Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirostornacipő

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy nem profilba vágó, de izéhozé, szerintem király és tuti volt már benne részed, mindkét oldalról. Köllő Ildikó kisfilmje. ..
pirostornacipő 2014.02.01 19:06:48
@én kérek elnézést:

A "szánalmas" jelző a másik rendkívül olcsó pótrejszolás a "baszatlan" kifejezés mellett, amely jól mutatja az érvelési képtelenséget, és a mondanivalómentességet. Márpedig, ha nincs mondanivalód akkor szerintem érdemes hallgatnod. Mert ugye, amiről nem lehet beszélni, arról hallgatni kell, ezt még nyilván Te is tudod. Jóccakát!
pirostornacipő 2014.02.01 19:49:07
miáuuuuuuuu

www.youtube.com/watch?v=i-zVikni77k

Hofi Géza, Koós János - Macska duett
pirostornacipő 2014.02.01 19:49:51
@youlopukku:

igen. miáuuuuuuuu!

www.youtube.com/watch?v=i-zVikni77k

Hofi Géza, Koós János - Macska duett
pirostornacipő 2013.12.10 11:55:35
12 nő voltam.Egy - aki egy eszkimóhoz megy feleségülKettő - aki az űrben akart csókolózni...Három - akit legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnakNégy - aki a Budapest Párizs járaton lefogy 25 kilótÖt - aki bemártja, azt, akit a legjobban szeretHat - aki újra találkozik 12…..
pirostornacipő 2013.12.10 11:37:23
Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették…..
pirostornacipő 2011.06.06 09:28:48
@Albino Vernyul:

ja, ja, Alekosz egyáltalán nem hiányzik...
Ejhh, már megint a könnyebbik végén kapom el a gondolatot...Minden, ami nő blog..
A héten nem akartam írni, mert lenne épp elég dolgom, de Temesi Ferenc író szlenges plágiumbalhéja és ezért parkolópályára pöckölése után talán nem érdektelen a saját kis történetem. A képek megcsócsálásán túl ritkán olvasok bele a Playboy cikkeibe, egyfelől, mert…..
pirostornacipő 2009.09.05 11:56:36
@antikVár:

Az nem úgy volt a Karafiáth-tal, hogy ezeket a szövegeket eredetileg ő írta és küldte be álnéven a szakítós blogra, és aztán a saját szövegeit "nyúlta le"...

Nem tudom, hogy volt, csak kérdezem...
pirostornacipő 2009.09.05 12:06:53
@antikVár:

Ezt már nem is tudom követni. Szóval mostmár nem is a Karafiáth a bűnös, hanem a Szakítós blog készítői?

Egyébként Valuskáék már csináltak, ha jólemlékszem "intertextes" vitát, lenyúlás, vagy művészet témában a könyvesblogon. Tehát nem idegen tőlük a téma.

De gondolom ők egy könyvesblog, ez meg itt egy ismeretterjesztő cikk a Playboyban, lehet, hogy úgy gondolták nem az asztaluk. De fogalmam sincs, csak találgatok.
pirostornacipő 2009.09.05 12:46:54
@Csunderlik Peti:

"A szabadúszók tönkretették az egészet."

Ez honnan van, mire vonatkozik? Már olyan messzire van a kontextustól, hogy nem értem.
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
pirostornacipő 2009.08.04 09:46:16
@est komor őre:

Nem volna jó először felkapőcsolni a lámpást abban a nagy buksi fejedben, és csak azután ideírni bármit?

Vagy valami hétpróbás bunkóság díjra pályázol? Örömmel jelentem, hogy azt már megkaptad, úgyhogy pihentsz kicsit. Sokan fogunk örülni neki.
Augusztustól kéthetente Baló György vezeti majd az MR1 180 perc című reggeli műsorát, írja a Kreatív. Baló ennek ellenére az MTV alkalmazottja marad, bár a Szólás szabadságából februárban kiszállt. Az Indexnek korábban azt nyilatkozta, hogy a tévénél nemzetközi projektekkel…..
pirostornacipő 2009.07.31 12:31:14
@atko:

Már nem élnek együtt.
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
pirostornacipő 2009.03.26 00:36:52
@Karesz (Charlie):

ugye tudod, hogy a 7% szavazat és az 5.18 mandátumarány az kettő?

