Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[LOLDMA]

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
Az,_hogy_eddig milyen volt a Ferenciek tere környéke volt, összefoglalja a taj-kert.blog. Az, hogy milyen lesz, arról holnap, október 11-én, csütörtökön 17 órától tart hivatalos tájékoztatót az V. kerületi Önkormányzat. Most kell a véleményt elmondani, mindent…..
Mint arról már korábban is beszámoltunk, 25 évvel győzelme (és akkori rekordideje) után Walter Röhrl újra nekivág a hegynek! A Pikes Peaken közel 20 kilométer, 150 kanyar és óriási szintkülönbség vár a német versenyzőre és brutális versenyautójára, a hatszáz lóerős S1-es…..
[LOLDMA] 2012.05.19 17:42:35
@Rocko-: Az úr legyen veled!
Nincs mit hozzáfűzni, 22:00-kor percre pontosan megérkeztek a festő urak, megnézték, megbeszélték, odatették, megmérték, lefújták, kész. Ott van rajta, nem álom, nem délibáb, HIVATALOSAN (értsd: oda van rajzolva) IS ÁT LEHET MENNI KERÉKPÁRRAL A MARGIT-HÍDON! Nem volt egy rövid…..
[LOLDMA] 2011.07.15 10:24:11
@A Galaxis Elnöke: Ezen majdhogynem hangosan felröhögtem, tetszik :D

@GaZe: Ez az osztatlan közlekedés... Ez picit olyannak tűnik, hogy visszafele fejlődünk. És budapesti kutúrához szokva ez nem futurisztikus, inkábbb fos.

Többen mondták hogy 40es tábla miatt tök jó lesz. Aki a hídon felfele tud 40-nel tekerni, annak fizetek egy sört. Szerintem nincsenek olyan sokan.

Én nap mint nap autóval járok, de a legtöbb (80%) biciklis rám hozza a frászt. Azt értem hogy TI tudtok közlekedni, de a legtöbben nem. Na mindegy, a margit hídon már több hónapja nem jártam, és nem is fogok arra menni. De ezzel a lendülettel 3 méterenként váltott sávba lehetne pálmafát ültetni, sőt akár az egészet le lehetne zárni, befüvesíteni, és kinevezni sétálóhídnak.

Aki úgy érzi hogy megbántottam / megsértettem, az bekaphatja a bal fülem.
Szorgalmas volt tegnap a Fővárosi Közgyűlés, egy rakás kérdésben döntöttek, minket azonban kettő tart izgalomban: az egyik a graffitik eltüntetéséről, a másik a biciklikölcsönzésről szól. Kezdjük az utóbbival: aki járt már külföldi nagyvárosban, biztos találkozott…..
[LOLDMA] 2011.06.23 10:25:35
@Gyarló Hintaló: Én kocsival járok, mert. BKV-ra szerintem az elkövetkező 10-20 évben nem fogok felszállni (addigra lehet hogy pozitív irányba fog változni a szolgáltatás szintje). De én használnám ezt a rendszert, nagyon sokszor van, hogy inkább nem használnám az autót, hanem mennék máshogy, de a bkv jegy ára is borzasztó, a közbiztonságról meg inkább ne beszéljünk.
Ez egy szenzációs, egyedi ötlet, ami talán nem is annyira egyedi. Hiszen még nekem is eszembe juthatott pár évvel ezelőtt, és amikor mondogatni kezdtem másoknak, kiderült, hogy nekik is eszükbe jutott. Igény tehát nyilván lenne egy ilyenre, de nem tudok róla, hogy itthon bárki…..
Számos pletyka terjeng a neten a címben megjelölt témában: elfogadják-e az üdülési csekket tankolásra a benzinkutak, és ha igen, akkor melyek? Ennek jártunk utána: következzenek a tények - időrendben:Üdülési csekk és tankolás 2010 kivonatMinden, amit tudni érdmes az üdülési…..
[LOLDMA] 2011.02.22 08:36:42
Az empátia azonban nem korlátozódhat a családosokra, kisgyermekesekre. Sokan szeretnének együttérezni, hiszen valamiben mindenki sorstársa valakinek. Ennek érdekében, és a közúti köznyugalom, az általános szeretet, békesség és megelégedettség érdekében javasolnék néhány…..
[LOLDMA] 2011.01.12 18:56:32
@Kis ember: mint mondottam volt, a személyeskedést mellőzzük a továbbiakban, de mint látom te ilyen retardált paraszt vagy, és ez okoz neked örömet. És mint leírtam, megértettem hogy mi volt a szitu. Egy jókívánság: kívánom hogy ne találkozz egy szellemileg alulmaradott, de bőven erőfölényben levő egyénnel aki esetleg kiránt az ablakon. Mert ha esetleg arra járok, akkor nem akarok roncsokat kerülgetni. Ciao.
[LOLDMA] 2011.01.14 12:46:41
@Kis ember: Most döntötted meg a te nem fogsz más miatt fékezni dolgot is, mivel bejött eléd, simán párban átmehettetek volna, aztán szinkronban egymás mögött haladni. Node eredeti kérdésedre, hogy kinek milyen matrica jár:
A bömbisnek az idegesnyomjadmáneki, nektem meg a paraszt.
@Petikepetike: Okos enged, szamár szenved. Nos jelenleg a szamár szenved, az "okos" meg baszik engedni, mert ő szórakozik. Sőt igazából nem is okos, mert nem érti meg, hogy attól hogy elengedte volna, nem lett volna neki roszabb. De monddcsak Kisember, véletlenül nem ignised van, és nem te indultál ki elém tegnap gyökettővel az üllői úton amikor mentem vagy 60nal? Sajnos hirtelen csak a duda jutott eszembe, az egy rövid egy hosszú egy rövid, mint Rocko, vagy mint takaRodj, azt elfelejtettem, legközelebb én is használom :)
Hát ez hihetetlen. Kedden eltévedtem... az Örs Vezér téri IKEÁban!!  Éppen szeretett Móni pajtásommal találkoztam, hát bementünk enni meg inni az ikeába. Rögtön kellemetlen érzések kezdtek el keringeni bennünk, mikor felsétáltunk a lépcsőn, majd a korlát bezárult…..