Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imádom Vagin prof. legkisebb lányát

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Félholdmánia 2019.11.10 19:02:25
A féholdmánia (lunatis-mania), egy általam felfedezett, speciális betegség, melynek során a beteg minden, félhold alakú dolgot mániásan keres és gyűjt.  A mánia elszenvedője absztrakciót végez az őt körülvevő, félhold-alakú tárgyakról, és azokat, vagy azok képviselőjét maga köré gyűjti. Habár…..
      Mondatok:   (IDŐSZERŰ ETIKA,   Iskolakultúra-könyvek 46.  2013,  Boros János)     1. A bevándorlás az egyik alapvető igazolása a modern demokráciáknak és életvitelüknek. Ha a demokratikus elvek működnek és az ország virágzik, akkor sokan szeretnének belépni.      2. Ha egy demokrácia nem…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2016.01.12 21:57:51
@balmoral:
No persze.
Azért még mindig nem volt képes senki az "El kell hinned mert _ÉN_ mondom" zsenialitásnál komolyabb érveket felhozni a "Gender Studies" mellett.

És érveljek ellene?
Íme:
en.wikipedia.org/wiki/Human_ethology
www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/2011_0001_519_42477/ch09.html
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2016.01.12 22:26:04
No, már csak ez hiányzott, elbődült az intelligencia, kezdesz "fajtázni"!

Azt elárulnád, hogy konkrétan milyenek a "magamfajták"?

És akkor nézzük kissé vissza a történetet. Egy pszühész nyilatkozott valamit egy "fujjabelemjönki" folyóiratnak, ráadásul szembemenve a mostanság legtrendibb "vonallal", a Szent Genderrel. Elkezdődött a teljesen releváns érvekkel a virtuális koncolás, amiből sok-sok csúnyaságot megtudhattam Emőke asszonyról, többek közt azt is, hogy volt pofája ikreket szülni és utána még valamire vinni is egy szűk és sokak számára ellenszenves tudományterületen. Gigapiha és terasocking! És amikor merészeltem fölvetni, hogy számomra a "gender" mint elmélet röhejes és mint tudomány enyhén szólva is kóklerség, akkor beindult az össztűz! Érvek nélkül, egyre inkább személyeskedve, és felvonultatva szinte az összes elképzelhető érvelési hibát. Hölgyeim és uraim, ha valami közötök lenne a _TUDOMÁNYHOZ_ ekkora égést nem engedhetnétek meg magatoknak.
És ha akad köztetek valaki, aki a formális logika szabályait betartva képes elmagyarázni, hogy miért is kell az egy milliárd éves két nemhez hisztérikus sebességgel hozzákreálni még 4 usque 9-17 új nemet, (már túl azon, hogy remek szinekurákat lehet gründolni komoly nagymúltú egyetemeken és komoly zsozsókat szakítani), hogy mennyiben járul ez hozzá az emberi viselkedés megismeréséhez, mélyebb mozgatórugóinak feltérképezéséhez mennyivel ad többet mint a humánetológia, az ne rejtse véka alá eme ismeretét.
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2016.01.12 22:54:24
@seol:
Azt már nálad bőbeszédűbb és fantáziadúsabb olvtársak alaposan kivesézték, hogy milyen undorító tulajdonságaim és szokásaim vannak.
És esetleg arról is hallhatnék pár szót (vagy legalább pár _ÉRTELMES_ linket), hogy a "gender" mennyiben ad többet a H. sapiens sapiens biológiai nemének és a környezetének interakciói vizsgálatánál?
(és már megbocsáss, de a "Jusztis a Gender erdménye, hogy ma a mosónők már későbben halnak - legalábbis Európában" alapvetésnél azért komolyabbat, ha szabad esdekelnem!)
      Ha a "konečné řešení" kifejezést beírjuk egy cseh-német fordítóprogramba, akkor az Endlösung-ot kapjuk fordításként. Benes Eduárd Csehszlovákiájában a szudétanémetekkel kapcsolatban használták a "konečné řešení"-kifejezést és ez nagyjából két és fél millió német deportálását jelentette. Több…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2016.01.10 00:40:51
www.atv.hu/kulfold/20160108-nyilvanosan-kivegezte-sajat-anyjat-az-iszlam-allam-terroristaja