Vagy nem? akkor nézz utána!

De azt hiszem tudod, az Szdsz pedig mindenképpen átment... nem is 200.000 +1 szavazattal, hanem jóval többel.
pirostornacipő 2009.03.26 12:06:39
@Kis Hableány:

(vagy kis habfiú?)

"Nagyon merem remélni hogy az szdsz a következő parlamentben egyáltalán nem lesz jelen.Elég volt a sok pedofilből már és melegből.Helyettük inkább a keresztényeket látnám szívesen."

Érdekes, hogy keresztényeket akarsz látni a parlamentben, miközben a hozzállásod elég keresztényietlen (és semmiképpen nincs köze a köztársasághoz és demokráciához.)

Ezenkívül az utóbbi években elég sok per volt a világban pedofil papok ellen, úgyhogy a pedofilia úgy látszik a magukat keresztényeknek tekintők között is jelen van, és az is közismert, hogy vannak meleg papok is) Jézus a tanúm.
pirostornacipő 2009.03.26 23:29:50
@peter-s:

a többitől nincs?

jelenleg még az MDF a legszimpatikusabb... ha már választani kell..
comment:com Colbert az űrben 2009.03.24 13:44:00
Stephen Colbert, a Comedy Central egyik viccesembere tavaly majdnem elérte, hogy az M0-ás északi hídját róla nevezzék el, de aztán hiába adtak le rá 17 milliónál is több szavazatot, nem ez lett a híd neve, hanem a sokkal kifejezőbb Megyeri-híd. Colbertet azonban nem a feladós…..
comment:com Álmodozások kora 2009.03.25 15:00:00
Nagyon bátor lépés a Marquard Mediatól, hogy a gazdasági világválság kellős közepén (elején/végén?) új magazint jelentet meg. Amikor a lapok eladási példányszáma világszerte csökken, egy új stílusmagazinnal előrukkolni elég kockázatos vállalkozásnak tűnik. Annak…..
pirostornacipő 2009.03.25 22:52:21
Hány filmben láttuk már a csodaszemüveg ötletét, amelyet feltéve viselője átlátott az emberek ruháján, és megnézhette a járókelőket anyaszült meztelenül. Általában ilyenkor valahogy mindig éppen bombanők jöttek szembe, akikre aztán tényleg öröm volt ránézni. Pedig ha az…..
pirostornacipő 2009.03.07 16:26:56
@nick rivers:

Írhatnám azt is hogy a "szád dagadt a hülyeségtől", de nem írom, helyette visszafogottan megjegyzem, hogy hozzászólásod a klasszikus nőgyülölő hozzászólások tipikus esete.
pirostornacipő 2009.03.08 09:56:24
@nick rivers:

lehet, hogy a Te elvárásaidhoz, ideáljaidhoz ezek a meztelen emberek állnak közelebb, a valósághoz azonban a dove reklám női, kivéve, hogy onnan tudatosan hiányoztak az egészen soványak, mert a mindennapokban általában nem ők a gúny tárgyai, tehát a reklám nem őket akarta megcélozni...
Ezen a blogon hobbival kapcsolatos cikkek szoktak megjelenni, de az elmúlt hétvégén történt valami, ami nem hagy nyugodni, ezért ma másról írok. Mert erről az ügyről nem lehet elégszer beszélni, elég hangosnak lenni.Az elmúlt vasárnap brutálisan kivégeztek Magyarországon egy 27…..
pirostornacipő 2009.02.28 13:26:12
@áldottgyermek:

Miért kell durvulnod?

Mindenki annyit tesz amennyit tud.
Az is fontos, hogy az emberek megszólaljanak és kifejezzék szolidaritásukat, együttérzésüket.

De az nem fontos, hogy Te ukázokat osztogass, hogy kinek mit és hogyan kell tennie. Sőt kifejezetten káros.
Mindenki magáért és a saját cselekedeteiért felel elsősorban.
"Akinek nagyobb az arca az enyémnél, az bőrátültetésen esett át" - mondhatta magában Havas Henrik, majd adott egy interjút a Vasárnapi Blikknek, amiben megmutatta, hogy nemcsak emberkedésben Kárpát-medencei bajnok. (Félreértés ne essék, kicsit sem nézem le Havas…..
pirostornacipő 2009.01.27 06:10:27
@balage_81:

nade ki zsidózik és ki buzizik?

nem tartom valószínűnek, hogy a Friderikusz tenné...

