ezt a Paul legendát: az ütött-kopott fehér furgon a klip elején, a rozmár(?) jelmezes balkezes basszgitáros a hangsúlyozottan jobbkezes hangszeren ('87-ben már biztosan lehetett vásárolni balkezes modelleket is), a piros és fekete hangszertokok (élők vs. holtak?).
Június 11-én Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter közös megegyezéssel szüntette meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. addigi vezérigazgatója, Kamarás Miklós munkaviszonyát. Kamarást nem érte váratlanul a menesztése, pontosan tudta mindenki, hogy meneszteni fogják a…..
Tényleg csak ennyi? Csak "egy levél" kellett, hogy valaki tegyen valamit, amiről mindenki tud? Hogy lopnak? Még nyáron írtam: "Hogy lehet az, hogy nálunk négyszeres áron építenek hidat, mint Németországban, szintén négyszeres áron építenek metrót, mint…..
B-oldal Legrosszabb klipek EVÖR 2009.11.21 07:56:00
Arra vállalkoztam, hogy összegyűjtöm a legrosszabb 10 videó klipet, mulassunk / szörnyülködjünk egy jót. Persze itt csak a profik játszanak, az amatőr zenekarok kis költségvetésű próbálkozásait nem lenne helyénvaló a nagyokkal versenyeztetni. A zsűrizésnél befolyásolt az is,…..
"Káli Sándor: Ébresztő Magyarország! Ez etnikai összecsapás volt Sajóbábonyban! A hétvégén Sajóbábonyban – Miskolctól alig 15 kilométerre – felfegyverzett emberek estek egymásnak úgy, hogy az egyik oldalon a cigányok a másik oldalon a cigányellenesek álltak. A…..
Nikola Tesla földi pályafutásának első 25 évéről szóló múlt heti posztunk örvendetes olvasottságától fellelkesülve (24 óra alatt 11 ezer egyéni látogató 23 ezer oldalletöltést produkált, amivel a blog eddigi históriájában a második helyre kapaszkodott) nekilátunk tehát…..
ork (törölt) 2009.11.09 21:33:29
@Fék_Emil:
Ezek szerint igaz a történet? Nem áldokumentumfilm?
Akkor ez HIVATALOS KONTEO?
Az eddigi forgatókönyvek a Jobbik biztos bejutásával számoltak ugyan, de arra épültek, hogy a kampányban már nem tudja jelentősen növelni a szavazóbázisát a radikális párt. Az EP-választási eredményük (14,77%) több tekintetben félrevezető lehet, hiszen a voksolás…..
ork (törölt) 2009.11.08 20:33:22
@zsoltix:
Vidéken még beszélnek egymással az emberek, nem csak a különböző tömegtájékoztatási eszközöket veszik igénybe.

Én ott élek és a környezetemben mindenki tisztában van azzal, hogy mi a Jobbik, mi a Magyar Gárda. Talán mert érinti őket a fentebb vázolt probléma, és a médiumok erre nem mondtak semmi okosat.

Ja és már elég sok helyen van Internet is! ;)
ork (törölt) 2009.11.08 20:49:52
@Gaiaman:
Én nem vagyok vátesz, nem akarom megmondani a frankót. De ha már szó esett mindenféle választási technikákról, ideológiákról, hatalomgyakorlásról, politikai elvekről, elvetlenségekről, gondoltam, megírom a földszagú megközelítést is.
Ha úgy tetszik, hozzáadtam egy paramétert a függvényhez.

Vagy figyelembe veszik az érintettek, vagy nem.
Ismét egy MSZP-s szerepel a hírekben: Molnár Gyula, a XI.kerület moszkvai Textilipari Egyetemen végzett polgármestere. A téma, amelyben közvetve érintett: 100 milliós csalás. Gyula ha nem is gyakori, ám stabil szereplő nálunk is, volt az emlékezetes "Hol van Lakos"-videó, a…..
ork (törölt) 2009.09.09 18:15:35
off:
Témának. Esetleg.

velvet.hu/poronty/2009/09/09/maszturbalasra_oktatnak_az_oteveseket/

Olvassátok el a hozzászólásokat is. B@zmeg...