(hír komment nélkül)

Csak megjegyzem, hogy a "rasszista" epitheton ornans éppen nem a megfelelő kifejezés az én "iszlamofóbiámra". Ugyanis én magasról teszek a bőrszínre, a szőrzet síma vagy göndör voltára és a nyelvcsaládra, kizárólag azzal a "kultúrával" van bajom, amely engem és teljes kultúrkörömet valahova a férgek és a kutyák közé helyez el az undorító és kártékony állatok sorában.

Ergo a kitiltásomra keress valami más indokot. Persze, ha áttértél az egyedül üdvözítő "Béke Vallására" az más.
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2016.01.10 16:13:19
@jotekony koc: Sajnálom, de A Mi Sohanemhazudó Sasmadarunk pontosan annyira tartozik az én kultúrkörömbe mint a tiedbe Szalosjan Ferenc ny.vk.szds. És ez az hominida formájú izé - ha ezen múlna egy választás - fényes délben, a CNN, BBC, a Первый Канал stb kamerái előtt, a Fesztiválzenekar kísérete mellett (vezényel Fischer Iván), hófehér Bösendorfer zongora tetején metéltetné körül magát - érzéstelenítés nélkül!

(és igen, ők is a kultúrkörünk részei, ahogy Assisi st. Ferenc és Gyurcsány Ferenc, Abelard és az Aberrált Gézuka, Dr. Semmelweis és Dr. Guillotin)
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2016.01.10 16:39:52
@jotunder: Ez mind igaz - bizonyos határok közt! Pl. a magasan képzett és főleg nyugati tudományos körökben forgolódó moszlim értelmiségre jórészt áll. Viszont az Európába beözönlők jellemzően nem ebbe a rétegbe tartoznak. És lehet, hogy te szélesebb látókörű vagy, de én valahogy nem látom, hogy "a muszlimok" olyan hevesen harcolnának ezek ellen. No igen, amikor veszélyeztetik a helyi hajjakendeket, akkor durván! Szaudék is most végeztek ki pár tucatot, leszarva, hogy mennyi tiszteletreméltó hitszónok volt köztük, de azért a félszigetükön kívül már vastagon pénzelik az ugyanilyen indíttatású csoportokat. És mit gondolsz, Hamasz and Co. hány percig volna képes a maga erejéből rakétázni izraeli óvodákat? És valahogy nem láttam a spontán felháborodás jeleit a muszlim világ Átlag Benőin a párizsi mészárlások hírére. Láttam viszont utcai piknikekről, süteményosztásról, táncikálásokról, Eiffel torony makettek égetéséről készült felvételeket.
És van egy kétezer éves európai alapelv, (Si fueris Romae, Ro­mano vivite more!) amit azért valahogy nem kell sokat magyarázni még Bunkó Balambér tősgyükernek se, ő is képes türtőztetni magát és jobb érzése ellenére a Kunsthistorisches Museum termeiben nem fogja otthoni szokása szerint kicsapni a turhát a sarokba, hanem papírzsepi vagy szörcsög.
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.19 11:29:05
@showeyes: Persze mert rá akarják tenni a mocskos mancsukat Szíria tömérdek olajára!
          Megjelent egy hír a Mandiner "keresztény" rovatában. Egy bizonyos Dr. Joel McDurmonra hivatkozva közlik az olvasóval, hogy "az Ateisták kisebb részét használják az agyuknak". McDurmon forrása a Daily Mail nevű brit jobboldali bulvárlap. A meghamisított tartalmú eredeti…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.12 01:23:36
@Tehéntőgy:
Szóval kamu.
(Si non e vero e ben trovato) Vajh, miért is rögzült mint pozitív példa az iszlám folklórban?
Ami pedig a "Ne ölj!" és a Korán viszonyát illet, szerintem ktorássz még egy kicsit, ugyanis a találatod enyhén szólva nem túl meggyőző!

