Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burzsoá finánc

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél már azt hitte, visszaverte a fantom parkolási bírságot, amikor a bíróság megszüntette a pert, de háromnegyed évvel később váratlanul végrehajtási felhívást kapott a közjegyzőtől: Még 2012-ben kaptam ettől a kedves cégtől egy levelet, mely szerint jegy…..
burzsoá finánc 2013.11.26 16:24:39
75 éve volt a Hősök tér történetének egyik legfontosabb eseménye: 1938 májusában tartották Magyarországon az Eucharisztikus Világkongresszust. Az akkori vezetés természetesen kihasználta a rendezvényben rejlő lehetőségeket, de aki azt hiszi, hogy valami semmi kis…..
Ezt a fotót ma reggel lőttem (telefonnal, elnézést a minőségért) a Harminckettesek terén. A Jobbik hirdet. A plakát mondanivalója közepesen populista, de igazságot tartalmaz. Azért mondom, hogy közepesen populista, mert nem maguk a pártok kedvelik a megszorításokat, mindketten…..
burzsoá finánc 2013.01.11 15:54:47
Pézsma A gyűlölet karbantartása 2013.01.09 10:11:01
A civil- és békedíjas Bayer Zsolt fontos szerepet tölt be a közössége életében. Erősíti a csoportkohéziót: ápolja a közös hitelveket, szokásokat és babonákat. Őrzi és fejleszti azok nyelvét, szimbólumrendszerét, metaforáit. És mint az egyik kiemelt fontosságú…..
Az ellenzék fellélegezhet. Helyre állt a világ rendje. Végre kibújt a szög a zsákból, kiderült, ami előttük eddig is nyilvánvaló volt: igenis fasiszták ezek mindahányan, nácik valamennyien, rasszisták, antiszemiták, vérszomjas keretlegények, Eichmann és Mengele zsidó- és…..
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
CouchSurfing Londonságok 2012.12.29 10:39:47
A karácsony három napja alatt gyakorlatilag csak anyám diós bejglién és málnás piskótáján éltem, elvétve némi hallal és rizzsel. Tudom, hogy nem attól hízok, amit Karácsony és Szilveszter között eszem, hanem amit Szilveszter és Karácsony között, ennek ellenére mégis…..
ez egy tesztoldal, az eredeti írás itt található https://kkbk.blog.hu/2009/06/08/spiro_gyorgy_jonnek_a_melymagyarok_1   Kossuth-díjas magyar író, költő, irodalomtörténész és műfordító. Aki többet akar tudni, az majd megnézni a wikipédián. A már unalomig ismételt Spiró-vers (és aztán annak erősen…..
A méltán népszerű Szkepticista Gyülekezet ma a Kobak Klub rendezvényének keretében népszerű történelmi legendáriumokat zúz szét a tudomány, ráció, világosság és európaiság jegyében. A szélsőjobb magyarországi elburjánzásával a történettudomány területén is…..
burzsoá finánc 2012.12.10 17:38:27
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
Tűzgömb szállt el Magyarország fölött, és kicsivel később megszületett - nem, nem az Úrjézus 2.0 - Palesztina. A felhőtlen örömbe némi üröm vegyült, mert itthon a piréz-izraeli összeesküvés úgy átbaszta a palánkon a numero unó parlamenti pizsamanácit, hogy a…..
Tisztelt Olvasók, az alábbiakban teszünk egy gyors kirándulást a Jobbik képviselőjének agyába.…..
burzsoá finánc 2012.11.30 08:43:13
Baj van, kamerad. Zárjuk le a zsilipkapukat. Mostantól se ki, se be! Fegyveres őröket a parlamenti büfé és a 600 forintos narancslé mellé! Ertsey Katalin izraeli állampolgári is. Izraeli-piréz! (A Barikád már találgatja biztos, hogy a piréz askenázi fajta-e vagy szefárd...) A…..
burzsoá finánc 2012.11.29 17:25:41
Az a megtiszteltetés ért, hogy a Digi Sport Reggeli Start műsorának szerkesztői felfigyeltek blogom mondanivalójára.Az a megtiszteltetés ért, hogy a Digi Sport Reggeli Start műsorának szerkesztői meghívtak a hétfői műsorban, melyben az MLSZ és a Fegyelmi Bizottság működéséről…..
A tegnapi Voice végén úgy álltam fel a tévé elől, hogy nem fogok róla írni semmit, mert minek, nagyjából minden pont úgy történt, ahogy eddig, Malek kényszeresen heherészett, Mező Miska üvöltözött, Somló néha bealudt és elfelejtett hozzászólni a látottakhoz, Caramel meg…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
 Az alternatív államfő gondolatai Orbán Viktor legutóbbi blamázsával kapcsolatban, amelynek során az azerbajdzsáni kormánnyal közösen sikerült lejáratnia Magyarországot. Lassan rá kell ébredni, hogy a karizmája csak hazánkban működik és képességei alapján nem több, mint…..
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
Pörzse Sándor a Barikád nevű jobbikos sajtóorgánumban illetve Mark Zuckerberg közösségi oldalán publikált egy keményet. Nevét ugyan nem írta le, de Szegedi Csanádot minősítette. Összeállt számára a kép: Szegedi lepaktált az ellenséggel. Vagyis Pörzse Sándor immár…..
Én a Magyar Nemzettel és jobboldali barátaimmal szemben nem tartom rasszistának feltétlenül a Milla képét, amit Facebook oldalán posztol, és amin fuksszal és egy köteg tízezressel ábrázolja Orbán Viktort. De az biztos, a kép könnyen kelthet rasszista indulatokat, és valljuk be…..
Ötéves a Magyar Gárda. Amit amúgy betiltottak. Majd újjáalakult, illetve elkezdett osztódni. Ezzel hülyének nézte a magyar bíróságokat, semmibe vette a törvényeket és aláásta a jogbiztonságot, amit amúgy meg akarna védeni. Ja bocs- az a közbiztonság. Normális országban a…..
burzsoá finánc 2012.08.26 14:37:36
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

