Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cziczo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Inkább írd ki egy blogposztban az érzéseidet ezzel kapcsolatban, hogy te hogy látod, mi a véleményed.”„Folytasd bátran, aki meg rosszat mond, az le van szarva:)„„Ne foglalkozz ezekkel az ostobákkal, ne hagyd, hogy bármiben is elrontsák a boldogságodat, és…..
Ez a bejegyzés nem a hétköznapjaimról fog szólni, hanem arról, hogy megérte-e a kézilabda helyett a floorballt választani. Sokaktól megkaptam, hogy ez a sport semmi Magyarországon, bárki bekerülhet a válogatottba, akinek van egy kis labdaérzéke, blablabla. Az igaz, hogy kis…..
A szerdai napomat szomorkodással töltöttem, amiért én nem mehettem edzőtáborba. Egész nap azt hallgattam, ahogy az egyik szekrény ajtaja kinyílik, a másik becsukódik, futkosás fölöttem, pakolászás az egész lakásban, majd a következő pillanatban már a szobám előtt álltak a…..
Burgdorf Wizards Csarnokavató kupa 2010.08.19 12:32:00
Szombaton este 20.00-kor került sor az első Wizards-os fellépésemre. Egész nap görcsöltem, a meccs előtt már minden bajom volt. Felvettük a mezeket (9-est kaptam), majd jöhetett a bemelegítés. Itt máshogy zajlik, mint otthon. Bemelegíted magad, aztán belövöd a kapusokat, majd 3-4…..
Az elmúlt két hétben az univerzum erői összefogtak ellenünk, és megakadályozták a női bajnokság cikkeinek megjelenését, de most végre kedvező a csillagállás, így újra jelentkezünk a 18. forduló beharangozójával, amely az alapszakasz utolsó köre.   Szent-Györgyi ARES…..
Cziczo 2010.04.04 01:36:48
@Sharky#54:
Sharky, jól tudod, a szolnoki U-19-es lányokat kizárhatják. /A jelen állás szerint, még ebben sem vagyok annyira biztos, hogy jogszerűen/. A mondatod második felét /".és akkor nem juthatnak be a rájátszásba.."/ már rosszul tudod. Olvasd el a M.F. SZ. Versenyszabályzatának azon részét, amely szabályozza a rájátszásban való részvétet.
Megtalálod a Nevezés címszó 4§ 9/c pont. /7.ik oldal/
Ha megengeded, beidézem a legfontosabbat "..a női OB rájátszásba csak olyan csapat kerülhet, amely a lány utánpótlás –bajnokságba legalább egy csapatot indít." Pont.
Mivel e kötelezettségének a Szolnok eleget tett, ezért, a rájátszásból való kizárásuk jog és szabályellenes. Remélem, hogy az álmok és a vágyak nem lesznek erősebbek az elfogadott, működést jogszerűen biztosító szabályzatnál.

Üdv:
Cziczo 2010.04.04 02:16:16
@pavel61:
Pavel..Pavel. Meggyőződésem, hogy nem a Geri érdeke a kizárás, ugyan úgy nem a Geri mentsége az sem , hogy "nem vagyunk jogászok" és ezért lehet a versenyszabályzat hiányos!?
Én inkább azt látom, hogy a versenyszabályzat hiányossága miatti joghézagokat, vagy fogalmazhatnék úgy, a szabályozatlanságot saját csapatuk érdekei szerint használják egyesek. Te is részese vagy pl. a 0:5 vagy az 5:0 és a nagyobb gólkülönbség megítélésének. Állítólag Te is rábólintottál, hogy a kedvezőbb gólkülönbséget számolhassa a vétlen csapat. Na látod, ez sincs így leírva a versenyszabályzatban. Úgy – hogy inkább hagyjuk a csalózást.
E sportág többet és jobbat érdemelne.
Üdv:
Hétvégén az alapszakasz 7. fordulójával zárják a csapatok az idei évet, ezt követően jó másfél hónapos téli szünet után folytatódik csak a másodosztályú pontvadászat. Szombat este az Ares B játszik alsóházi rangadót a múlt hét meglepetését szolgáltató Neumann B-vel,…..
Ismét elérkezett egy új forduló. Legutóbb a gömb kissé illuminált állapotban belefutott néhány érdekes eredménybe, melyre a megérzéseire hagyatkozva elég nagy bakot lőtt, így ezen a héten megrázza magát, és próbálja a „frankót” közvetíteni a nagyérdemű…..
Még adósak vagyunk az előző forduló összefoglalójával az olvasók felé, valamint jónéhány beadandóval és némi ZH-val az egyetem felé a női bajnoki címhez – mely érdekes módon teljesen érdemtelenül és érthetetlenül semmilyen visszhangra nem talált a szélesebb…..
Az „év meccse” hamisítatlan derbit hozott: számos szurkoló, felfokozott hangulat a pályán és azon kívül is, kemény, harcos játék, sérülés, kimaradt helyzetek, meg nem adott gólok, kiállítások garmadája, színészkedés, nézőknek kiintések, dráma és fordulat,…..
Cziczo 2008.12.23 20:24:39
@Cziczo: Nem írtam, hogy női mérkőzésről van szó. Bocs
Cziczo 2008.12.23 20:23:19
@1 debreceni:
Biztos, hogy jó mérkőzések voltak amiket felsoroltál. Félve megemlítem, hogy e fordulóban volt egy Szolnok - Eger 8 :8 ra végződött meccs is.

üdv.