Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata76

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hunor&Minka&Zsigu Boldogat! 2009.12.31 17:06:00
MINDEN KEDVES OLVASÓNKNAK ÉS BARÁTUNKNAK, KÖZEL ÉS TÁVOL ÉLŐ SZERETTÜNKNEK EZÚTON, EGY VIRTUÁLIS HUNC-KOCCINTÁSSAL KÍVÁNUNK NAGYON BOLDOG ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT!..
Hunor&Minka&Zsigu MinkaNap! 2009.12.12 04:54:00
A kis csomag névnapi meglepetés hagyományos úton érkezett a Világra, Anyukája hősies kitartásának és erő feletti teljesítményének köszönhetően. Kis búvárszivattyú, mint a Bátyja, ő is erőteljesen rácsatlakozott a MennyeiMannára és békésen lakmározik. Cucka vidám és…..
Kicserélő-félben vannak, ugyanis egyből most válik kettővé a hölgyek száma ifjú Hunorunk családjában. Cucka december 11.-én, az esti órákban elfoglalta a szülőszobát és az egyre szaporább fájásaival várja a pillanatot, amikor összeölelkezhet kicsi, illatos magzatával. Minka…..
Minka belibbenésére várva, teljesen háttérbe szorult a tavalyról jól ismert izgatott készülődés Huncos születésnapjára. Valahogy azt gondoltam a nagy történések idén picit háttérbe szorítják ezt a napot, aztán majd, ha minden lecsöndesedik körülöttünk-bennünk, megejtjük…..
Hát igen, a mai nap kiemelkedő történése és egyben elkövetkezendő életünk egy újabb fejezete kezdődött ma el. Mától már nem csak szívben-lélekben, de papíron is vidékiek lettünk. Hunorostúl Hánterestől (stílusosan hunter, ő a mi szeretett autómobilunk...), sőt…..
Kata76 2009.11.26 00:17:33
"Először sírsz. Azután átkozódsz. Aztán imádkozol. Aztán megfeszíted Körömszakadtig maradék-erőd. Akarsz, egetostromló akarattal – S a lehetetlenség konok falán Zúzod véresre koponyád. Azután elalélsz. S ha újra eszmélsz, mindent újra kezdesz. Utoljára is tompa…..
Kata76 2009.11.26 00:06:54
... és mégse csinálja! Lassacskán szívügyemnek kezdem tekinteni, hogy varázslatos babszem Jankónk továbbra sem óhajt a minyelvünkön kommunikálni. Persze tudom, az égadta világon semmiről sem vagyunk lemaradva, nomeg keringenek legendák Einsteinről is, aki csak 5 évesen szólalt…..
A mai délelőttre beiktatott fodrászoláson átestünk mindannyian, viszonylag minimális áldozatok árán. (keksz, türelem...). Rugalmas Kinganéni még arra is hajlandó volt, hogy szökős Hunort hol az utcán, hol a fodrász-székben nyírja helyes kisfiúsra. Hol az én ölemben keresett…..
Amikor alig egy éve először találkoztak egy bevásárlóközpont  jól megtervezetten elhelyezett előterében, Hunor csak tátikálva figyelte, majd kezecskéit nyújtogatva földkéredzkedett a gépjárműre és bambán hagyta magát ráemelni. Akkor elkövettem azt a "hibát",…..
Hunor&Minka&Zsigu 29-es 2009.09.18 17:31:59
Most már nem csak kicsit fedetlen a Minkalak, ha így folytatjuk, nemsokára köldökkivillantós lesz ez a helyre kis rodzsaszín fölsőm. S hogy milyen a közérzetem? röviden és tömören: lelkileg ingatag, instabil... olykor elég egy talán nem is nekem szánt, ám mégis félreérthető…..
En csak nap mint nap kuldozgetem, el viszem szemelyesen az oneletrajzaimat!!!!!!!!!!!!!! De senki , de senki, de senki, nem reagal, semmi valasz sehonnan!!! Sot meg el sem olvassak az emailt :( :( :( Pedig en telleg szeretnek melozni!!!!!! a fene essen bele, ebbe az egeszbe!!!!!!!(es…..
Megvolt az elso sulis napom :) illetve napunk..eleg komoly a tanar(igazgato)...probalja viccesen tanitani a tantargyat... nem is tom, h ez jo- e vagy nem :S Hat majd kiderul :) Kell majd irjak filozofiabol egy hazi dogat, azt beadom, kapok ra jegyet, es abbol sem kell bejarjak, szerencsere…..
