Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jómunkás Blogger

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion A gagyi nem divatos! 2008.03.16 12:52:00
Az OurFashion csapata szeretne segíteni Nektek, hogy hogyan ismerjétek fel - a sajnos már igen csak elterjedt - hamisított Louis Vuitton táskákat! Ezért 11 pontban és rengeteg fotóval elkészült a Louis Vuitton Hamisítvány kalauz. Szívesen fogadjuk ha küldtök, vagy belinkeltek Ti is…..
Jómunkás Blogger 2010.06.12 17:06:11
Sziasztok!

Szeretnék ajánlani egy érdekes szolgáltatást, gondolom itt a helye, biztos nálatok is előfordult már, hogy egy CD-t, DVD-t, vagy csak egy fan pólót akartatok rendelni a neten, de nem lehetett kérni a Magyarországi szállítást, mert ide le volt tiltva. Köszönhető ez annak, hogy a k.rv. postások mindent ellopnak, azt amerikai bolt meg újra küldi az ellopott dolgot, mert vásárlóbarát! Csak ez hosszú távon nem éri meg neki.

Így az Egyesült Államokbeli vásárlásoknál én eddig mindig a
www.viaddress.com ingyenes csomagtovábbítási rendszerét használtam, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Eddig mindig bevált, használtam már az http://www.amazom.com-nál és az http://www.ebay.com-nál is.

A regisztráció ingyenes a www.viaddress.com oldalon. Ezután kapunk egy személyes USA-beli címet, amit használhatunk bármely USA-beli kereskedőnél történő vásárlás során, a Viaddress továbbküldi a csomagot a mi országunkba.

Ha az amerikai kereskedő nem fogadná el a nemzetközi, vagy a magyarországi bankkártyákat, akkor a Viaddress megvásárolja helyettünk az árut külön díj nélkül, majd elküldi nekünk. Nekünk csak az áru értékét és a szállítási költséget kell fizetnünk.

Remélem nem számít reklámnak, csak tele volt a hócipőm, hogy egy csomó helyen nem fogadják el Magyarországot célállomásnak.
Teleki László a miniszterelnök romaügyi megbízottja. Államtitkár. Teleki László MSZP-s országgyűlési képviselő. Hogy mint romaügyi megbízott mit csinál, nem tudom, de hogy mint MSZP-s képviselő mivel foglalatoskodik, arról kiderült egy és más ... Teleki egy 13 oldalas…..
Miközben Malajziában szakad az eső és verseny helyett egy halom álló autót és esernyőt láthattunk Palik László zseniális közvetítésében - megint sikerült neki perceken keresztul Nakajimázni Heidfeldet -, itt nálunk gyönyörűszép, napsütéses idő van 22 fokkal. Azonban…..
Krisz úr szenvedélyes hangú levélben gyalázza az Adóhivatalt, amit empátiával figyelünk, hiszen azokra a hónapokra kell kamatot fizetnie, amiket az APEH  tökölt el az ügyfél kérelmének elbírálásával. Egyházi iskolásként nem érthetünk egyet az erős kifejezésekkel, a…..
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
Vastagbőr Legrosszabb esetben 2009.03.06 14:01:00
Addig is, míg Zero elkészül az argentínás poszttal, nézzünk egy másik, kicsit távolabbi jövőképet hazánk számára. Ízlelgessük: "A kormánypárti Népszabadság tizenkét oldalon méltatta a 70. születésnapját ünneplő Gyurcsány Ferencet. Az újság kiemelte a 27 éve az…..
Jómunkás Blogger 2009.03.07 09:06:05
INDEX VIDEÓ: VESZÉLYBEN A HAZA

index.hu/video/2009/03/07/kamatemeles_kell/

KÖTELEZŐ DARAB, AZ AEGON ALAPKEZELŐ ELMONDJA A FRANKÓT!
Közkívánatra Mohácsi Viktória SZDSZ-es EP-képviselőkisasszony: 2009. március 02. 08:14 MTV, A szólás szabadsága A romaügy magyar ügy   Kulcsmondatok: "nekem bizonyítékaim vannak, hogy szervezett csoport követte el a cigányok elleni támadásokat" "a…..
Jómunkás Blogger 2009.03.05 16:13:42
Bazzeg, ez ütős!

CIGÁNYTERROR MAGYARORSZÁGON - ECHO TV

www.youtube.com/watch?v=Bjhs2wol-ko

Nézzétek meg színtiszta igazság. Szerencsére az Echo TV is fel meri már vállalni a véleményt. Köcsög SZDSZ!