Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Finnya

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, holott egész évben, minden hónapban, sőt, minden nap figyelnünk kéne önmagunkra, testünk üzeneteire, rendszeresen járni szűrővizsgálatokra, hiszen az idő nem csak pénz, hanem mindenekfölött élet. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a korai állapotban…..
Az ABC charlestoni tévéadóján éppen a reggeli hírműsor ment, és jött volna az időjárás-jelentés, de a kép lefagyott, és a meteorológus pali ott állt a színes kép előtt, ami nem mozdult, és egy grafikus inzert sem jelent meg rajta, se nap, se felhő, se hőmérsékleti adatok,…..
Finnya 2014.12.10 19:33:56
@Cheradenine: És kollegialitás...
Napjainkban már nem is olyan egyszerű eldönteni, hogy mit viseljünk irodai környezetben. Míg korábban az üzleti világban egyértelmű volt, hogy az urak öltönyt, a hölgyek pedig kosztümöt viselnek, ma már iparágtól, vállalati kultúrától, helyi szokásoktól függően igen nagy…..
Mert az enyém kifolyik. És ez még az elviselhetőbb tüneteim közé tartozik, az időszakos asztma sokkal súlyosabb, ahol is választhatok: vagy diszkréten megfulladok vagy másfél hónapig permanensen szarul érzem magam a gyógyszerek mellékhatásától. Jó buli, és társak is vannak,…..
Finnya 2012.08.15 11:24:37
@SvenH.: Neked van igazad, ugyanezt mesélte egy agrármérnök ismerősöm.

Én mindenre allergiás vagyok (fű, fa, virág, szőr, por), azt mondta az allergológus, hogy megtelt a szervezetem vegyszerekkel, és túl alacsony lett az ingerküszöböm. Június óta szedem a homoktövisolajat immunrendszer erősítésre, és mosáshoz, takarításhoz mosószódát, babaszappant, ecetet használok, és vettem egy vizes porszívót. Az elmúlt hónapban nappal kétszer volt talán takonyroham, már majdnem minden éjszakát végig tudtam aludni, ha meg nem, akkor a tengervizes orrspray elég volt.
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Miközben mi itt a szeszélyes (de leginkább semmilyen) téli időjárástól senyvedünk, a déli féltekén javában dúl a nyár. Ausztráliában épp hőhullám garázdálkodik, ami nem kíméli az amúgy a meleget, szárazságot igen jól tűrő koalákat sem. Minderről a Popbitch fényképes…..
Finnya 2009.02.06 17:01:18
Meghökkentő alakú telkekről már korábban is írtunk, na de ez, azt hiszem túl tesz mindenen. Amikor megtaláltam a hirdetést az ingatlan.com-on, elsőre azt hittem egy Dunaszigetről van szó. Csak az ingatlanos honlapján derült ki, hogy bár végül is a Dunában van, mégsem az. Ez…..