ISZONYAT JOL TELT :) :) :) :) :)        BANYEK, NEM TOM FELTOLTENI CICAM FENYKEPEZOJEVEL KESZULT KEPEKET ..IGYHAT NEM SOK KEP LESZ IGY FENT :( :( :(...DE KAR , PEDIG OLYAN JOK LETTEK :) :) :) ) A rozsaszin HELLO KITTY dolgokat,…..
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, el sem hiszem, en aki az elmult 4 evben, teljesen suli ellenes voltam, hat matol ismetelten a suli padjat koptatom :)  Cicammal voltam( Ö már elintezte multkor).Sikerult minden, be is fizettuk :)  Tyühüüüüüüü :)  Jovo het kedden(1 het mulva)…..
Kata76 2009.09.04 21:47:37
SZÜLCSINAPCSIM VAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!   24 EVES LETTEM ... (es mar meg is szulettem hajnal 3-7 kozott csaszarmetszessel, majdnem meghaltam, es anyukam is...koraszulott voltam, inkubatorba voltam vagy 2 honapig..anyuek addig nem is lattak ... jah es 1900 grammal jottem a vilagra..na…..
Holnap akkor du. megyek Szofimmal intezni a sulit... De most gondolok bele h mien lesz igy melot keresni :S hogy ugy kezdem midnekinel h bocsesz, kedd, es pentek du. nem erek ra :( a fenebe mar :(  de egy jo hir: persze h lesz diakom: ez kiraly, mert az azt jelenti h sok minden olcsobb…..
Hunor&Minka&Zsigu Ismét alvás 2009.08.31 18:36:00
Helyesbítve: elalvás bárhol bármikor. Ilyen az, ha az embör lányának a gyermeke, aki egy igazi party people, nem akar lemaradni a BMK-ról. Sőt. Igazából semmiről sem. Soha. Így marad a végkimerülésig örökvigyor az arcon félig már álomföldön és a kidőlés a sorból.…..
Sziasztok :) Megjottunk szombat este ... nagyon jol telt , csak hat hamar  :) Jol lebarnultam, azert ram fert, nem akartam hazajonni feheren :) Hat de sajna most vasarnap reggel ota olyan beteg vok, h az agyat nyomom.. fujom az orrom, faj a fejem,-a torkom , lazam nincs , ma volt…..
- α кιѕ éℓєtєм - Hali... 2009.08.16 19:38:55
Sziasztok :) Minden oks..jol vagyok :) Erdelybe vagyok , anyuekkal.. most iden nem jott nekik sem ossze a kulfoldi nyaralas(gorog.o., ill. horvat :( ) ugyhogy igy dontottek h ide jovunk.. :) De joo is , hisz lathatom megint aput :) :) :) Holnap megyek is hozza :) eddig egy kis…..
Voltak régvárt találkozások, bizsergések ottbelül, szívtájékon, voltak mókás helyzetek, mélyrőljövő egyszerre nevetések, cinkos összenézések, ugyanakkor elkapott és ugyanarra gondolt szavak, közös programok, ölelések, gyerekzsivajtól és dübörgéstől hangos lakás, (ide…..
Eljött az Én szabadságomnak is az ideje :) NEM LESZEK KB 2 HETIG...ADDIG IS MINDENKINEK KELLEMES NAPOKAT , VIGYAZZATOK MAGATOKRA... PUSZI..
Edesanyukamnak ma van a 48. szuletesnapja!!! :) Igeeeen tom, meg fiatal..de hisz en is az vok :) :) hihiMivel meg nincs melom..ezaltal penzem sem..de volt egy angyalkam aki segitett nekem ... Ö az En Cicam :) (Ezuton is koszonom szepen..)  Szoval kaptam Tole kolcson egy kis…..
Hunor&Minka&Zsigu Kismajom 2009.08.10 13:29:00
Pár napja gondoltam egy nagyot és merészet és előbányásztam az oly sok éve szekrény mélyén lapuló magossarkas cipőimet. Az első megdöbbenésemet, mely szerint bezony nem csalás-nem ámítás és nem csak a képzeletem játszik velem fura játékot, egy számot nőtt a lábam. (a…..
Hunor&Minka&Zsigu Macis fürdés 2009.08.08 21:33:00
Eljött az a nap is, amelytől már a gyermekvállalás előtt is rettegtem, hiszen a környezetemben élő, nálamnál tapasztaltabb anyukák szájról-szájra adták át az ilyen és ehhez hasonló történeteket. Az úúúgy történt, hogy a délutánunk a szokásos mederben zajlott,…..