Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prozi

120 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anya gondterhelten meredt maga elé, észre sem vette a kapualjból elé forduló Halált - aki ezt jó érzékkel kihasználva villámgyorsan el is tűnt a balfenéken. Legalábbis tűnt volna, de csak pár lépést sikerült tennie, mikor siettében felrúgta a járdán terpeszkedő, gyanúsan izgatottnak tűnő szemetest.…..
Baj van. Én tisztességes falusi környezetben szocializálódtam, ha csak elmentem a kocsma mellett, annyit tanultam anatómiából és szexológiából, hogy Veres Pali bácsi sírva adta volna vissza a diplomáját, és ha egyszer kisípoltatná az ORTT, R2D2 legszebb nagymonológját kapnánk. Úgyhogy ragadt rám…..
Gyerekkel vásárolni olyan, mint előre megfontolt szándékkal beugrani az oroszlánok közé…. bár, lehet, hogy ez kevésbé lenne fájdalmasabb és kínosabb annál, mint amit a saját szemem fénye tud produkálni egy ártatlan boltlátogatás kapcsán. Az, hogy a saját kölköm legfőbb életcélja, hogy a legcikisebb…..
Előrebocsátom, ez nem egy hagyományos értelemben vett cikk, inkább egy dühös kifakadás. Pár napja épp gyanútlanul vásároltam, megálltam egy percre a hűtőpultnál, nézegettem a tejeket, és mire felnéztem, már ott termett egy néni, aki könyékig turkált a babakocsiban. „– Jaj, de édes, jaj, de aranyos!”…..
Persze, nyilván alapvetően nem hazudok neki, megmondom, ha fájni fog, nem dobom ki a játékait szó nélkül, stb., próbálok a lehető legőszintébb és legnyitottabb lenni vele, de hát könyörgöm: ki az a hülye, aki nem veti be a sárgarépa fütyülést elősegítő, komoly tudósok által bizonyított hatását,…..
rosemaring Anya hármast kapott. 2017.01.05 09:05:47
Bob Dylan Nobel díjat, Nyilasi Misi pakkot, Anya hármast és infarktust kapott. Ki, mit érdemel. Ja, semmi, a gyerek nemrég hazahozta az első iskolai értékelését. Amúgy persze minden rendben van, teljesen elégedett vagyok vele, okos, ügyes kislány, szereti, csinálja, jól halad, lelkes, jó suli, jó…..
Minden szülő egyik legnagyobb rémálma, hogy a gyereke valamilyen szexuális bűncselekmény áldozatává válik. Lelki szemeink előtt minduntalan felvillan, hogy elrabolják, mondvacsinált indokokkal elcsalják, és valami visszafordíthatatlan és megbocsájthatatlan dolgot tesznek vele. Pedig az esetek…..
Vagy öt. Vagy hét. Mindenesetre ez a korosztály. Én évek óta figyelem a saját gyerekemet, minden alkalommal azt gondolom, hogy nem tud nekem meglepetést okozni, de hál’ istennek, minden alkalommal megcáfol. És amikor már épp elhitetem magammal, hogy ez innen már csak jobb lesz, hiszen a gyerek egyre…..
Összevesztem a gyerekkel. Illetve dehogy vesztem össze: eltorzult, idióta, vörös fejjel üvöltöttem a …… a franc se tudja, miért. Senki a világon nem tudja úgy felkúrni az agyam, mint Ő. Ja, de: az apukája. „Ingrid Sjöstrand – Meg ne próbáld! Meg ne próbáld! - mondja apa, és nagyon szigorúan néz…..
rosemaring Anya meg a Halál 2016.09.26 21:05:36
 A Halál pont délután fél kettőkor érkezett, amikor Anya épp a mosogató lefolyóját szedte szét, mert a csőbe illegálisan bevette magát Csingiling és három barátnője. -Milyen jó kis búvóhely! - gondolták a tündérek. - Rohadjatok meg - gondolta Anya ezzel párhuzamosan. Akkor már viszonylag zaklatott…..
Mikor az ember szembesül vele, hogy lánya lesz, nagyjából már sejti, hogy az élete csupa rózsaszín habos-babos felhővé változik majd, de arra, ami igazából egy kislánnyal jár, nem lehet felkészülni. Pónik! Kibaszott pónik mindenhol! Persze lesz majd baba, maci és sok egyéb lófasz, de a póni az…..
  Nálunk a kiskorú gyermek (és a hozzá tartozó 2 db. szülő) abban a kivételesen szerencsés helyzetben van, hogy rendelkezik egy állandó harckészültségben lévő és bármikor bevethető, teljesen felfegyverzett nagymamával. Ennek folyományaként a fent említett kiskorú minden nyáron 3 hetet tölt a fent…..
