Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Briszéisz

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A telefonnal szemeztem, majd felvettem, és iszonyatos késztetést éreztem, talán megérzésből, hogy megnézzem az üzeneteket. De tartottam magamat az elveimhez, és nem néztem meg azokat, gondoltam helyette inkább nézegetem a képeit, hiszen olyan sok közös kép van rólunk. A kép innen…..
 Csókcsata, meg az egyetlen erogén zóna. Sziasztok szakítósok! Tudom, hogy kiakadtok, de nem érdekel, olvassatok ilyet is. Esetleg nézzetek át a megcsalós blogra. Én fiú (35) éves, Lány 18 éves. A történet idején volt feleségem, igaz enyhén frigid , és egy csodálatos 5…..
 Ezek a 15 évesek csodálatosak. Miért nem őket kutatja a Kondrad Lorenzbe bújt Csányi Vilmos? Mindenesetre, kedves volt tőle.. :) Én - (Lány, 15, Budapest) Ő - (Fiú, 15, Veszprémi, de Pesten koleszos)   Egy barátom lakásában voltunk póker partin, ittunk, a végére már…..
Hogy is mondjam szépen, Ő hátulról elkapta a ***éimet és attól féltem letépi, a férfiak most megértenek remélem, ököllel vertem a fejét, hogy kiszabaduljak, azelőtt így még nőt nem ütöttem meg (azóta sem), végül elengedte, de a sztorinak még nem volt vége. A kép innen…..
Briszéisz 2009.06.05 08:19:59
@TBal: persze, igazad van, az is kell (anélkül nem megy), de kell hozzá a kezdő érzelmi töltet, mert ha az nincs meg az elején, akkor egy idő után nem lesz elég a racionalitás.
Briszéisz 2009.06.05 09:08:33
@TBal: figyelj a másik oldalra is, a nőknek kell zsongás-zsibongás, lehet, hogy most még nem is gondol rá, nem érzi, és észérvekkel is őszintén boldog, de 5-6 év múlva, ha jön egy nagyobb hullámvölgy, és rájön, hogy nem érezte csak tudta, hogy ez jó, talán képtelen lesz megújulni, folytatni, ilyenkor az észérvek már kevesek lesznek. (szerintem)
 Delete all. Kedves Szakítósok! Itt egy nagyon friss ropogós sztori, két hetes sincs... Ennek ellenére olyan sokat rágódtam rajta, hogy azt hiszem, képes vagyok összefoglalni rövidebben, mint amennyi idő alatt történt. :) Én (a lány, 18) és ő (most már csak kis ő,…..
Briszéisz 2009.05.29 13:00:57
@Nard: a kölcsönnek baráti alapon is nagyjából úgy kellene zajlania, mint a providentes buli, csak mondjuk nem 400%-os kamattal, de a mikor, mennyit, meddig kérdéskört tisztázni kell.
Szerintem elsősorban itt is a csaj szüleit kellene megrángatni, mert ugyebár ők felnőttek. Miért adnak, mire adnak ??? Ezek után jönnének a fiú szülei, akik viszont miért engedik, hogy ez megtörténjen.
Briszéisz 2009.05.29 13:10:11
@Let it ...: nem, nem ismerem, és az anyja sem vagyok :)
Briszéisz 2009.05.29 13:11:45
@Szellő és Napsugár: annál nagyobb lett volna anyuka döbbenete. (7. repülősót vigyen magával)
 Egy férfinek lehet-e nagyon szar a szex, amikor a nőnek nagyon jó? Hát persze. Le akarok feküdni veled vs Le akartam feküdni veled (előtte vagy utána otrombább?) A mai (05/25) kommenteket olvasva jutott eszembe ez a kis intermezzo: Pasi 40+, évekig odavan, de családosok vagyunk (ő…..
De hát van hova? - És itt kezdődtek a bajok.Sziasztok!Engedjétek meg, hogy megosszam veletek legfrissebb szakításom történetét. Ígérem, rövid lesz.Én lány, 18 éves, a fiú 21. A lehető legtöbb hibát elkövettem, interneten ismerkedéstől kezdve a távkapcsolatig, a rózsaszín…..
Megcsörgettem. Visszacsörgöt, két szót beszéltünk. Másnap hívtam késő délután, nem vette fel. Hétfő lévén, biztos elfáradt a hétvégébe, megint hívtam. Ismét nem vette fel.     A kép innen   Sziasztok Blog olvasók!   Olvastam egy-két durva…..
