Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perp

9 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dagadt Harcos Nyolcadik hét 2015.06.17 00:15:51
A vasárnapi street workout pályán való mókázás után heveny izomlázzal a nyakam magasságában úgy éreztem, hogy nem fogytam el teljesen, így hétfőn este ismét magamra kaptam az edzős táskámat és nekiveselkedtem a teremnek. Közeledve a helyszínre őszintén szólva picit…..
perp 2015.06.25 13:28:07
@radnaughty: Örömmel kipróbálnám, végtére is a testalkat megvan hozzá, ugye?:)

@tralalala: Köszönöm a bíztatást, semmiképpen sem adom fel!:)

@Gekko: Köszönöm a jó tanácsot és a bíztatást is!:) Felvésem a teendők listájára dead lift megtanulását!
Először is légy türelmes Egy igazán epik szakáll az önuralom eredménye. Amikor először elkezdesz szakállat növeszteni, késztetést érzel arra, hogy levágd, de ne tedd, sőt, hagyd érintetlenül 4-6 hétig! Ez lehetővé teszi a szőrszálaknak az egyenletes növekedést (valamelyik…..
perp 2015.06.08 22:51:32
Dagadt Harcos Hetedik hét 2015.06.08 06:24:41
A múltheti postból kiviláglott, hogy nem igazán sikerült az edzésre komolyabban ráfeküdni úgyhogy ideje volt kicsit jobban rákapcsolni és összességében most nem vagyok elégedetlen. Persze van még hová fejlődni, de a futás és a saját testsúlyos edzés mellé felvettem heti…..
Dagadt Harcos Hatodik hét 2015.05.30 11:07:13
Nagyon sűrű héten vagyok túl, így edzésre kevesebb jutott mint eddig. Persze eszem ágában sincs panaszkodni, olyan dolgokat kell intéznem, amikre régóta vágytam már. A jövő hétre pedig nagy terveim vannak!:) A múltheti bejegyzés után vasárnap még volt egy kis időm, így…..
Dagadt Harcos Ötödik hét 2015.05.22 12:08:54
Még csak péntek van, de mivel a hétvégét már előre látom, hogy nem edzéssel fog telni ezért úgy gondoltam, hogy már most megéneklem az eseményeket. Ha pedig esetleg vasárnap lesz még erőm és affinitásom egy kis saját testsúlyos edzéshez, akkor majd a következő héten…..
Dagadt Harcos Negyedik hét 2015.05.17 21:29:24
A múlt hetet ott zártam le, hogy ha előre tudtam volna azt, hogy hétfőn este kimarad az edzés, akkor vasárnap nyugodtan nekigyürkőzhettem volna legalább egy kis otthoni erősítésnek. Persze ezt nem tudtam előre, hiszen terveim között nem a megvalósult forgatókönyv szerepelt.…..
Dagadt Harcos Harmadik hét 2015.05.13 23:02:25
Csúszásban vagyok, a bloggal és az edzéssel is. Az a helyzet, hogy az első bejegyzésben vállaltam, hogy a szar kifogásaimat őszintén felpakolom ide, de ezúttal tényleg jó okom volt a kimaradásra, hiszen konkrétan a feje tetejére állt az életem, de szerencsére a végén pozitív…..
Dagadt Harcos Második hét 2015.05.04 11:12:36
Miután a múlt héten elindítottam a blogot, nagy reményekkel ugrottam neki a következő pár napnak, hiszen mégiscsak le kell írnom hogy mi történt. Ahogyan egyébként számítottam rá, a dolog működik, jár körülötte az agyam és ha akkora motiváció-löketet nem is ad, mint…..
Dagadt Harcos Első hét. 2015.04.27 13:12:39
Akkor lássuk azt, amiért ez a blog létrejött. Vegyük számba az elmúlt hetet, ami kiváló kezdet, hiszen nem voltam edzésen a héten. A munkámból kifolyólag a keddet és a csütörtököt céloztam meg annak érdekében, hogy elmásszak edzeni. Na ez nem valósult meg, azt hiszem éppen…..
Dagadt Harcos A kezdetek. 2015.04.27 12:21:55
130 kg és 28 év. Valljuk be, nem éppen az ideális állapot ahhoz, hogy az ember belevesse magát a küzdősportok világába, de ha egyszer ezzel a vággyal vert meg a sors, hát akkor nosza. Amikor az ember jelentős túlsúlyával ücsörög a kanapén, gömbölyded hasán pedig billeg a…..