Hogy lehet eltenni láb alól egy kurva madarat anélkül, hogy vérengző fenevadnak tűnj? Én márciustól októberig nyitott ablaknál szeretek aludni, vidéki lány vagyok, a fél életem madárcsicsergős reggelekkel indult, imádom, megnyugtat, felébreszt, feldob….. de aki most az ablakom alatt lakik, az nem…..
Mert barbár, kegyetlen időket élünk és minden nap van ok a sírásra. Vicces videó egy kislányról, aki egy cicával alszik. Vicces videó egy cicáról, aki egy kislánnyal játszik. Vicces videó egy cicáról, ami kurvára nem csinál semmit, csak bámul. Viszont cuki. Akciós a Lidl-ben a Dunakavics. A…..
Ugyan mar, a nyulak nem hordanak cipőt! - mondom, miközben kékre színezem nyúl asszony főkötőjét.... A hétköznapi paradoxonok útvesztőjében kóborolok.... Sétálunk az utcán: - Rozi, ne csalinkázz azzal a bringával, egyenesen menj, nem látod, hogy kanyarodik az út? Épp a vacsorával hadakozunk: -…..
Szeretek neki mesét olvasni. Jó, van úgy, hogy a pokolba kívánom, fáradt vagyok, nyűgös vagyok, csendet akarok, tele a tököm a nappal, a világgal, az élettel, esetenként az urammal és néha bizony vele is, de a mese akkor sem marad el. Legfeljebb lepasszolom a lehetőséget apának. Mert mesét olvasni…..
rosemaring Játszótéri paranoia 2015.09.24 13:28:46
Bakker, le fogja tépni a fejét! Bekapja a haját, beletekeredik a láncba, átfordul és letépi a fejét! Most meg felállt! Mi a búbánatos lófüléért állt fel? Megcsúszik, leesik, beüti és amikor felül, még hátulról is fejbenyomja ... és letépi a fejét.  Ja, semmi extra, csak játszóterezik a gyerek, ergo…..
  Nagyon nehéz elfogulatlannak maradnom, mert én kütyüs vagyok. Nekem a telefonom és a tabletem az agyam, ha nem lenne, akkor valószínűleg az egész napomat azzal tölteném, hogy papír fecniket keresgélnék, amire hirtelen feljegyeztem a fontos dolgokat, vagy a zsebkendőmet morzsolgatva sírnék egy…..
Nem lehetek a barátod Még nem. Majd később, amikor a saját életed éled, akkor. Mikor már nem függsz tőlem. Mikor nem kell korlátokat szabnom. Amikor már együtt felállított szabályaink és elvárásaink lesznek. Amikor már nem terellek, csak kísérlek. Amikor nem utat mutatok, hanem a háttérből nézem,…..
A nagy - Képzeld, anyával már majdnem 8 éve házasodtunk össze!A kicsi - ..... miért? ( na ezaz... )A nagy - Hát... mert szerettük egymást. A kicsi -...... és? (namégyteapicsába....)A nagy - És ha nem házasodunk össze, te sem születhettél volna meg! A kicsi -..... miért?A nagy -…..
Nos. Akkor az első, önvallomás jelleggel elkövetett fejezet után jöjjenek a konkrétumok. Azt hiszem, elárulhatok annyi bizalmas információt, hogy apuka picit nehezményezte, hogy ő valahogy kimaradt az előző történetből és még nem tudja, hogy ezt mennyire vissza fogja sírni, mert…..
Rájöttem, én ott cseszem el, hogy mindig azt feltételezem, ennél nem lehet rosszabb. Hát nem a lófaszt. Megint csúszásban vagyok egy évvel, de már nagyon nehéz dolgom van, eddig olyan szépen, kézzelfoghatóan nyomon követhetőek voltak az események, jöttek egymás után, szépen…..
Belsőség Mai feladványunk 2014.05.22 17:11:04
Próbáld megfejteni ennek a sportnak a lényegét pár szóban! (Vattaúj a Charger, szétküldeni jó lesz?) ..
prozi 2014.05.22 20:40:26
@rbalint88:
Pont ezt a videót akartam megkeresni! :)
rosemaring A kérdések kérdése 2013.09.25 19:01:25
  Igazából már vártam. Készültem és voltak is tök jól hangzó és teljesen releváns válaszaim, de mikor " A KÉRDÉS" elhangzott, leblokkolt az agyam és ezekből nem jutott eszembe semmi. - Anyaaa... neked mikor lesz már végre kisbaba a pocakodban? Az én uram meg, akinek megfogadtam azt a sok izét,…..
aeon flux filmkirakó: 13. forduló 2013.09.17 09:00:00
A nyári szünetnek vége: folytatódik a 25. fordulósra tervezett játéksorozat. A szabályokat itt találjátok. Megoldás: Az ígéret megszállottja (The Pledge). Megfejtő: isvaen (1 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (7…..
prozi 2013.09.17 13:55:30
prozi 2013.09.17 14:01:25