Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszef

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..
Eszef 2009.04.08 13:30:32
@turulpina:

Nem a Te feladatod igazságot osztani. Neked az elsőbbség adásnál fel kell mérned a helyzetet. Az hogy Ő többel megy, nem jogosít fel téged semmire, legfeljebb egy balesetnél mentesíthet a felelősség alól.

Olyan nincs, hogy a kormányával eltöri a tükrödet, mert egy ilyen kisérletből akkorát lehet taknyolni mint egy ház!

"Ej, be szívesen láttam volna, ahogy a nyakát szegi,"

Te egy szar alak vagy! Pont.
Eszef 2009.04.08 13:36:38
@potha:

Rendben, de akkor is hülye poén és rosszul hangzik....

Mellesleg nem értem hogy jön a leszorító, agresszív autósokhoz a vonat??
Eszef 2009.04.08 13:42:53
@aszfaltbetyar:

Ezek egyszerűen csak primitív, kulturálatlan emberek. Igazából ki kellene vonni őket a forgalomból. De a jelenlegi előéleti pontrendszer nem erre megy rá.

Jó pár autós van, akinek meg csattogós lepkét sem szabadna "vezetnie"... Azok a bizonytalanságukkal életveszélyesek.
autózz! Melyik sáv fogy el? 2009.02.26 07:35:00
Nagyon rákaptatok múltkor egy közlekedési szituáció kielemzésére, napok óta ömlenek bele a kommentek, ennek a posztnak a megírásakor a számuk alulról súrolja az ezerhatszázat. Gabesz is ennek hatására kaphatott ihletet. Szerintetek ki, hol merre, hogyan mehet itt tovább? A…..
Eszef 2009.02.26 10:48:20
@Nikorene: "sztem jó ha 10% a defenzív vezetők aránya."

Melyik korosztályban? :) :)

Az életkor előrehaladtával a defenzív vezetők aránya növekszik :)
autózz! Ismered a KRESZ-t? 2009.02.23 07:44:00
Gábor nemrégiben izgalmas közlekedési szituáció résztvevője volt és úgy gondolja, a gyakorlat és az elmélet nem egészen fedte egymást ebben az estben. A mellékelt ábra mutatja a helyzetet. Levélírónk fel is teszi a kérdést, vajon mi a szabályos megoldás? A héten történt a…..
Eszef 2009.02.23 15:22:25
@kpetya:

"1. A vizszintes vs függőleges uton érkezők viszonyát a 28§ szabályozza"

A függőleges úton közlekedők viszonyát az areodinamika szabályozza :)
Eszef 2009.02.23 15:28:21
@Aszi:

"ha ez egy új út, akkor egyirányú út, egyik végére egyirányú utca, másik végére behajtani tilos táblát kell tenni"

Alatta egy kiegészítő táblával, hogy ezt csak a jogászoknak kell nézni, az értelmes emberek nem hajtanak bele szembe tábla nélkül se :)

Egyszer láttam egy szakközepes tankönyvet, ami hosszan definiálta, mi az a FAL. Persze addig igyekezett, amíg az ablak is fal lett :)
Come on God, answer Me. For years I'm asking you Why? Why are the innocent dead and the guilty alive? Where is Justice? Where is Punishment? Or have you already answered? Have you already said to the world: "Here is Justice! Here is Punishment! Here, in Me?"Biohazard: Punishment Biztos…..
Vasárnaptól az ország több nagyvárosában a szállópor koncentráció miatt „rendszámrendelet” van életben. Nem bonyolult dolog ez, páros napokon a páros, páratlanokon pedig a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek. Könnyű erre azt mondani, hogy rendben helyes,…..
Hiába, hullanak ezek, mint a legyek...A HavariaPress információi szerint a BRFK eljárást indított a KBSZ (Közlekedésbiztonsági Szervezet) főigazgatójával, Mészáros Lászlóval kapcsolatban. Bármilyen meglepő, hűtlen kezelés miatt.A vizsgálat tárgya:1, több tízmillió forint…..
Eszef 2008.12.23 23:25:37
A relpülő alatt meg nem egy LearJetet kell elképzelni, hanem egy ilyet:

cdn-www.airliners.net/aviation-photos/middle/7/2/8/1450827.jpg

És ugye nem gondoljátok, hogy a feletteseknek nem tűnt volna fel úgy 5 év alatt, hogy vett a szervezet egy repülőt sutyiban? :) Mert azóta megvan asszem.

Biztos ezzel is Mészáros barátnője jár a Tescóba :)