6. szúra 151. ája:
Jöjjetek, felolvasom, mit Uratok megtiltott nektek: Hogy ne állítsatok Őneki semmiféle társat. Tegyetek jót a szülőkkel, és ne öljétek le gyermekeiteket az ínség miatt - mit tinektek adtunk őértük - s ne közeledjetek a ledérekhez sem nyilvánvalóan, sem leplezve. S ne öljétek le a lelket, kit Allah megtiltott, kivéve joggal. Ezt rendelé el Ő néktek, hátha tán feléritek.

Ezt vesd össze a kategorikus bibliai _PARANCCSAL_: _TE_, személyesen te! Igen _TE_! Te ne ölj! (itt az "emberölés" értelmű arámi szó szerepel)

Szóval, a Biblia nem szolgált rá a sok fikázásra.
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.13 02:47:18
@labrys:
Igen pont erre óhajtottam célozni! Ugyanis könnyű úgy a máséval csépelni a csalánt, ha az a más csak egy szaros kis mullah Kecskekurnádon és nem Szent Péter deklarált örököse. Ezért aztán, mivel nem volt és nincs egy Istentől (avagy az ő egyszülött fiától) eredeztetett - ráadásul csalhatatlan és tévedhetetlen - szaktekintély, akit lehet fikázni és a Biblia egyes passzusaival sarokba szorítani (lásd Lutherszettel) viszont van egy "Isten szava" könyv aminek egyetlen sorát is vitatni azonnali kivégzést jelent, föl sem merülhetett afféle "Invesztitúra". Megnéztem volna mondjuk a jó Harun al Rasidot vagy II. Szulejmánt, amint valamelyik mullah közli vele, hogy innentől ő és csakis ő fogja eldönteni, hogy pl. a Kék Mecsetben ki fogja elődalolni a hajnali imát!
A hadíszok a kféle bibliák közti különbségek mián kerültek elő.
Szóval, a kféle vallásos iratok tán egyedül a mormon egyházban egységesek.
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.14 01:07:43
@labrys:
Már megbocsáss, de
1.) Minden chr. felekezet szentkönyv variánsa a felekezet megszilárdulása után már kőszikla szilárdságú
2.) Az egyes chr. felekezetek szent könyvei ugyan valóban eltérőek, de _MINDEN_ chr. felekezet szent könyvében a "törzsanyg cca 80 %-a azonos. És ezek pont a legfontosabbak. Abban lehet eltérés, hogy az okos és balga szüzek hányan voltak, hogy Jézus a házasságtörő asszonynak a fejére tette-é a kezét és úgy mondá: MENJ és ne vétkezz többé, avagy nem tette a fejére és úgy mondá: EREDJ és ne vétkezz többéde mindben benne van a tízparancsolat (kétszer). És mindben benne van Ruth könyve:
1,16
"Ruth pedig monda: Ne unszolj, hogy elhagyjalak, hogy visszaforduljak tőled. Mert a hova te mégy, oda megyek, és a hol te megszállsz, ott szállok meg; néped az én népem, és Istened az én Istenem."
3.) és éppen a chr. erejét és fejlődőképességét adja, hogy még azok a felekezetek is, amelyek a Bibliát szó szerint veszik és párszáz éve még kölcsönösen grillezték egymást, mára eljutottak odáig, hogy elfogadják egymást kereszténynek! Ökumené!
Több mint száz éve az én nagyapám (viharsarki vastagnyakú) még biztos volt benne, hogy a pápa az Antikrisztus. És a katkó és protkó legények nem volt bál, hogy egy-két lőcsöt, kapanyelet el ne nyűttek volna egymáson. Aztán a fronton együtt imádkoztak a lövészárokban és eltanulták egymás zsoltárait. És Nagyapám elvette egy katonabajtársa húgát, aki katolikus volt, pedig az akkoriban kurvasok futkosással ás papírmunkával jár.
Kérdem én, mikor lesz majd hivatalos Iránban, hogy egy Sííta lány feleségül megy egy szunnita fiúhoz? Netán keresztényhez? Horresco referens, egy zsidóhoz?
Kigondoltam A csel 2015.10.14 23:13:12
Minden félművelt ember tisztában van vele, hogy a nagy tech cégek a legkisebb klikkjeinket is nyomon követik és pénzt csinálnak belőlünk. Ha megnézünk egy hotelt Barcelonában, akkor a booking.com reklámja másnap majd azt tolja a képünkbe. Ha hallgatunk egy kis zenét a Spotify-on,…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.13 16:15:50
@-bobolysza-:
Hüjevagy te!
Proprimitívó először, kecskét nem tartok, mert a Zasszon agyon is csap ha az a büdös dög lelegeli a fikuszt!
Proprimitívó másodszor, a vadszamár rúg mint veszedelem ráadásul életveszélyesen harap!
proprimitívó harmadszor, aki még nem dugott pulykát, az ne vágjon fel a széleskörű seggszurkális tapasztalataira!