  Üdvözletem mindenkinek! Elég sokáig halogattam a blogolást, ez ügyben több személytől is elnézést kérek, viszont nincs sok időm rá most,meg lusta is vagyok kicsit :P. Valamelyik nap olvastam hogy Maxxx tervezett egy stage by stage festős cikket írni,csak egy tolvaj…..
Üdvözlök minden kedves olvasót! Amint a címből is lehet következtetni, a blogunk újra az élők soraiban tudható, a Geneco-tól szereztünk hitelre pár belső szervet,így újra minden a régi;). Az utóbbi időben már halmozottan zavart az, hogy a blog nem jut egyről a…..
Úgy sejtem, szinte mindenki találkozott már legalább egy olyan telesoppos hirdetéssel, hogy csatolj fel egy övet, és tévézés közben, a bősz semmittevés mellékhatásaként kockahasad lesz. A hirdetések olyan szavakkal dobálóznak, mint elektromos izomstimuláció... Jó tudományosan…..
B-oldal Motörhead - Ace of spades 2010.10.18 07:30:00
Először is: ha a rock vallás, Lemmy Kilmister maga Jézus Krisztus. Az utóbbi idők black metal/underground szemléi után most arról a lemezről illetve zenekarról írok, ami megtestesíti a rockzenét. Nyilván nehéz bármi újat mondani egy 30 éves albumról, nem is szándékom bármi…..
perp 2010.10.18 10:32:00
@Olmütz: Ilyen badarságokkal az Opeth pólós szemüveges srácok szoktak traktálni... :) A rock csak mocsok és kész, ezt a játékot nem a zenei konzervatóriumokban játszák ;)
A nyárra bezár a bazár, kellemes pihenést és jó kikapcsolódást kívánok mindenkinek, valamit szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Visegrádi Palotajátékokat, ami a jövő héten lesz esedékes (2010. július 9-10-11.). Olasz zászlóforgatók, cseh és lengyel bajvívók, valamint…..
perp 2010.09.08 17:43:10
Az alábbi -természetesen nem hivatalos - Shadowrunfegyverlista majdnem 15 éve jutott hozzám, a forrása Geresdi Zsolt, legjobb tudomásom szerint ő a szerző is (de ebben nem vagyok 100%-ig biztos). Még a SR első, magyar kiadásához készült ez az Utcai Csikós Katalógus, és véleményem…..
Következzék ketteske, a rengeteg anyázást kapott CSM codexxel versenybe lépő Chaops Space Marines: Modellezés összesen : 14 pont (a 15-ből) Figura-ellátottság: nem csak a legjobban fogyó, hanem a legkevésbé használt (Spawn, Drenya, Possesse) modellekhez is adtak ki figurákat,…..
RPGs blog RPG filmeken 2010.05.09 09:14:22
A blog nem halt meg, csak oly mértékben el vagyok havazva a melóval, hogy élni alig van időm, így a frissítés egy rövid időre szünetelni látszik. Amint időm engedi, teszek fel új cikkeket, ami remélhetőleg hamarosan meg fog történni, bár az előrejelzések szerint egy egy héten…..
Lássuk akkor, hogy milyen könyvek jelentek meg a WFRP 2. kiadásához. 3 főkategóriára bontom a kiadványokat, először a kiegészítő szabálykönyvekről ejtek szót, aztán a világ és országleírásokat veszem górcső alá, aztán a modulgyűjteményeket ismertetem pár mondatban,…..
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
Az előző részekben átnéztük a világ háttértörténetét, a földrajzát, és a karakteralkotást. Jöjjön most a szerepjátékok egyik sarkalatos pontja, a harcrendszer. Harc Mint minden harcnál, itt is erősen javallott figurákat használni a könnyebb áttekinthetőség kedvéért,…..
Jó ideje gondolkodom már ezen a cikken, de visszatartó tényezőnek bizonyult az, hogy mások már egész korrekt leírást adtak magáról a játékról, amihez túl sokat én sem fogok tudni hozzátenni (a'la lerágott csont). Ettől függetlenül az ok, amiért mégis nekivágtam az az volt,…..