Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chirke

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A modern pszichológia szerint saját születésünk, születés-élményünk egész életünkre kihat: meghatározza a későbbiekben mi magunk hogyan teremtünk, hogyan haladunk előre az életben. A szó szoros és átvitt értelmében is: hogyan adunk életet? Még a szüleinkkel való találkozás és kapcsolódás előtt, az…..
Tomi bő másfél éve költözött családjával Ausztriába, ám hogy az élet azért bonyolultabb annál, mint ahogyan sokszor elképzeljük, azt jól mutatják a benne sorjázó kérdések. A mai írás tehát amolyan tanácskérés is, amely egy nagy kérdés köré csúcsosodik ki: Ausztria vagy Magyarország? Neked mit…..
Belülről minden kicsit más, írja mai szerzőnk, István, aki ápolóként dolgozik Ausztriában és úgy látja, hogy sehol még annyi ideges és lelkileg deformált emberrel nem találkozott, mint ott. Az igazság, szokás szerint, valahol az arany középúton lehet. „Sokan próbálnak…..
Chirke 2012.12.30 18:55:38
@kisQtya: A diplomás, gyakorlott, jól beszélő ápoló(nő)ket levadásszák bruttó 2000-2800 euróért a jobb idősgondozó otthonok, kórházak. :D
A mai poszt érdekes körülmények között született. Nemrégiben kaptam ugyanis egy levelet a szerzőjétől, melyben viszonylag markánsan kifejezte nemtetszését a blog tematikájával, illetve üzenetével kapcsolatban. Válaszul én megkértem (miként ezt minden esetben teszem), hogy írja…..
Chirke 2012.11.02 12:27:15
@berliner12: Eeeeez milyen igaz! :O :D
Ha van kedved, módod és fűszeres meggy pálinkád (utóbbi opcionális), akkor ikszeld be jól az eseményt a Facebookon, és szülinapozz velem:Klikk!   ..
Chirke 2011.08.11 10:06:38
zoli voltam Születésnapodra 2011.04.26 12:47:00
Vesztes meccs akár csak megpróbálni is, mert tőled tanulom az egészet. Veled jöttek a szertartások, a leülés, az egymás felé fordulás. A csomagbontás izgalma, és a várakozás, ahogy szívod magadba a másik örömét, mert kapott tőled valamit.  Még leírni se tudom azt, amit…..
Elég sok dolgot át akarok alakítani, különböző területeken, és ehhez kérem a Ti tanácsaitokat is.Először is, kéne egy olyan ember, aki megfelelően ért a Wordpresshez (és nem dolgozik drágán - kábé ismerem az árakat, és tudom, mi az, ami már túlzás). A…..
zoli voltam Sűrített levegő 2011.03.15 20:11:00
Már a fuldoklásból felemelkedve szippantottam nagyot. Most nem írom le hosszan, csak így meg-megvillantva, hogy... ...volt vonatozás a szülőkhöz, az alkalomra vett ponyvaregénnyel, napsütés, kóla, csipsz, mp3; volt vasútállomáson várakozó fater, aki kocsival hazadob, és már…..
...boldog névnapot kívánok magamnak, mivel mindenki más a kurva hóvirágokkal lesz elfoglalva úgyis.Ilyenkor annyira együttérzek minden Ádámmal, Évával és Szilveszterrel. Nekik is einstandolták a névnapjukat. ..
Chirke 2011.03.09 08:45:00
zoli voltam Egy bazsalikom élete 2011.02.26 16:33:00
 Tavaly májusban vetettük el a kis bazsalikom-magokat. Előtte csak már "kész" növénykéket vettünk a boltban, amiről nem tudtuk olyan tempóval nyírni a leveleket, ahogy döglött a cucc. Komolyan, az mintha egy lavór Cloroxba lett volna beleállítva, annyira…..
zoli voltam Fontos üzenet 2. 2011.02.16 11:35:00
Kis csúszással, de elindultak a februári levelek.Nézd meg a címet, amit a blog.hu-s nickedhez használsz, és szólj, ha nem kaptál tőlem levelet, pedig szerinted kéne.z ..
zoli voltam Megint beteg :( 2011.01.26 10:34:00
Őszintén a faszom tele van már ezzel, alig egy hónapja a lázas-fosós betegség, most meg ez a meghűléses vagy mi.Hajnali egyig forgolódtam (közben szegény Björk is nyugtalan volt, kaptam is tőle éjfél körül visszakézből egy tockost - néha kung-fuzik álmában), aztán picit…..
