Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Narancs

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen gondolkodom. Pontosabban azon, hogy "miért nem szeretem a Rolling Stonest, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Ezt át kell beszélnem magammal, mert másnapra elpusztít. Fontos, hogy a dolgok helyükre kerüljenek. 5 ok, amiért nem szeretem a Rolling Stonest:…..
Mr Narancs 2009.03.17 10:26:20
Nem értek egyet a cikkeddel.
Keith Richards gitártudásáról nem nyitok vitát, tény, hogy vannak nála jobb gitárosok is, de ettől függetlenül amit letett az asztalra az tiszteletreméltó.

Felszínes dolognak tartom, hogy az alapján mondasz véleményt a zenekarról, hogy "A Start me up, vagy a "Getnóóó" 40 éve szól, de ugyanaz az unalom, viszi a riff, de nem igaz, hogy semmi improvizációt nem lehetett beletenni 40 év alatt."

Egyrészről: kiemelsz két számot, két olyat ami populáris, nyomják a rádiók, mindenki ismeri. Hallgasd végig a Sticky Fingerst 71', ből, vagy az Exile On Main Streetet 72'-ből (ekkor voltak a csúcson szvsz) és lehet, hogy utána máshogy látod a dolgokat. Előbbiről figyelmedbe ajánlom a Can't You Here Me Knocking című szám gitárszólóját.

Másrészt: elég gyerekes dolognak tartom azt is, hogy "ha választhatni lehetne, akkor inkább Pink Floyd vagy Beatles vagy akármi" Nem arról szól a dolog szerintem, hogy választasz egy zenekart a korszakból és akkor azt szereted a másikat meg nem. Szintén gyenge érv, hogy "szeretem, mert legendák", "jó volt a Shine A Light" és "menő a logójuk". Remélem Te is érzed, hogy ezeknek semmi közük nincs a zenéhez, amit játszanak, ami alapján neked véleményt kellene alkotnod róluk.

Szerintem itt arról van szó, hogy írtál egy bejegyzést a Stonesról, mert még nem volt róluk és úgysem lehet megkerülni őket, de csak felszínes ismereteid vannak az együttesről. Így nem lehet.

Bocs a kritikáért.
Ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy pontosan egy évvel ezelőtt milyen szívesen társalogtak kommentezőink arról, ki mit tesz az asztalra. Hátha most is kialakul az ünnepi diskurzus. Felütésképpen: nálunk libacomb lesz aszalt szilvával és puliszkával, desszertnek bejgli, bornak…..