         "  Gender-vita, homoszexuálisok házassága, és biztosan tudnánk említeni még néhányat. Ezek kedves és fontos dolgok, de mégiscsak másodlagosak", nem mozdítják ki Európát a gazdasági és társadalmi kátyúból - tette hozzá. (Orbán Viktor) "        …..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.07 17:33:12
@jotunder:
Már megtette volna '14-ben is, ha a kassza kulcsa nála lenne. De nincs, és a pénzelői ezt a műsort (még?) nem tolerálják, innen a kiskutyasimogatós "emberi arc"
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.07 22:43:22
@csak egy néző:
Nem érted! Hogy annak a kölöknek ha felnő mi lesz a jó, azt ki nem szarja le? Ha láblabdában tud két egyeneset rúgni félidőnként vagy négy csuklásnál kevesebbel tudja eldallani a fehérvári huszárokat, akkor szórakoztatni fogja ŐT, Aki Soha Nem Hazudott. A többi meg elég ha magyarul megért annyit, hogy "Józsi, a hátsó kertben is gereblézd össze a leveleket!"
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.09 03:15:17
@WiteNoir: Pedig az unatkozó és csalódott feleségek az ideális vadászterület! Egy ismerősöm fia postás és átkérte magát egy lakótelepről egy családi házas területre mert a végletekig lestrapálták a kismamák.
          L.Simon László, a kormány elsimonlászlója, az Ökörség Kultúrpolitikai Intézet  szimpóziumán értékelt, mutatott rá, helyezte új kontextusba az aktuális kérdést:  hatékony-e a Simon és Simon Kft Rák- és Muszlimellenes barackmagkivonata, negyedliteres…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.06 03:04:41
@laissez faire:
Asinus asinum fricat.
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.07 17:37:14
@laissez faire:
De az asinus nagyobbat tud harapni!
          George Sorosnak véleménye van a migrációs krízisről. Nekem is van valamiféle véleményem róla, ha nem is nagyon határozott, és ez a nem nagyon határozott véleményem jelentősen különbözik George Sorosétól. Ergo, valószínűsíthető, hogy nem tartom önmagában…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.05 02:30:48
@sárospataki lány:
1992. október 23.-án is érdekes tradíciókat lengettek a Kossuth téren.
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.07 16:48:04
@jotunder:
Csak az a baj, hogy a gender "studied" a humánetológiát a sátántól valónak deklarálva újra feltalálta az emberi flogisztont.
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.11.07 17:15:39
@jotunder:
Tündérkém, ami a matematika és csatolt környékét illeti, alázattal ismerem el, hogy még az "idióta" epitheton ornans is túlzó laudáció számomra. Viszont a humánetológia tárgykörében vagyok annyira otthon mint uraságod, a "gendermegos" tíkok és kappanok pedig onnan nézvést tán húdenagyonprogresszívnek tűnnek, de attól még az egész "todományuk" alapja annyi csak, hogy közfelkiáltással megegyeztek, hogy ezentúl a "PÍ"-t felszabadítják évezredes elnyomatása alól és ezentúl újra a szép és haladó 2.222 lesz!
Megsúgom, hogy gendermagosék szent borzadálya ellenére, a kisfiúk a világ minden táján - még a svéd óvodákban is - jellemzően bandázva futkároznak, kergetik egymást, lökdösődnek és kardoznak (hacsak erőhatalommal ezt meg nem akadályozzák), míg a kislányokra ez nem annyira jellemző.
(én is szeretlek)
           Édes bóbitás Magyarországocskám, úgy áll rajtad az ötvenhat, mint tehénen a gatya.  Tapsolsz te mindennek, ami mozog. Egy ideig csak hazudtad, hogy forradalmár voltál, de ma már hiszed is, mert úgy könnyebb. Pedig hogy beszartál, amikor a Jenőke megtalálta a…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.10.24 11:16:01
@ghost recon: Anno, még a Rákosi és a korai Kádár korbanvolt erre egy családi recept. "Fiam, neked az a dolgod, hogy megtanuld a tananyagot és jó jegyeket hozz haza. Viszont tudnod kell, hogy amit tanítanak, annak jó része hazugság, tudnod kell, hogy _MELYIK_része hazugság, de erről kizárólag itthon, szűk családi körben beszélünk!"
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.10.25 00:02:48
@snakekiller23:
No meg volt pár hadtörténet jelentőségű győzelem. AStromfeld északi hadjáratát ma is tanítják komolyabb katonai akadémiákon.