 A srácok/fiúk/férfiak gyávák, ezen nincs mit ragozni. De megtesszük most. Kedves Szakítós! Pár napja olvasom a siteotokat, de azóta folyamatosan :) Jókat mosolygok rajta, és persze sajnálom az embereket, hogy "mik vannak". Azért ennyire nem gondoltam volna hogy…..
Feleség, menyasszony, barátnő? Nincs. Akkor ok. Mert ugye nem szeretek harmadik lenni. A kép innen Hahó! Megint rövid leszek... :)   Anglia, kisváros, pub, pultosként dolgozok (én 22). Pasival találkozás (ő 29). Pasi udvarol. Napokig. Hetekig. Nem nagyon mozgat, persze…..
Briszéisz 2009.05.07 14:38:05
@majompásztor: nem ismerem a kint dolgozók származását, összetételét, életét, hajlandóságát, de mindenesetre, az üdvözítő tény számomra, ha valaki erős vonzalom (tárgyi és oki irányultság meghatározása nélkül) mellett is tud józanul dönteni.
A feleség egy másik erős történet, nem lennék a helyében az biztos. Még kívülállóként sem tudom eldönteni, hogy 8 hónapos terhesen szeretném-e tudni az igazságot egy ilyen helyzetben.. ??
Mert az anyák ilyenek, lefagy az arcukról a mosoly.A kép innenUdv,Azt hiszem, az en szakitos tortenetem senkinek a szivet nem fogja megfajditani, de talan van, akinek mosolyt csal az ajkara. Ugy velem, hogy ha az ember nem tud pozitivumot adni masoknak, jobb, ha inkabb nem ad semmit sem - ez a…..
Briszéisz 2009.05.06 07:51:06
@El Topo (Sgt. Elias): akkor hagyni kellett volna :))
Briszéisz 2009.05.06 07:56:09
@Lord Eatalott: igazat van, a sajnálom szó ilyen értelemben / 'nem ismerős' helyzetben nem helytálló.
"Minden, amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden, amit látunk, nézőpont, nem a valóság" állítólag ezt is ő mondta, gondolom szó szerint.
Briszéisz 2009.05.06 09:21:08
@gernika: repülés előtti pánikról beszéltem, az anyós előtti pánikot nem ismerem.
 Lássunk rendesen: a levélíró lány a pasija volt szakítós sztorijával roadshwozik, amiben egy harmadik csajt szivatott meg, miután csak meg akarta dugni.Kedves Szakítós!Gondoltam, tavasz alkalmából megmosolyogtatlak titeket egy frappáns, kis történettel :). Nem velem esett meg,…..
És hogy ki az ország leghíresebb költője, aki e-mailben szakít? A kommentben várjuk a tippeket. A kép innen Hmm...gondoltam, megosztom veletek a szakításomat. Azt, amelyik történetesen az ország egyik leghíresebb költőjéhez köt, hogy lássátok, nem mind arany, ami fénylik.…..
Tegnapi sztorinkra jött a válasz. Ez mondjuk nagyon durva: nem lennének, mert víziszonya van, utálja a halat, nem ért a pénzhez, nem tud vezetni, allergiás a kutyaszőrre, recskázni egyszerűbb, mint dugni, üres, mint egy heinekenes doboz főiskolás buli után, soha nem tett semmit a NAGY…..
 Van a korkülönbség, és van, hogy jól működnek a dolgok, és van, hogy ennek vége. Kedves Szakítósblog! Régóta olvasótok vagyok, de sosem gondoltam volna, hogy egyszer a saját történetemet próbálom leírni nektek, bizonyítékul, hogy a fájó szakításokhoz sosem elég…..
Egy félrekefélő, piáló csajjal kezdődött minden.   Sziasztok! Kicsit „ never ending story” lesz, bocs mindenkitől, azért remélem érdemes lesz elolvasni. 2007 májusában ismertük meg egymást az akkori barátomon keresztül. Én akkor 16, ő 32. Rögtön nagyon jóban…..
Rövid délután szakítás, sms-ben.A kép innenSziasztok, Ez aránylag rövid, hisz a háttérsztori elég sablonos. Összejövés, jól megvagyunk fél évig - egyszer csak feltűnik, hogy valami nem stimmel, ami egy kommunikációs zárlatban csúcsosodik ki.Számos hiábavaló megkeresés után…..