Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hamahakki

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
Két hetes túránk végére értünk, a legjobb budapesti gyros nyomában ezalatt 14 gyrost, dönert, shawarmát ettünk, én még a húsmentességemet is megszakítottam, hogy megtaláljuk nektek a legjobb helyeket. A hamburgeres sorozatban már megismert módszert alkalmaztuk, először az…..
Hamahakki 2011.05.02 12:58:39
@szucsadam:
Szia,
Megmondanad, hogy a felso kep melyik helyen keszult. Hasonlit egy kicsit arra mit meg szaudiban ettem es ami itt valoszinuleg max pontot kapott volna.
Koszonom
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A…..
Szinte mindenki a kanadai és az orosz válogatott párharcáról beszél a téli olimpiával kapcsolatban, pedig nem szabad megfeledkezni az északiakról sem. Annál inkább, mert a svéd válogatott címvédő, és a finnek is roppant erős válogatottal érkeznek. C csoport. Svédország…..
Hamahakki 2010.02.16 19:16:46
@durex26:
Nos akkor: Hyvää Suomi!!!! vegre egyszer elonyom van abbol ,hogy finn billentyuzetem van :D
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
A rájátszásban megváltoznak a verekedésekre vonatkozó szabályok az EBEL-ben. A hivatalos álláspont szerint bizonyos esetekben nem kell azonnal 5+20 perces büntetéssel sújtani az öklözésben részt vevőket. Részletek és videós példa hajtás alatt.Az EBEL tájékoztatása szerint…..
Hamahakki 2010.02.09 18:03:37
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..
A hátralévő 20 alapszakaszmeccsen 20 pontot vár új amerikai csatárától az Alba Volán vezetése - olvastuk a klub honlapján. Jason Guerriero 27 éves, AHL-es és finn élvonalbeli múltja van, a meccsenkénti 1 pontos átlagot a statisztikák szerint utoljára az NCAA-ben teljesítette.…..