Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skie

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy összerakott stílus, Rainmeter alapokon. Az infókat köszi a beküldőnek. További szövegelés helyett beszéljenek magukért a képek :)Nagyjából elkészült az új kinézet 1440x900as felbontásra optimalizálva A megjelenítésért rainmeter felel. Rainmeter skin: R3born (egy jó…..
Szervusz emberiség!A szobámba fekszem és írok, ahol nincs internet konneksön, de amint tudok bejelentkeződni rögvest put on-olom a blogra gyönyörűségesssen a kis összefoglalót. Jujha ma berendeződött a szoba – csináltam király földön fetrengős-kanapés-hesszelős-lazulós…..
...türüptürüptürüppp cccc.....éééés megérkezett zsuu!!! juhúú. végre itt vagyok, és máris másnap reggel van. Röpke 24 órányi utazás kellett csak, hogy álomra hajthassam fejemet a földgolyó túloldalán. Most negyed óra múlva indulok, és belevetem magam NYC…..
csak most jut eszembe, hogy akar rosszra is lehet gondolni a cimbol... oh. NAh de az ertelme nem a kedvenc dolgaim a taborban (meg kell jegyeznem: haha), ahnem a lengyelekkel ez az 5 kozos szavunk van!!! szoval minden mondatban szokott szerepelni valamelyik, ha beszelunk. Ennek az uzenetnek a…..
Legalábbis pöcsnek látszó valamit villantott még a Glastonbury fesztiválon, de eddig nem nagyon lehetett erről hallani talán mert a tévébe nem ezt skubizták a népek. Mindenki eldöntheti eme rövid kis videó alapján, hogy az ott egy lompos vagy valami más. Ha pedig tényleg nem fake…..
ahh, sziasztok! zsuuu vagyok. Elsosorban DRAGA KIsKutyamnak ajanlom ezt a megcimzest! KErem a kozeleben eloket, hogy szivaskedjenek atadni osszes szulinapi jokivansagomat vagy puszi (szajra..) vagy simogatas formajaban. TEhat: BOLDOG SZULATESNAPOT SAMUUU!!!!!!Egyebkent. NAh nem…..
Zsuuu nyári blogja zsuzsi--Je' 2009.07.09 05:15:56
haho mindenki!NAh most mar illendo becsekkolnom a sajat blogba.. haha. Sajnalom, de nemnagyon tudtam ggepezni, amikor meg vegre tudtam, akkor meg nem volt net.. szoval jellemzo. Most is mar 3oraja probaltam gephez jutni. Nah Tomi TE meg szorgalmas vagy latom! jo volt olvasgatni! En nem fogok ennyit…..
Zsuuu nyári blogja 4th July 2009.07.05 20:17:23
Hali! Naggyon durva. Hallod, Timcsi! Mekkora felhajtast rendeznek itt a szulinapod alkalmabol... Volt itt a taborban is minden: minden kolok meg staff kivonult a tavhoz, es  elenekelte az orszaganak a himnuszat, volt ingyen jegkrem osztas meg jo kis tuzijatek is. Jo volt. Nem gondoltam…..
Zsuuu nyári blogja zsuuu a foldnek 2009.06.18 00:01:12
szia mindenki.Borzalmas ez a billentyuzet... NEm tudom megszokni.. Most jutok vegre eloszor gephez. DE mivel 10perc mulva vacsi, ezert nem hiszem, hogy regenyt irok. De majd csak eljon annak is az ideje.. Haha. a lenyeg, hogy elek, es nem volt Jetlag-em sem.Tomi sajna meg nem birtam elolvasni, hogy…..
skie 2009.01.01 22:44:23
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! A tavalyihoz hasonlóan idén is készülök egy összefoglaló best of listával, illetve egy 2009-es kitekintővel, amelyben számba veszem az érdekesnek ígérkező dél-koreai filmeket...