Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szukubusz (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
Szukubusz (törölt) 2012.06.10 15:20:04
@Horváth Marcell: Ezzel mondjuk teljes mértékben egyet tudok érteni, hogy sokan nem gondolták azt, hogy a NAV ilyen ügyekben ennyire keményen lecsap. Emiatt viszont roppant tanulságos ez a blogbejegyzés, talán ezek után több tiszteletet kapnak a szerzői jogok. Akinek vaj van a füle mögött, annak itt a példa, hogy tényleg komolyan kell venni ezt a dolgot. Ebben az esetben ez a blogbejegyzés rengeteg kellemetlenségtől mentheti meg őket.
Bár számos hasonló témájú ügyet dolgozott már fel ez a blog, még mindig  búvópatakként előtörnek újszerű  trükkök  A szakértői vizsgálat eredménye, hogy minden sérülésmentes, de erős külső mágneses hatás érte a villanyórát, mindenképpen ilyennek…..
Hány olyan helyzettel találkozunk szinte minden nap, amikor valami elmeroggyant idióta a saját hülyesége miatt majdnem kinyír egy ártatlant, aztán még ő szól be. Zoltán azt a nagy hibát követte el, hogy át merészelt menni egy zebrán, ráadásul gyalog. A kutyák nem hiába ugatják…..