zoli voltam Már négy éve 2011.01.19 21:11:00
Ma van a negyedik évfordulója a másnapnak.Négy éve keltem fel azzal, hogy "hú, én tényleg megcsókoltam azt a lányt a HÉV megállóban. Vajon akkor most mi van?". Pont négy éve kezdett el feszíteni az, hogy akkor itt most van valami, ez most talán nem olyan kis habkönnyű…..
zoli voltam Fontos üzenet 2011.01.03 17:29:42
Nézd meg azt az e-mail címed, amit a blog.hu-s regisztrációnál használtál!Lehet, hogy kaptál tőlem levelet.;) ..
Chirke 2011.01.04 22:07:11
Chirke 2011.01.05 19:10:58
Chirke 2011.01.07 16:27:39
@Angyi /BlueManné Közterületi Hídnéző Angyalka: A Zoli számíthatott rá, hogy ha feldob egy labdát aki érdeklődőbb, kíváncsi, az lecsapja. :)
Minden fontos dolog ott van az előző két bejegyzésben, ezért csak pici összefoglalás az elmúlt évről, majd tervek idénre.A tavalyi, hasonló posztban ezt írtam: "Ha 2009 volt a fennsík, akkor 2010 vagy jégcsákányos hegyoldal, vagy meredek szerpentin lesz". Lényegében…..
Björk megint nagyon finomat főzött, és megint rengeteg ajándékot kaptam tőle. Azt viszont a plázák sikeresen elérték, hogy csömörünk legyen a karácsonyi zenétől, úgyhogy amolyan vallásegyesítő prófétaként a karácsonyi fényfüzérrel, meg csillagokkal, harangocskával és…..
Vasárnap este 20:45, valamelyik szomszéd házból női sikítás.- Ne csináld, te barom! Eltöröd a karomat!! Hagyd abba!Férfihang kontráz, de azt nem érteni. Aztán már a nőt sem, sikít, üvölt, majd elhallgat.Mit kell ilyenkor csinálni? Menjek le járőrözni és fülelni, hátha be…..
zoli voltam Keddi gyors 2010.10.05 10:17:00
Az, hogy a Hollán Ernő utca sarkán, a falon rögtön egy lámpaernyő-készítő hirdetése fogad, minimum kérdéseket vet fel, de nincs most erre időm. Rohanás van.Az elmúlt hetek jellemzően úgy teltek, hogy semmire se volt időm - ebben most sincs különösebb változás, de muszáj már…..
zoli voltam Vasárnap 2010.09.19 14:35:00
Reggelire amerikai palacsinta, lekvárral, nutellávalLassan lappadó pofával, két nap után kimerészkedtem a világba, őszi séta, gesztenyegyűjtésVettünk krumplit meg karajt, utóbbit áttekerte a hentes ilyen klopfoláshelyettesítő gépenDélután munka, írnom kell ezt-azt, de előtte…..
zoli voltam Fogblog 3. - A műtét 2010.09.17 17:02:00
Kezdjük a legfontosabbal: nem fájt. Egyáltalán, egyik rész sem, még az injekcióstűt is alig éreztem. Sőt, tulajdonképpen nekem ebben a rendelőben még sosem fájt semmi. Hogy akkor más fogorvosnál miért kell fájnia, arról fogalmam sincs. Nem is érdekel, mert végre egy…..
...és akkor nem lenne csatatér az irodai konyha, nem lettem volna előbb kurvára ideges, most meg betonnehéz, és nem kéne kidobnom egy jó adag székelykáposztát.Mert azt hozott a drága Mama a hétvégén, nagy doboz hazai székelykáposztát, mert ezt kértem, és mondta is rögtön, hogy…..
A spanyoloknak drukkolunk. Egyébként nálunk Björk a vébénézés motorja, már eddig is fejből kente-vágta az ágakat, hogy ki-kivel játszik meg mikor - és ő a fő szurkoló is.Nyilván ezt most nem kéne elárulnom, de ha a csapata gólt rúg, akkor elkezd pattogni a kanapén, a levegőt…..
Sziasztok!   A egy élelmiszer üzletben dolgozok, és nagyon fura dolgok vannak nálunk. Minden reggel le kell adnunk a személyes dolgainkat az irodában, úgy  mint a telefont,pénztár­cát, bankkártyát, utalványokat.Sőt közös mappában kell jegyzetelni, hogy mennyi pénz van…..