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.10.25 00:19:29
@snakekiller23:
Anno volt egy vicc (természetesen magyar):
Ki volt a világ legbölcsebb határkijelölője? Hát Sztalin elvtárs, mert őgy tudta kijelölni az NDK határát, hogy minden náci odaát maradt!
  A Koránt elvileg arabul lehet csak olvasni. Ön tud arabul?  (Stumpf Andras, sztarujsagiro) Es akkor ez mi? (Wikipedia, nemsztarujsagiro)  ..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2015.10.17 20:32:32
Kedves Mindenki! Bár hazánkban - hála Istennek - nem tudott még elterjedni az a fajta szélsőliberális véleményterror, mint pl. a németeknél, azért sokan már olyan magabiztossággal használják a média szócsöveit, mintha Németországban lennének, és azonnal mindenféle…..
Kigondoltam Migránsok II. 2015.09.18 08:06:11
 Mára már bebizonyosodott, hogy a Kigondoltam! tudósai, mérnökei és vezetői olyan szintű tudásnak vannak birtokában, mely tudást bármely kormány irigyelhetne. Sajnos az index régi tulajdonosa (aki puszi pajtás volt), főszerkesztője és blogangyalai eltávoztak, és a mai, új…..
Mert  kellenek a pozítív hangok is...
Kigondoltam Amendment 64 2014.01.05 10:54:28
Megérkezett... itt van az új kor hajnala, ahol már a végletekig elbutított tömegek nem csak a média általi szellemi öngyilkosságba ugranak bele örömmel, hanem legálisan forgalmazott anyaggal érhetik el a butulás következő lépcsőjét, az agressziómentes, csöndes és igénytelen…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2014.01.14 01:22:57
@radairosseb:
Teljesen igazatok van, a joint káros a tüdőre és a sarkon ott áll ugrásra készen a COPD meg a tüdőtágulás!
SÜTIBE KELL SÜTNI! (úgy még tartósabb is a hatáse és külön élvezet, amint ürítkezés közben a végbeled fintorog és rohécsel!)
176         November 25. Szerda Tegnap véget ért az EÜ szabadság, de csak ma vittek szolgálatba.Délelőtt Ferihegy 1-re.Utána egy Ultra Rövid Ugrással. rögtön délutánra beosztottak Transit-őrségbe.Egy szerencsétlen palesztin fickóra vigyáztam. Azzal…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2013.11.25 20:23:55
@Crass:
Rossz forrásból téves információk.
Ha a fószert hivatalosan átvették, akkor tuti, hogy max. életfogytot kap.
A harci cselekményeket, kommandóakciókat ne keverd ide.
Bár nincs kutyánk, egyre nehezebben tudunk ellenállni itthon a rohamoknak, hogy ugyan legyen már egy, pláne, amikor az ismerősi, rokoni körbe egyre több helyütt jelenik meg egy-egy kedves kis állat. Ha nem kutya, akkor legalább cica, ha nem az, akkor legalább nyúl vagy teknős.…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2013.11.25 20:10:43
@zsoka78:
A 78 ugye a mellbőséged cicus, mert az IQ-d nem lehet, az egyértelműen kisebb mint a cipőméreted!
Én egy kis erzsébeti házban nőttem fel, 5x2 m-es előkert, 5x8 m-es hátsó kert és kapaszkodj meg, úgy tanultam meg járni, hogy a komondorunk szőrébe kapaszkodtam. Loncsos is volt, büdös is volt, de arról a szagról a mai napig a nyugalom, a biztonság jut eszembe. És nem volt megkötve, asztalos nagybátyám csinált neki egy rugós kutyaajtót és kedve szerint járt ki.be, csakaz emeletre, a hálószobákba volt tilos felmennie. Azóta is mindig volt kutyám, még a Szőlő utcai panel 6. emeletén is (barna dobermann), és biztos lehetsz benne, hogy boldogabb, jobb élete volt, mint a magadfajták kertjében, félméteres láncra kikötött "természetes körülmények" közt sínylődő szerencsétleneknek! A két fiam és a kislányom is imádták, nem az volt a probléma, hogy kire kell rálőcsölni a sétáltatást, hanem ki van büntetésben, és ezért NEM SÉTÁLHAT VELE! Az unokáim szerencsére már nem ebben az elbaszott, gyűlölettől fröcsögő országbsn élnek, nekik abszolút természetes a tolerancia, hogy az egyik szomszéd ridgebackot, a másik sziámi macskákat, a harmadik meg törpelovat tart, nekik meg erdélyi kopójuk, illetve a másik családban két stafijuk van. Érdekes, a kutyák is sokkal nyugodtabbak, barátságosabbak mint a magyar infernoban szokásos. És senkiben a környezetükben nem merül fel, hogy nincs náluk rendben valami. És ehhez elég annyi, hogy betartják a kutyatartás írott és íratlan szabályait.

