Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsDobozka

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
Az új évet a sorozatkedvelők kedvében járva indítja az RTL Klub, igaz, a most képernyőre kerülő tartalmak között megint van egy bukott széria, de legalább elhoznak három olyan sorozatot is, amit eddig torrentről nem nagyon lehetett szedegetni, vagy ha igen, akkor mondjuk törökül,…..
A kritikusok imádták, az IMDb-n 7,8 pontot kapott a svéd Henning Mankell bűnügyi regényeiből készült angol sorozat, a Wallander - mit csinál erre a közmédia? Megvásárolja közpénzből, nyilván nem fillérekért, majd megijed a 16-os karikától és ahelyett, hogy mondjuk szerda…..
comment:com A nap képe 2012.03.26 10:00:00
Jim Parsons egyik nagy találkozása a TBBT idei évadának forgatásán...
Mától új műsorokkal és részben új műsorrenddel jelentkezik az MR2-Petőfi Rádió. Talpra magyar – reggel a Petőfi Rádióval címmel megújul a reggeli zenés ébresztő. Minden hétköznap reggel 6:03-10:00 óra között Buda Márton kelti a hallgatókat. A napi aktualitások…..
Elrettentő képek következnek, óvatosan tessen az egérgörgőt pöcögtetni: a Buzzfeeden megjelent egy cikk, amiben Kevin Kirkpatrick sminkes elképzelte, milyen lenne az MTV két ikonikusan gyökér figurája a valóságban. Butt-Head még szódával el is menne, de a lányomat biztos nem…..
comment:com Nyár az RTL Klubon 2011.06.30 12:30:00
Az RTL Klub július 18-tól áttér a 2011-es nyári műsorstruktúrájára. Ennek keretében délutánonként Mozimatiné várja a nézőket, a Híradó új kezdési időpontban jelentkezik, a Barátok közt pedig nyári szünetre vonul. A csatorna addig is sikersorozatokkal és hollywoodi…..
Már tavaly megírtuk, hogy a brit ITV négy részes sorozatot akar forgatni a Titanic katasztrófájából, ha már James Cameronnak olyan nagyon bejött. A filmsorozatot jövőre akarják bemutatni a tengerjáró születésének és pusztulásának századik évfordulóján. Azt viszont csak most…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
A Sanoma tévéje két új sorozatot indít januárban. Ma este 21:00-kor debütál a Story TV4-en a BBC sorozata, a Hotel Babylon, ami az ötcsillagos hotelek birodalmába, a luxusszálló-iparág bugyraiba vezeti a nézőket. Az Imogen Edwards-Jones nagy sikerű regénye nyomán készült sorozat…..
Callum Keith Rennie-ről a jóisten sem mondaná meg, hogy ötven éves, pedig veterán kanadai színész idén szeptemberben éri el az ötödik ikszet, vagy hogy is szokták ezt mondani. 1993 óta van a szakmában, bár a színészet már 25 évesen érdekelte, viszont pár közepesen sikeres…..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
Több blogon írtak arról, hogy akkor most mihez is hasonlít a Tv2 új logója, hogy jaj, ez tök olyan, mint az MR2-Petőfi station id-ját néznénk napszemüvegben, másnaposan, kissé balra fordított fejjel. Pedig dehogy. Olyan, mint a France 2, a francia közszolgálati televízió kettes…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.16 09:20:00
Tegnap lelkendeztünk a Terminator-sorozat nézettsége miatt (nem is 17 millió volt, hanem 18.3), amivel az idény legnézettebb újoncává avanzsált, de aztán jött a hétfő este és a második epizód, amihez már nem volt NFL-felvezetés: ezt már csak 9 millió néző látta, ami még…..
Újabb díj nevezéseit tették közzé Hollywoodban, ezúttal a SAG, azaz a Screen Actors Guild (A tévé- és filmszínészek céhe) jelentette be, hogy kiket szeretnének díjazni a saját kutyájuk kölykei közül. Azt úgy halkan még hozzátesszük a gálához, hogy az írók természetesen a…..
comment:com Lehull a lepel 2007.10.11 15:22:00
A Szökés harmadik évadából távozott egy (főbb) szereplő, és meglehetősen kurtán-furcsán, így örömmel vettük, hogy a TVGuide benfenntese, Ausellio interjút készített a sorozat egyik producerével, mintegy tiszázandó a dolgot, amiről eddig  csak annyit lehetett tudni,…..
comment:com Jamie és a csodalámpa 2007.09.21 11:57:00
Kedvenc angol mesénk, a Jamie és a csodalámpa a szokásos szigetországi Alice csodaországos abszurd őrület egy másik világban. Kakkukföldén folyamatosan idiótábbnál idiótább lények kavarják a káoszt, Megvagy hadnagy, Fonák Tamás, Segíts Elek, Nyakigláb, akinek Rátonyi Róbert…..
comment:com Kendernapi mulatságok 2007.08.21 02:50:00
Oké, oké, hogy szombaton volt és az már réginek számít, de hát történt itt egy háromnapos ünnep, meg miegymás. Úgyhogy csak most írunk arról, hogy a legutóbbi Feszti körkép bitang jóra sikeredett. Ez nem ritkaság, a Feszti körképet ritkán szokták elcseszni, de ezen a…..