on:
Remélem, hogy ezeket a rohadékokat jól megfingatjuk egyszer!
ork (törölt) 2009.09.09 18:33:17
@mesmithy:
Ja, Anyuval, Apuval? Esetleg a tanárnénivel/bácsival?
Komolyan mondom, South Park Live!
Eszem megáll...
Na, ez az a hír, amitől senki nem sétál ki Enying főutcájára egy "Gyűlölöm a cigányokat" táblával a nyakában (max. ha Simon kéri), de mindenképp megérdemel egy posztot az az adó, mely világra szülte Kiszel Tündét. Többek között. A Bptv ugye vasárnap este fejezte…..
2006. augusztus 8-án három tűzoltó halt hősi halált a Műegyetem pincéjében keletkezett tűz oltása során. 2009. augusztus 8-án, szombaton a Tűzoltó Motoros Klub, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete és a Goj Motorosok szerettek volna megemlékezni a három éve az…..
Még mindig a Bajnai-beszéd hatása alatt állok ... ó, de jó lesz, hogy végre együtt sírhat, együtt örülhet az ország minden lakosa. Együtt örülhetünk például Boldvai Lászlóval, az MSZP salgótarjáni képviselőjével is. Boldvai a megyei szoci nagykutya, az MSZP Nógrád megyei…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
Vastagbőr Cozma kezdte az egészet 2009.03.16 08:31:00
Várható volt, hogy ez bekövetkezik. Mármint, hogy a meggyilkolt Marian Cozmát teszik felelőssé saját meggyilkolásáért. Ráfogják, hogy ő kezdte a verekedést, belekötött a 20 fős bandába, agresszív volt, stb. A gyomrom kifordul Mester Csabát, N. Győző ügyvédjét…..
A Honvédelmi Minisztériumban a válság ellenére sem hagy alább a lázas munka: Gépkarabély Modernizációs Program :   A Gépkarabély Modernizációs Programot 2008-2014. között tervezi végrehajtani. A fejlesztés célja a Magyar Honvédségnél rendszeresített gépkarabély…..
Gyurcsány Ferenc fórumot tartott a miskolci Avasi Gimnázium színháztermében "Válságkezelés és növekedés – Stratégia az erős Magyarországért" címmel (lol, micsoda cím, 4%-os GDP csökkenés mellett!), valamint körbeutazta BAZ megyét is. Gazdasági válság, a…..
ork (törölt) 2009.02.27 15:08:22
@wynarsky1:
"elnézést, hogy populista indulati módon kommenteltem, de elfogyott a türelmem, ha moderáltok, megértem"
Akkor olvass el néhányat Kampfer megjegyzései közül... :DD
ork (törölt) 2009.02.27 15:10:22
@wynarsky1:
...különös tekintettel a (zárójelbe foglalt) záró mondatokra! :DDDD
"Rendőrökre támadt egy afro-amerikai család az atlantai Wall-Mart áruház parkolójában. A New York Times információi szerint a járőrpáros azért akarta igazoltatni a család egyik tagját, mert autójával szabálytalanul a mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolóhelyre…..
ork (törölt) 2009.02.25 22:53:17
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
Lehet, de azért mert cigány vagy, még előnyt is élvezhess mással szemben, ez azért erős...
Hol lehetett ilyen eddig? A III. birodalomban? Dél-Afrikában?
ork (törölt) 2009.02.25 23:03:51
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
Szerintem 8-10 éves gyerekek között egyáltalán nem feltűnő... :) (roma "gyermekek" szegregációja...bááááhhhh...)
ork (törölt) 2009.02.25 23:09:22
Ugye szokták mondani, hogy nem zörög a haraszt… Nos, ez a Faith No More váltig tagadott újjáalakulása esetében is igaznak bizonyult, ugyanis a kilencvenes évek egyik meghatározó rockzenekara mégis összeáll egy európai fesztiválkörút erejéig a nyáron. Mindezt az…..
Szörnyű lehet a HírTV riporterének lenni, folyton verbális támadásoknak vannak kitéve. Hol Szűcs Erika poénkodik velük, hol maga Gyurcsány oktatja ki őket.  ..