Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etelka a tapír

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktória az Ikea éttermében sosem tapasztalt hisztérikus álapotokkal szembesült: pénztárosok veszekedtek a vásárlókkal és ellenőrizték őket, valamint az eddig ingyenes bébiétel mellé vásárolni kellett. Amikor még a kupakot is elkérte, egy nemet és a…..
Levél egy munkahelyről, ahol felügyelők állnak a dolgozók háta mögött, ahol a hasmenésért büntetés jár, ahol a legapróbb hibákat is megtorolják.Sziasztok! Én nem a saját sztorimat szeretném nektek lenyomni, hanem az egyik barátnőmét, aki megkért, hogy írjam le helyette.…..
Sajnos pont nem derül ki a levélből, merre található ez a Baumax, de biztos a vasárnapi légnyomás tehetett arról, hogy a 18:00-ra kiírt záráskor már dolgozó nem volt az áruház területén, bár 10 perccel korábban még beengedték naiv ügyfelet: Tőlünk légvonalban 1,5 km-re…..
Ha valaki beletunyulna a fogyasztói kapitalizmus kényelmességébe, és elege lenne abból, hogy a szolgáltató szektorban állandóan a fenekét nyalják, Avalokitesvara tippje az újlipótvárosi Braun márkaszervíz, ahol tök ingyen vehetjük öl a kádárista tempót. Kalandok egy késbetét…..
Etelka a tapír 2009.05.15 12:23:33
@xpedient:

mert mindenki életét megkönnyítené azzal, ha tudná, hogy pontosan mi a rákot is keres...
A sajátját, az eladóét, és a szerencsétlen utána következő kedvesvevőkét is.
Ennyi.
A mások által felállított szabályokat áthágni nem szép dolog, írta nekünk Balage, aki fiával a Jetix és a Lego közös játékán vett részt. Az épített teherautó képét beküldték, szavaztak magukra sokszor online, majd meglepődtek, hogy a szervezők a győztest nem a…..
Bori húsvétkor klasszikus programot tervezett és ellátogatott a Budakeszi Vadasparkba. A Margitszigetes posztunkhoz hasonlóan itt is van minden, amitől balkáni lehet egy zöldterület, tetejében a pottyantós budival, ami ugye gyerekkel főleg nagy kihívást jelent. Felnottjegy 700,…..
Óvatos duhaj lett a Homár vissza-visszatérő sztárteása, Kozsó. Egyfelől elárulja az étlapon, hogy az ő teázójában találhatók a világ legdrágább kannái, másfelől annyira megijed önnön bátorságától, hogy azonnal bumfordi lopásgátlót erősít a hírbe hozott kannákra.…..
Tamás lakásfelújítása nem volt épp stresszmentes. A SOFAPlus Kft-től megrendelt nyílásszárókkal szívott hónapokig: levele szerint majdhogynem az összes ajtót és keretet elszabva kapta meg, egy részét ráadásul a vállalt határidő felül. Személyes kedvencünk az…..
Nyilván mindenki észrevette, hogy valami megváltozott a kommenteknél. Rögtön át is adnám a szót Stökinek, aki a flashjátékos KMK blogon a következőket írta, hiszen nem tudnám jobban összefoglalni: Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan.…..
Etelka a tapír 2009.04.17 16:21:04
wow