Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiki74

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találtam egy gyémántot. Na nem Meat Loaf, mert ő nem elveszett, nagyonis megtalálta a (méltó) helyét a zeneiparban. Történt, hogy e nyugalmas szerda éjjel/csütörtök hajnalban Meat Loaf videókat hallgattam/nézegettem a YouTube-on, manapság már nem ez a zene a divat, de annyi erő…..
csiki74 2009.01.05 18:34:25
Szia!
Bocs hogy most (kicsit késve)jelentkezek,volt egy kis problémam a hálózattal,és nemrég oldották meg.
Először is a kérdésedre;kerestem valamit Aspen-ről,es beadta ezt ezt az oldalt is
kiváncsi voltam mien mert értelmesnek látszott,és ráklikkeltem ennyi.
Szóval bejött a koncert neked is,nekem legalábbis igen,nagyon jó.
Visszatérve Aspen Miller-re (maradjunk e névnél,de azért köszönöm az új nevet,nem tudtam erről,rákeresek majd)amit a kisugárzásáról említettél az nagyon is igaz,én még azt is hozzátenném hogy,látszik a koncerten szereti azt amit csinál,Pl;a
Paradise by the dashbourd című nóta előadása lett volna ilyen,megtudta volna ilyen szinvonalasan csinálni,ha nem seretné azt amit csinál,ezért van az hogy az egészkoncerten sugárzik.
Mindenesetre nagyon tehetséges.
Láttam én is az interjút(de sajnos nem tudok angolúl)az tetszett benne,hogy mennyire természetesen fölszabadult,és jókedvű.
Kitudja lehet nincs elég önbizalma,vagy meg van elégedve azzal,hogy koncertezget másokkal
meg ahogy emlited most is turnézik(gondolom musical lehet)azzal a társulattal,pedig szerintem is nagy kár.
Mi a véleményed másik csajról CC Coletti-ről
mert szerintem ő is tehetséges(jó másabb stillus Aspen)youtube-on van egy jópár felvétel(nem olyan jó minőség)nem rossz a zene amit játszik,és ami alényeg kitünik a felvételekből (koncertek)tudnak zenélni,es ismerik mi az a hangszer nem úgy mint a mostani befuttatott zenészek (sztárok)akik a számitógépes zenéjükkel akarnak hóditani,és neki is van albuma.