További jó gyűlölködést.
És lehet 10. emeleti garzonban barzojt is tartani, ha _RENDESEN_ kimozgatják.
Uj Péter távozik az Indextől, ez a hír dugaszolja be most a netet, találgat mindenki, hogy miért, és legfőképpen hogyan tovább.Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az óvodában új kihívás volt a jelem.…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2011.09.06 20:39:20
@Levéltáros:

Az a Sztrogoff Mihály, akire gondolsz, az a SÁNDOR MÁTYÁS! (Te műveletlen suháng!)
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2011.09.08 01:03:02
@Rosszindulatú Vászka:

Hagyjuk a kis álmost,
hadd aludjon már most!

Te nyígettyű!
Van pofád meghamisítani Ötvös Csöpit, aki többször is kiütötte a csúcsformában lévő Papp Lacit?

(Az én Nagyezsdám éppen pirogot abál, -{_ABÁL_! világos? Zabálni majd én fogom}- ezért kénytelen vagyok veletek beérni, kis szánalmas.hu szökevények!)
Az Örülünk, Vincent?-blog forrón üdvözli az új Fidesz-kormányt és elkötelezettsége jeléül összeállította a legsürgetőbb teendők listáját - képekben. Kisebb parlament Kisebb kormány A korrupció visszaszorítása Gazdaságélénkítés Adócsökkentés Önkormányzati…..
 mottó: "Ha Mumbaiban tíz percen belül nem szólítanak meg legalább ötvenen, akkor lehet hogy nem is létezel, de legalábbis láthatatlan vagy..." (Flat Eric) Helószőr...!   Ha ezt a köszöntést tíz percen belül száznál kevesebbszer hallod, biztos lehetsz…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2010.03.27 19:04:43
@Flat Eric / sta press:

Szép neved van. Erik, a lapos... Legközelebbi rokonod és lelki társad (Phthirus pubis) iránti olthatatlan rajongásod következtében ragadt rajtad?