úgyhogy kár erről úgy írni, mintha ez mindkettejük sajátja lenne...

hogy irigykedik? hát lehet, hogy a Fridi is irigykedik néha, de garantáltan nem erre a lusta, nyálas, félanalfabéta portársra, akit HaHe-nek hívnak...

Azért a Fridi ATV-s közéleti műsorait még senki nem überelte szinvonalban és széles látókörben, azok tényleg érdekesek voltak, akármilyen irritálóan beképzelt is a pali. Lássuk be van neki mire, azaz még mindig inkább van neki mire mint HaHe-nek.

pirostornacipő 2009.01.28 07:58:43
@A Hannibal Lektűr-attitűd:

hahó, te most tkp kikezdtél velem?

Szenzáció! Vagy talán botrány? Mindenki erről beszél! Szükségállapotot hirdettek a könyvtárak. A Nyelvtudományi Intézet válságstábot hozott létre. A kiadó lázasan keresi az író hasonmásait, hogy  a Könyvhéten teljesíthessék a dedikálás iránti növekvő igényeket.…..
pirostornacipő 2009.01.26 12:24:07
@BDK piréz:

Szerintem Te nem vetted észre! Én mint hoax szakértő, pontosan követem az eseményeket.

Pirostornacipőnek nincs webhelye ecélra.

Pirostornacipő itt helyben szándékszik követni a nemtörténéseket.

(de azért az durva, hogy letagadod, hogy ez egy hoax, ill. pontosítok: műhoax)

Még mindig nem indokoltad meg, hogy miért nem a magad megnemirt könyvét reklámozod és miért az Esterházyét.

Könnyebb az Esterházy megnemírt könyvét reklámozni, mint a magadét? Vagy a blogdnak akarsz reklámot az Esterházy megnemirt könyve révén?

(vigyázat, ezek költői kérdések! (...) bár nem is képeznek akadályt a válaszra...)

Az még csak rendben, hogy egy egyházi iskolában nem engedélyezik a kiskamasz lányoknak a spagettipántos felső viseletét, hogy tilos a haskilátszós szerelés, és hát azzal sincs mit vitatkozni, ha az igazgatóság az egy centis törpesarkú cipőt magassarkúnak minősíti. Az…..
pirostornacipő 2009.01.05 14:11:07
Legjobb barátnőm általános iskolában egyszer azzal jött, hogy a papja megengedte neki, hogy barátkozzon velem, de meg kell térítenie...

Nagyon felháborodtam, hogy ő a papjától kér engedélyt a velem való barátkozásra. Jól össze is vesztünk, szerencsére később kibékültünk. ma is jóban vagyunk negyven évvel később.

Gimiben a legjobb barátnőm apukája mindig kihívta a szobájából lányát, ha a barátnőkkel jött haza, és ott kiabálni kezdett vele jó hangosan, hogy miért nem tud rendesen barátkozni, miért kell mindig zsidókat hazahoznia (!)... szegény barátném égett nagyon elöttünk, nem győzött utána szabadkozni a kedves papa miatt.

Gimiben volt egy kedvenc tanárnőm, magyar-történelmet tanított, rendszerváltás után hirtelen eleredt a nyelve, a szólás szabadságát enyhén szólva félreértelmezte, illetve annak örve alatt azt gondolta most már szabad a gazda és most már rendben van a zsidózás is: "most már szabad" és amikor egyszer elmentem meglátogatni, húsz évvel az érettségi után vastagon elkezdett nekem zsidózni...

Elképedtem, hisz egészen addig fel sem tételeztem volna róla semmilyen előítéletet és mindig csodálattal tekintettem rá.

Évekbe került mig felépültem lelkének (vagyis szennyesládájának) ebből a kis kitárulkozásából.

Jó volna nagyon, ha legalább az iskolában nem érnék a gyerekeket ilyen atrocitások! Ha az iskolák nem lennének a forrásai a gyülölködésnek ill. a gyülölködés megerősítésének újra feltámasztásának.