B@zdmeg, miért vagytok ennyire sötét állatok??!

Képtelenség ezt felfogni! Honnan ez a gyűlölet? Miért jó neked, ha a nácik mellett foglalsz állást?
Elsőre pont úgy néz ki, mint azok a dekorációs képek, melyekre az Ikeában lehet szert tenni, ezúttal mégsem egészen erről van szó. Az ominózus kólásüveget ábrázoló festményért ugyanis a Sotheby’s New York-i aukcióján licitáltak, ahol az egymásra ajánlások meg sem…..
burzsoá finánc 2010.11.14 13:19:44
@Syolos: idióta seggfej ringyó vagy
Fél hatos állás szerint az egész országban a legalacsonyabb részvételi arány Budapesten van. Ez leginkább azért érdekes, mert szinte mindig itt szoktak a legtöbben szavazni, úgyhogy valamit nagyon jelent ez a borzalmasan alacsony részvétel. És nem, nem azt, hogy a budapestiek hatvan…..
Staudt Gábor a német kisebbségi önkormányzat tagjaként, a nemzetiségeknek járó mandátumszerzési kedvezménnyel lett a XXII. kerületi önkormányzat képviselője. Most azt hirdeti, hogy Budapest a magyarok fővárosa. Erre mondhatnám, hogy egy kisebbségitől kicsit röhejes más…..
burzsoá finánc 2010.10.02 20:31:47
burzsoá finánc 2010.10.03 01:19:53
@Malcolm y: Valóban nem világos, hogy például Kun Béla kisebbségi léte (zsidó etnikum) miért veri ki jobban a biztosítékot kegyetlenkedéseit számba véve, az igaz magyaroknál (még ma is), mint ha mondjuk a német és katolikus Habsburg-család tömeggyilkosságai kerülnek szóba. A Habsburgok szándékai mögött nettó hatalmi, kizsákmányolási érdekek összpontosultak, míg a zsidó Kun, egy maga által igazságosnak vélt, utópikus eszme miatt végzett a vele egyet nem értőkkel.
burzsoá finánc 2010.10.03 01:29:23
@Modor Timi:"... a racionális, tudatos, mértéktartó ember ideálját, akik kijelöljék a társadalom számára követendő mintát"

Jaja, lásd Holocaust...
Nem szeretem a németeket, még akkor sem, ha 3.5-szer szorgalmasabbak, vagy tisztábbak is a magyaroknál.
Egyébként ez nem mindig igaz.
Utánanéztem, egy magyarországi, főként németek által lakott budapesti terület környezetének és azért nem minden fenékig tejfel, a németeket tekintve sem.

retekblog.blog.hu/2009/03/13/huvosvolgyi_korkapcsolas_a_masodik_kapcsolas

source: RETEKBLOG :DDD