Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RinyaPiha

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Kígyóság 2011.08.08 11:34:00
Valaki egy ingyen tetoválást???? Netán egy remek vágást remek áron??? Vagy egy másik remek vágást szintén remek áron??? Vagy "majdnem" börtöntetoválást???Kettévágott nyelv, még friss állapotban!..
....úgy ahogy egy profi csinálja, és úgy ahogy én!Egy ilyen picike nyúzott minta gyakran nehezebb és aprólékosabb elkészítést igényel, mint egy nagyobb minta, de én szeretem az aprólékos dolgokat, ezért is volt öröm elkészíteni ezt a kis szivet!Ezt a kis szívecskét Iminek…..
Egymás mellett! Először azért tetszett meg ez a kép, mert azt hittem, hogy a két piercing valójában csak egy, és a kettő dolog így van összefűzve, de aztán megláttam, hogy ez két külön piercing...
A videó nézése közben keletkező kellemetlen érzést az a tény állítja meg nagyjából azonnal, hogy ezt a videót a rajongó saját maga készítette Internetes felhasználásra. Ő rakta fel az Internetre! Ez nem ér! Akarta, hogy lássátok! De mi a jó életért nem ül le? Miért…..
RinyaPiha 2009.07.16 22:10:08
Elmaradt a példát statuálás, felmentették a két állatkínzó pécsi diákot. Pontosabban nem felmentették, hanem két évvel eltolták az ítéletet, mondván a srácok "azóta rendezett körülmények között élnek, tanulnak, nincs rájuk panasz." A döntés azt jelenti, hogy…..
Nem tudunk betelni a hazai metál színtérről kiszivárgó videóktól. Itt egy lelkes rajongó felsorol 5 másodperc alatt vagy húsz zenekart, a végén pedig különféle stílusokat is ajánl szintén olyan sebességgel mintha azon múlna, hogy adásba kerül. ..
A legtöbb ember útravaló, nem életre... Néha érdemes bizonyítani, mostmeg jókedvem van, éppen ezért fogom a kedvenc pöttyös bögrémet és megtöltöm valami meleg és édes szarral. Zenehallgatás: Falco. La-la-la!Úgy egy hete épp többszáz korombéli ökörrel ütöttem el a…..
RinyaPiha 2008.12.26 22:42:32