Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crewe31

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Úgy gondoljuk, a felhozatalhoz nem kell sokat hozzáfűzni, egyszerűen csak annyit: IGEN!:) A fellépők közül 1-2-t szeretnénk kiemelni, teljesen szubjektívan, a teljeskörűség igénye nélkül. Az esemény 2010. május 21-23. között Csillebércen lesz. A 3 napos bérlet ára 12…..
Hát mi van, mi van? B-csoportos világbajnoki elődöntő, az van. 2006-ban Stockholmban a fiúk, 2007-ben Dániában a lányok jártak hasonló magaslatokban, de míg az előbbinél szinte az imádság repített minket – egyébként teljesen megérdemelten – tovább, utóbbinál kicsit…..
crewe31 2009.12.09 23:03:08
crewe31 2009.12.09 23:04:51
crewe31 2009.12.09 23:05:42
@crewe31: Hopsz:D
A nagy cikkdömpingben majdnem teljesen kiment a fejünkből a múlt heti képaláírás rovat. Az „első gondolat ami bevillan” jellegű tesztek sokat elmondanak a szakemberek szerint a tesztalanyok lelkiállapotáról és gondolatvilágáról. Ezt nem is szeretnénk kétségbe vonni,…..
Immár a 8. fordulóhoz érkeztünk, lassan, de körvonalazódnak az erőviszonyok, mindenki felmérhette, ki, mire képes. Ennek szellemében tekintsük át a hétvégi műsort néhány merész tipp kíséretében:  Ares HC/Top Floor - Diamonds SK  2009-11-13 19:00 Helyszín: Budapest,…..
Az idei év számtalanszor produkálta azt a szituációt, amit eddig elszigetelt jelenségként, nagy ritkán említettünk (mert ha volt ilyen, eddig is mindig megírtuk, mert ritkaságszámba ment), mára viszont tendenciává vált, hogy egy csapat kénytelen kiállni bajnoki mérkőzésre úgy,…..
Eheti riportalanyunk kicsit más, mint az eddigiek. Kívülről érkezett a magyar floorball világába, és mint már az első részletesebb választ igénylő kérdésnél is látni fogjuk: egész máshogy áll hozzá sportunkhoz, mint azt hazánkban megszoktuk. Magyar floorballról,…..
crewe31 2009.11.04 14:24:50
@micsodal: Már megbocsáss de nem hiszem hogy az egész csapatot le kéne szólni hogya csak a Füfkéről van szó.
Rövid előzetes az utolsó pillanatban. Ringben tud-e maradni a CH, avagy a Phoenix kiüti? Mire lehet képes a Neumann Szolnokon a címvédőtől kapott zakó után? Szpk vagy Eger? Eger vagy Szpk? Tud-e nyerni az Ares Debrecenben, vagy megint nem érvényesül az erős keretük nyújtotta előny?…..
Egy hetes szünet után folytatódnak a legmagasabb osztály küzdelmei is.  Nem mehetünk el szó nélkül az egyetlen mérkőzésről, amit hét közben játszottak. A Mesehősök az úthengereket fogadták. Liebe Gyuriék annyira hittek a mesében, hogy egy harcos meccsen…..
Az „év meccse” hamisítatlan derbit hozott: számos szurkoló, felfokozott hangulat a pályán és azon kívül is, kemény, harcos játék, sérülés, kimaradt helyzetek, meg nem adott gólok, kiállítások garmadája, színészkedés, nézőknek kiintések, dráma és fordulat,…..