Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oneZy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a nyáron fesztiválköztársasággá alakuló Sziget hivatalos himnusza, amelyet a pécsi Punnany Massif zenekar készített, ráadásul egy nagyon látványos, felszabadult hangulatú videót is kapott a dal fesztivál korábbi felvételeiből, nekünk pár pillanatra Lemmyt is…..
Még régebben megálmodtam, hogy milyen bortartót szeretnék és be is mutattam a blogon. Volt szerencsém azóta a kiszemelt darabot élőben is látni és rájöttem, hogy nem az "IGAZI". Most ismét eszembe jutott a kérdés, mert imádom a jó borokat és szeretném ha végre mutatós tárolóban várnák a jól…..
UPDATE! Úgy tűnik túl sokan éltek ezzel a lehetőséggel, egyelőre "out of stock" az ingyenes szolgáltatás, azaz nem rendelhető. Reméljük hamarosan visszatérnek.  A Google Drive megjelenésével új lendületet vett az online tárhelyek közötti…..
                TOP10 - Olorin:  A FAUN LABIRINTUSA (El laberinto del fauno, 2006) Fantasy, mese, háborús film, horror és dráma. A szívednek, a lelkednek, a benned lévő gyereknek, a szörnyek és a gore iránti perverz igényednek, és a…..
oneZy 2011.10.17 22:17:46
@zombika: Baszd meg, ezt k..rvára osztanom kell! A Szemtől szembent amúgy is más tanácsára néztem meg, letöltöttem valami modernebb bankrablós filmet, ami alá bekommentelte valaki az oldalon, hogyha igazi filmet akarunk erről nézni, ezt erősen ajánlja! És milyen jól tette - én pedig azt, hogy rá hallgattam! Ilyen élethű jelenetek, fegyverhangok, sérülések, halálozások - egyetlen mai filmben sem látom ezeket! Miért? Miért?! MIÉRT?! Pedig szeretném! Már mindent számítógéppel csinálnak; talán akkoriban még jutott a trükkfelvételeknek is tér - hiába vagyok kocka, a számítógép a filmipart, ha nem megfelelően használják, igen komolyan tudja hátráltatni is!