Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tommer17

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A$AP Rocky - Long. Live. ASAP(A$AP Worldwide) Amikor hiphopról beszélgetek emberekkel, mindig rá kell jönnöm, hogy akármilyen sokat hallgatok, valamiért elenyésző azoknak a lemezeknek a száma, amik összességében is megállják a helyüket. Persze, létezik Doggystyle, Slim Shady…..
Tommer17 2013.12.02 14:46:50
@Addiktiv Muzik: ki ne felejtsük Joey Bada$$-t vagy Earl Sweatshirt-it is az új érából, ők is nagyon zseniálisak. Végre olvastam egy korrekt hozzászólást is Hóember "kritikái" alatt, respectem érte!!
Miközben soha nem látott népszerűségnek örvend itthon a hiphop, a műfaj vezető előadóinak lemezeiről sokszor teljesen elfeledkezünk. Na, de most! Meghallgattuk a kizárólag a Youtube-on (de ott nagyon) népszerű Mr Busta és Essem lemezét, az Egyenlők supergroup bemutatkozását…..
Tommer17 2013.12.02 14:38:07
@fuckya911: Böfög belőletek az intelligencia ember :))
Nemrég sorra vettünk pár magyar raplemezt idénről, most pedig ideje volt még mélyebbre ásni itthon. Beszélünk Bigmek szólólemezéről, a Hősök áprilisban megjelent stúdióalbumáról, a Stíluspakk negyedik részéről illetve két feltörekvőről (DD Kobe, Masihiro) is. Bigmek…..
Tommer17 2013.12.02 14:30:14
@Tyler Té: Ütős, odab*aszós szöveg, persze valami minőségibb tálalásban, ezt jelenti a magyar rap, nem kell feltétlenül k**va nagy életbölcsességeket tartalmaznia. Ha már az AKPH-t is idekevertük, nekik is vannak olyan szövegei, amiről kb azt se tudod elmondani miről szól, mégis tetszik és hallgatod...... Ezt el kell fogadni, mindenki változik, függetlenül attól, hogy milyen irányba, de ez már megint csak ízlés kérdése, hogy ki hogyan veszi ezt észre. Unalmas lenne a világ ha mindenki egyforma lenne, és egyformán gondolkodna, nekem ez a véleményem, naphosszat elvitatkozhatnánk még ezeken, ne merítsük le magunkat fölöslegesen.
PÍSZ!
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football tenisz Tennis vízilabda Water polo ökölvívás Boxing   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..
Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás     Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Tommer17 2009.11.21 09:41:28
@viktorio24: Szerintem jó szelvény!Simán jöhet sok szerencsét!
Csak arra tegyél Tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért!Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra is írjátok.Az előző tipposzlop…..
Tommer17 2009.05.05 16:46:42
@ad0rjan: Én biztos vagyok benne:D A Juve büngyenge a Milan meg jó formába:)
költözés miatt az adatbázis sérült, mindenki 0-ról indul :/ Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kosárlabda…..
TIPPVADÁSZ PONTVADÁSZAT ÉLESBEN MEGY!  Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda…..
Tommer17 2009.03.05 19:23:49
@DJ Norby: mondom h nem nyer az Atletico Madrid hidd már ell neekkkemm:D
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz   A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra is írjátok. Az előző tipposzlop eredménye ITT…..
Tommer17 2009.03.04 17:04:43
@DJ Norby: a Real leveri az ATM-et:)
Tommer17 2009.03.04 19:20:35
@DJ Norby: ATM elleni derbi mindig fontos egyszerüen megkell nyerni:)
  Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető.   TIPPVADÁSZ…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető.A tippmix blog támogató: TIPPVADÁSZ itt elérhető!…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista hétfőn! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás A TIPPEKET…..
Tommer17 2009.02.06 20:21:56
Tommer17 2009.02.06 21:08:21
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista hétfőn!Lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az előző tipposzlop eredménye…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista hétfőn!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz ökölvívás A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az előző…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető...
Tommer17 2009.01.21 21:45:22
Tommer17 2009.01.21 22:22:35
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok,nincs szükség regisztrációra!!!Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető...
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista hétfőn!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz ökölvívás A TIPPEKET kommentekbe írjátok,nincs szükség regisztrációra!!!Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető...
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista hetfőn! Lebontva: jégkorong labdarúgás síugrás A TIPPEKET kommentekbe írjátok,nincs szükség regisztrációra!!! Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető...