Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeline

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legborzalmasabb "film", amivel idáig dolgunk volt. Csak saját felelősségre, én szóltam!..
A 2014-es évben már érkezett egy horror beütésű film Új-Zélandról, az volt a Housebound, ami szerintem egészen pofásra sikeredett. A szigetországban forgott viszont a What We Do in the Shadows című horrorvígjáték is, ami talán kicsit kevesebb visszhangot kapott, pedig minőségét…..
Keanu Reeves azt hiszem a John Wickkel bizonyította, hogy korántsem szabad megfeledkezni róla vagy elkönyvelni, hogy rosszul választ filmeket. Eli Roth pedig olykor remek filmekkel örvendezteti meg a közönséget. Mi történik akkor, ha ők ketten egyesítik erejüket? A Bolygó Kapitánya…..
Zeline 2015.02.13 23:08:42
@Darkcomet: Ha ez vigasztal, már ketten vagyunk ezen a véleményen :)
Engem most ez a trailer sem hozott lázba, de majd meglátjuk mi lesz belőle.
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
Horror-Mirror Boszorkányos vegyes 2014.07.27 20:06:51
Akaratlanul is sikerült három olyan filmet megnéznem, amelyek között van laza kapcsolat: mindegyik érinti ilyen-olyan szinten a boszorkányságot. Ettől függetlenül teljesen különböző művekről lesz szó. 1. Az ördögök éjszakája / Az éjszaka ördögei - La notte dei diavoli /…..
Filmbarátok Podcast #54 (2014. Július) 188 percBeszélgetnek:Zoly, Gergő, freddyDTéma: -A majmok bolygója - Forradalom-Távozz tőlem, Sátán-A LEGO kaland-Nagymenők-The Raid 2-Gallipoli -Idétlen időkig -Szabotázs-Bűbáj és kéjelgés-Gladiátor-A texasi láncfűrészes - Az…..
Amikor felálltam a moziszékből (keddi premier előtti vetítés, ugye), akkor az első gondolatom az volt a filmmel kapcsolatban, hogy erről kurva jó kritika lesz. Végre megszállt az ihlet! Mert tudom jól -bár senki se mondta ki-, hogy az utóbbi írásaim nem voltak túl izmosak (mármint…..
Fejtsétek meg a képen látható születési dátumot - vagy ne. A lényeg, hogy ebben a két vágásban azt a scarification technikát alkalmaztam amit a legjobb amerikai barátomtól Ron Garza-tól tanultam ősszel. Így a heg még egyenletesebb lesz, a fájdalom kisebb, és a munkaidő is…..
Zeline 2012.02.09 15:33:49
Horror-Mirror Új dizájn 2011.10.08 20:20:00
Feleségem csinált egy új dizájnt. Rengeteget dolgozott rajta, erre " valaki" feltörte az oldalt és szétcseszte. Úgyhogy csinált egy másikat, nem teljesen ugyanolyan, de reméljük, tetszik majd és most már a betűk színe sem lesz zavaró. Azért kibiggyesztek egy szavazást.…..
Hali Tibi! Imádom a blogodat, gondoltam színesítem egy kicsit a palettát. Remélem megfelel a színvonala. Bocs, ha kissé hosszú lett. /ez a felvezetés gondolom, direkt volt - Tibi/ Üdv: purga   Modoros punk Lehet akár általános iskolás (kétszer bukott), középiskolás, vagy…..
Zeline 2011.09.28 23:06:18
@karacsi_maci: Az Éva vermuth ennyi év távlatából már nekem is hiányzik.
Azt hiszem kb egyidősek vagyunk a cikk írójával, szóval bátran állíthatom: a mi időnkben ilyen volt a "PUNK"
Nosztalgia idéző írás, a jó értelemben. (Bár abból a korszakból csak "Nyúl" hiányzik meg a Zsiráfból a feles barack :)
A mai szubkulthoz mrg már nem tudok hozzászólni
Az esetek nagy százalékában eredeti nyelven szoktam nézni sorozatokat, magyar felirattal. Elvből nem utasítom el automatikusan a szinkronokat, de bizony sok esetben ront az összhatáson. Vannak sorozatok, amelyek (magyar) szinkronnal egyszerűen nem működnek jól. Ilyen pl. a…..
Csabi nem tétlenkedik, és egy újabb interjú lefordítását küldte el nekünk, amit köszönünk neki. Ráadásképpen még bevezetőt is kapunk. Ezúttal érdekesebb lesz, az interjúalanyok és maga a film is.Aztán lassan már nekiállok végre egy kritikát is összepakolni:)Akkor át is…..
Ez egy rövid bejegyzés lesz, mivel csak arra keresem a választ, hogy mégis hova a rákba tűntek a kommentelők?!Aki megnézi az utóbbi bejegyzéseket, főleg a kritikákat, annak feltűnhetett (talán), hogy mostanság valahogy nem akartok hangot adni a véleményeteknek. Pedig én igyekszem…..
Mint ismert, Tupac Shakur 1996-ban lövöldözés áldozata lett, azt viszont kevesebben tudják, hogy a legendás rappert már 1994-ben is meglőtték. Eddig egyik bűntény elkövetőjét sem sikerült elkapni, viszont most ez némiképp változhat, ugyanis Dexter Isaac, aki jelenleg…..
"Zsebit, a verebet  a PCAS egyesület elnöke találta  a kutyája szájában... Mindennap rengeteg legyet, kukacot, főtt tojást, és macskakonzervet eszik meg. :) Ma már a repülést tanulgatja, egy két hét, és végleg otthagyja hőn szeretett anyukáját!" írta nekünk…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Sok történetet végigolvastam már az önök oldalán, most eljutottam odáig, hogy én is leírom a saját történetemet. 46 éves nő vagyok, már benne vagyok a korban, ami a munkakeresés nehézségeit illeti, pedig nem érzem magamat öregnek. Az…..
Csatlakozás     Pár évvel ezelőtt egy munkaközvetítőn keresztül egy skót szállodába housekeeper-nek mentem. A közvetítői díj 350 Font volt,a velük aláírt szerződés nagyjából 90 %-ban nem teljesült. Talán az egyetlen biztos pont a minimál órabér volt. A…..
Íme egy másik nem mindennapi téma, igényesen kivitelezve. forrás: joszartetkodvan blog..
Zeline 2010.02.20 21:36:24
castaways mielőtt mennénk... 2010.01.18 23:32:42
"Köd előttem, köd mögöttem,Isten tudja, honnan jöttem.Szél hozott, szél visz el.Minek kérdjem, mért visz el?"(Szabó Lőrinc)"Három motor az ég felé dördült s amit vert három légcsavar, előbb végigsepert a földön, aztán felkapott a…..
No, ha már a legutóbbi posztommal már megszellőztettük a Karácsonyt, miért ne ugorhatnánk egyből a következő évre? Lássunk néhány trailert, amik ígéretesnek tünnek.   1. Daybreakers   Várható premier napja: 2010. Január 8. Így rögtön az elején egy film, ami…..
Műveleti Terület Cigánypecsenye 2009.09.27 06:53:00
Nagyon nagy poén :XD  ..
Műveleti Terület H1N1 2009.09.17 10:11:26
Minden bizonnyal a hírhedt H1N1 vírust sikerült elkapnom, szóval "remekül" vagyok, elhihetitek. 24 órákat alszom, tömöm magamba a lázcsillapítókat és vitaminokat és remélem, hamarosan jobban leszek.Most is húzok vissza az ágyba...
Zeline 2009.09.17 11:54:34