Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomek79

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alighanem mindannyian kerestük már reménytelenül a kocsikulcsot, a lakáskulcsot, a telefont, vagy én például a leggyakrabban, a valahová letett szemüvegemet. A Geeky Gadgets oldalon (H.Gabi segítségével) "megtalált" Finder nevű eszköz ebben segít, méghozzá az RFID…..
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
Tomek79 2010.08.27 14:18:47
@tcrassus: én négy éve költöztem el onnan. Bélának hívták a csávóját a nőnek!

Ha nem dugtak, akkor ölték egymást, szóval mindig hangosak voltak...

Éjszaka a nyögést és a Béla név hörgését hallgatni... szerintem vicces volt... :)
Sage meggyógyul 29 2010.01.08 14:35:00
Ha lesz megint kicsit több erőm, akkor írok többet majdan.    ..
Tomek79 2010.02.17 14:05:46
Sziasztok! megtörtént! már nem is reménykedtünk benne, de megtörtént.Több elég vicces és egyben rohadt felháborító telefon-csörte után egyszer csak derült égből bepottyant az irodánkba a cég vezetője és kp visszakaptuk a pénzt.Most már csak azt nem értem, hogy mindez…..
Online vásárlás Egy tapasztalat 2009.11.03 13:55:00
Leirnám az első, talán érdekes történetet.Projektort akartunk venni...Velem esett meg, remélem veletek nem fog.Történt, hogy szerettünk volna vásárolni egy projektort. Mint mindig megnéztük az árösszehasonlító oldalakat és kiválasztottuk, a legolcsobbat.Természetesen náluk…..
Online vásárlás Elindultunk!! 2009.11.03 13:17:00
Sziasztok! Miért jött létre ez a blog? Ez egy segítség szeretne lenni számotokra. Segitség hogy elkerülhessetek pár buktatót és tanulópénzt.Szeretnénk ha tisztulna picit az online vásárlási piac és csak azok a szerpelők maradhatnának fent, akik tényleg tudnak (és…..
Megőrülök ezektől! Szándékosan nem akartam eddig írni róluk, főleg így konkrétan megnevezni, de már mindent megpróbáltam, és nem lehet tőlük megszabadulni. Ez a leggusztustalanabban nyomuló cég, akikről valaha is hallottam.A "jó viszony" már több évre nyúlik…..