Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pedrosz71

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Pedrosz71 2013.09.08 20:26:33
A KTM (Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen) nagyon jól csengő márkanév. A KTM-ről nem az jut eszünkbe, hogy gagyi, amatőr vagy esetleges. A KTM általában a férfias, átgondolt és strapabíró szinonimája. Legyen az krossz- vagy supermoto, két- vagy négykerék, az osztrák márka nem…..
Nívó Átlépjek vagy ne lépjek? 2010.11.03 06:14:00
A magánnyugdíjpénztár vs állami nyugdíjpénztár téma a terítéken van, és lassan nincs olyan nap, hogy ne olvashatnánk cikket erről a dologról. Engem most a gyakorlati oldala érdekel: ha Orbán azt mondja, hogy akkor mostantól át lehet lépni a magánnyugdíjpénztáraktól az…..
Pedrosz71 2010.11.04 08:54:47
@Tervező:

Szia. Nem kötekedni és a nyugdíjpénztárakat védeni akarom, de a felvetésed jó, és van ezzel kapcsolatban tapasztalatom. 2008-ban válság mélye volt, minden befektetés erősen bukó volt. Ebben az évben járt le a 10 évem a magánnyugipénztárban, hasonló kivonatot kaptam. Sőt a kimutatott év végi hozamom fele már nem volt meg tavasszal. Pedig ugye 10 év után a hozam felvehető. Vártam és 2009-ben jóval a 2008-as kimutatást felülmúlva fizették ki a hozamot.

Bizonyára vannak hibái a pénztáraknak, de gatyába lehetne rázni őket csak akarni kellene. Az a hajó, amit nem lékelnek meg, az valószínűleg befut a kikötőbe. Be mi a helyzet a lyukas teknőkkel...?
Pedrosz71 2010.11.04 11:46:10
@loading: Gondolatban az Önkéntesnél tartottam, a magánt meg írtam. Kevertem a szezont a fazonnal.

Én is az otp-nél vagyok. 2008-ban elég rosszak voltak, 2009-ben vastagon visszahozták, ez másra nem volt igaz. A portfóliókezelésben rejlő veszélyek nálam még a kiszámíthatóbbak közé tartoznak...
Belsőség Csak kép és hang 2009.12.01 17:09:00
Tóth Zolitól kaptuk a videót, mondanom sem kell, hogy pár percre teljes lett a csend a szerkesztőségben, csak innen-onnan hangzott fel egy halk bammeg. Csikós látott már ezt-azt életében, de még ő is fátyolos szemmel nézte az alábbi videót. Nem is lehet máshogy, még akkor sem, ha…..
Elnézést kérek mindenkitől, hogy egy tökéletesen értéktelen autó tökéletesen értelmetlen életben tartásával feltartom, én sem értem, miért csinálom. Valaki a múltkori posztban felajánlotta, hogy megcsinálja nekem a Pandát, de ez a Bushido útja, vagy hogy is van a szamurájos…..