Amúgy meg olcsó élcelődésed lepereg rólam, tudod sok csúfabbnál csúfabb emberi tulajdonság létezik, de közöttük is az egyik legocsmányabb az irigység...
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2010.03.27 21:22:31
@est komor őre.:
Ehh, te vidéki... Ha nem tudnád, most az egyszer felvilágosítalak, grátisz! (Tudom olyan sóher vagy, az aluljáróban szoktad az alvó hajléktalanokat kizsebelni a betevő denaturált szeszért.)
Szóval, _IVARÉRETT_ és 50 IQ feletti _FÉRFI_ aki emberhez méltóan él (rendszeresen napi 50000 EUR feletti összegeket költhet a hobbijára) ha babázni szottyan nagyúri kedve, akkor nem ilyen biboldó eredetű izével (Levi Strauss! Nahát!) kábítja magát, hanem fölkeres valamelyik civilizáltabb távol-keleti országban egy erre szakosodott magasabb színvonalú műintézetet.
Pici és lapos fitymacimborád hálamiséket rendelhetne, amiért (ugyan tévedésből) de legalább _EBBEN_ a vonatkozásban megelőlegeztem neki a törzsfán az előgerinchúrosnál magasabb státuszt.
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2010.03.30 06:33:21
@Flat Eric / sta press:

Eddig már rájöhettél volna, hogy hízelgéssel nem mégy nálam semmire!
Te vastagbéldaganat!

(A'propos! Mondtam már, hogy a kurva anyád? -már csak úgy, a miheztartás végett-)
Kigondoltam Hörcsögök 2010.03.12 18:41:00
A hörcsögök rendkívül agresszív, kicsiny állatok. Leginkább magányosan élnek, mindenféle magvat gyűjtenek, amit járataikban tárolnak. A hörcsögök az emberiség esküdt ellenségei. Összeesküvésük világméretű. Ravaszságukat jellemzi, hogy a gyerekek manipulációját…..
Kigondoltam Politikusok 2010.03.22 08:28:00
A politikusok olyan emberek, akiknek óvodáskorukban folyamatosan elvették a dömperét. Ezeknek az embereknek mély sérelmeik vannak, amelyeket felnőttkorukban sokszorosan meg akarnak bosszulni.A demokráciában a politikus elméletileg a köz által, a köz szolgálatára megválasztott…..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2010.03.27 13:07:19
@LadyCarambole:

Nem tudja. Egyszer akartam beprotezsálni, hogy legyenek már valamiféle emberi (jellegű) kapcsolatai, de intelmeim ellenére a neonlila susogósban jelent meg, plusz makkoscipő fehér teniszzoknival. Azóta levettem róla a kezem.

Egyébként a bejárat:
É.sz. 47°30'53.58"
K.h. 19° 1'59.17"
Boldog Új Évet Testvéreim!Kérlek benneteket, holnap látogassátok meg a blogomat ismét. Nem fogtok csalódni, úgy érzem, hogy izgalmas hetek elé nézek.     ..
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2010.01.04 23:58:51
@Carmesina:
Sebaj, szivi!

Én úgy is szeretem, ha a hölgy van felül, csak az már másik sport. FEKVENYOMÁS.

És nem a születési dátum számít, hanem az, hogy mennyinek érez a MÁSIK!.
imádom Vagin prof. legkisebb lányát 2010.01.04 23:59:38
@tiboru:
FÉRFIAK vagyunk, vagy mi!