Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DMX

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Voltaképpen a rendszerváltozás éveiben egymásnak feszülő két politikai erő is a röviden csak népinek és urbánusnak nevezett, két egymással szemben álló baloldali értelmiségi kultúrából nőtt ki. A „népi irodalom" (vagyis a népi baloldal) és a demokratikus…..
DMX 2009.02.03 09:51:24
@lanyi: "Most gondoljunk bele 1965-ben gazdaságilag társadalmileg hol álltak.Ja volt egy Konrad Adenauerük..."

igen volt, egy kiváló vezetőjük, de ezt a kiváló vezetőt egy nép, egy ország, egy nemzet __termelte ki__, ez a különbség
A magyar sajtó igen kevés érdeklődéssel övezte a kanadai főkormányzó, Mme Michaëlle Jean tavaly november végi hivatalos látogatását. A brit uralkodó egyben Kanada királynője is, s ebben a minőségében a főkormányzó helyettesíti. A főkormányzó szerepe jobbára ceremoniális,…..
DMX 2009.02.03 08:52:19
@Raymond:
ide (Mo.) nem fog menekülni senki, inkább innen el...
nem hiszem, hogy ide olyanok jönnek akik vmit építeni akarnak, vagy szeretnének :(
nem vagyunk olyan gazdagok mint Kanada, nincs természetin kincsünk se, ami jelentős lenne

@misa72: NYC és Chicago, hogy teljes legyen a sor ;)
342 nappal a nyitás előtt kérem szépen az illetékes elvtársakat, fejezzük be ezt a kutyakomédiát, a maradék becsületünk és orcánk megmentése érdekében. Mi lesz ha 2010. január 1-én odatéved Pécsre az első turista csoport? Miért kell saját magunkat égetni? Nem jött össze,…..
DMX 2009.01.23 15:10:44
@Krumplifalo: meg majd a BBC fog bocsánatot kérni, merthogy a német és osztrák emberek nem azonosítják magukat hitlerrel (nem véletlen írtam kisbetűvel). arrafelé sikerült az embereknek túltenni és megbeszélni magukkal a társadalmukkal, hogy mit követtek el a múltban és tanultak a hibáikból!
Míg Nálunk, még mindig hitler utcsó csatlósai vagyunk, meg még nincs rendbetéve a zsidó és cigány holokauszt, a kommunizmus áldozatainak emléke, 56 emléke, kádár emléke, stb.
Ennek legfőbb oka, hogy ezeket a sajnálatos történelmi eseményeket a napi politika szartól és húgytól bűzlő szintjén tárgyalják és tárgyaljuk
DMX 2009.01.23 15:20:05
@eeepunk: voltam ősszel Pécsett, a város szép, de a EKF-hez kevés lesz, szerintem. A környék meg még kevesebb, Siklós Villány és környéke :(:(:(:(
Baszkikák, nem sokáig bírtátok, mi! Kedvenc rovatotokkal jelentkezünk, és ezúttal a bennetek rejlő köcsögnek igazi különlegességgel készültünk. Iwiw válogatás is lesz majd, de először a SiWiW-vel kell megbírkóznotok. 18 éven aluliak, jóérzésű internetezők ne klikkeljenek…..
Az elmúlt napokban (órákban) megtudhattuk, hogy igazából halvány sejtelme sincs senkinek, mennyi időre elegendő a gáztartalékunk. A rendkívüli helyzet, illetve a gyenge felkészültség miatt nagyon sok a bizonytalansági tényező, mi azért mégis elkezdtünk számolni. Kezdjük az…..
DMX 2009.01.07 23:20:44
@érdeklődő: levegővel....
mivel a nyomásfokozó szivattyúk azzal nyomják tovább.
láttam ilyen szivattyú állomásokat belülről, nyáron mikor pihennek :)
döbbenetesek!

az EU részéről annyit tennék, hogy visszahívnám az összes nagykövetet "moszkvából és kijevből"
kitiltanám az orosz és ukrán kamcsikat az EU-ból és akkor a büdös kurva anyjukba mehetnének a gázukkal mert nem tudnának mit zabálni... ;)
lezárnám a teljes keleti határát az Eu-nak nem meghívnám őket Brüsszelbe tárgyalni f@szt nekik azt!
Barbárok, oda valók sztyeppére!
Elkeserítő tanulságai vannak annak a megható összeborulásnak, amit az amúgy minden percben egymásnak eső politikusaink produkáltak óriási sumákolás közepette. A vagyonosodási vizsgálatokkal eddig tetten ért, a tagi kölcsönnel machináló adócsalóktól a 2009-es adócsomag a…..