Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ankaragücü

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
A mezőny elvben legfelkészültebb csapata az országos bajnokság középszakaszának első mérkőzésén nyögvenyelősen nyert az Alba Volán-farm ellen. Zlocháék többször vezettek két góllal, de a fehérvári fiatalok szépen kapaszkodtak, a végén a kapust is lehozták az…..
Ankaragücü 2009.01.22 15:50:56
@qx92: Raon arra gondol,hogy idén lehet a Volán tízedszer bajnok.
Sokáig úgy nézett ki, elkaphatjuk megint a Red Bull Salzburgot, de hiába kezdtünk jól, és hiába egyenlítettünk kétszer is – Palkovics Krisztián duplázott –, az utolsó tíz perc az ellenfélé volt, így kétgólos vereség lett a vége. A többi meccs közül pont a…..
Minden tudásunkra szükségünk lesz, ha pontokat akarunk szerezni Grazban, mondta Énekes Lajos. Az Alba Volán edzőjétől megtudtuk, Ryan Bonni az utolsó pillanatban futott be Bécsbe, onnan ment a stájer fővárosba, és remélhetőleg már jégre is léphet.Palkovics Krisztián…..
Jégkorong Alba Volán–Graz 0-4 2008.12.23 21:31:00
Az Alba Volán lendületesen kezdte különösen fontos mérkőzését a Graz ellen, csakhogy mindjárt az elején kapott egy gólt, aztán az első harmad végén egy másikat, amely ráadásul szabálytalannak tűnt, és innen már nem volt visszaút.A második felvonásban távoli lövéssel lett…..