Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozart2222

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Billie Joe Armstrongék sem lesznek már fiatalabbak - a Green Day idén ünnepli 30. születésnapját, s a jelek arra mutatnak, nem elégszenek meg annyival, hogy a gyertyákat elfújják a tortán. A frontember az Instagramra tett fel egy bizakodásra okot adó fényképet, a fotó egy stúdióban készült, Billie…..
A héten Stockholmban megnyílt Abba-múzeum kapcsán kicsit körülnéztünk, hová érdemes a világban ellátogatni, ha az ember a rock, pop és általában a könnyűzene legendás helyeit szeretné megnézni. Összeállítás a teljesség igénye nélkül persze. Stockholm - Abba Adja…..
Peter Jackson néhány napja megpendítette, hogy szívesen maradna még Középfölde díszletei között, mert szerinte el tudna regélni még egy filmre valót. Nos, ma megerősítette, hogy lesz harmadik felvonás. "Csak a forgatás végén van esélyed arra, hogy végre leülhess, hogy…..
mozart2222 2012.07.31 11:39:31
@mykee: Eddig is az volt valószínűsíthető, hogy Gollam után lesz vége az első résznek, legalábbis az előzetes és más infók alapján is feltételezhető. Az első film amúgy is már post-production fázisban van, azaz nem nagyon fog változni. Inkább a sztori második felét fogják elnyújtani/jobban kidolgozni (remélem, utóbbi), és hozzácsapni a függelékek anyagát.
 Őszintén szólva, bár nagy lelkesen hangoztatom, hogy milyen fontos az élvezetes filmnézés érdekében elkövetett befogadói tolerancia, rettenetes ellenszenvvel ültem be megnézni a Hírügynökség hasábjain megjelenő első romantikus komédiát, a "Barátság extrákkal"…..