Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mudszeparator

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Heti retro: Tir Na Nog 2010.12.16 12:00:00
A heti retróban a játékok alkotóiról szólva általában lelkes fiatalokról írok, akik egyetem mellett vagy után hoztak össze játéktörténeti remekműveket. A Tir Na Nog ebből a szempontból kivétel: meglett középkorú emberek készítették, akiket főleg a pénz motivált. Ehhez…..
Az autóverseny olyan műfaj, amihez nincs túl sok érzékem, nem is köt le, de a Neon Race előtt ott ragadtam. A játék környezete ugyanis fenomenális: mindennek csak körvonalai vannak, azok viszont neonfényekben világítanak (engem erősen emlékeztetett a Tron című filmre). A látvány…..
mudszeparator 2010.12.08 21:14:21
Aoki Kunio néhány nappal ezelőtt elhagyta Magyarországot. Annak ellenére, hogy ellopták motorját és holmijai egy részét, a világutazó nem gyűlölte meg hazánkat - rengeteg segítséget és baráti szót kapott nálunk. Alaposan körbejárta a Balatont, még valami elhagyott katonai…..
Daru dőlt a lelátóra a dél-koreai Forma-1-es építkezésen, nem sérült meg senki. A motorsport-total.com fotósa, Michael Lok fényképezte le az esetet, ami igen látványos, de következményei kevésbé súlyosak: összetört a célegyenesbeli tribün korlátja, néhány szék, és…..
Subba Berlusconi női 2010.09.30 11:00:00
Hát ez a no comment, a feleségén kívül bármelyiket tolnám! Képre kattintva galéria. ..
mudszeparator 2010.09.30 14:47:57
@Myta:
Nem volt hálátlan az öreg, a cikk szerint jutott ajándék (gyémánt nyakék szülinapra), minisztériumi állás, karrier hátszél a lányoknak.

Szó se róla van neki izlése, még a felesége is tök jól néz ki 52 évesen is.
A Golden Komment Vándordíj újabb nyertese, nandras01 írta a következő sztorit a múlt heti árlista alatti kommentekben. Csodás történet és jó képet mutat arról az időszakról, amikor itthon még úgy néztek a számítógépre, mint a legmodernebb űrtechnológiára, ezért kiemeltem…..
Remélem, nem tévedek sokat azzal a megállapításommal, hogy a világmegváltó/jobbító technikai újdonságok zöme mellett a „legbetegebb” dolgokat (is) általában amerikai és japán műhelyeknek köszönhetjük. Mostani témánk alanya azonban amellett, hogy szintén egy jellemzően amerikai szubkultúra (Pimp my…..
A Velvet Underground egykori, amúgy alanyi jogon is híres frontembere elérte azt, amire oly sokan vágytak: megbőgette a Britain's Got Talent zenei tehetségkutató kapcsán leginkább aszexualitása miatt befutott Susan Boyle-t. Boyle a show amerikai verziójában, az America's Got…..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
mudszeparator 2010.09.10 10:27:26
@labi: Pont erre gondoltam én is.
Csak a buzik nézik a hátteret.
Ezt a sok retardáltat ...
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
Az egész történetből én is csak annyit értek Anitaként, hogy tök felesleges volt erre ennyi időt és energiát elpazarolni.  A kép innen Sziasztok!  Volt nekem egy jó barátnőm (mondjuk Anita), akinek hetente  váltakoztak a pasijai, sosem tudtam követni,…..
mudszeparator 2010.08.31 13:26:12
@Caddy:
Ez a lemenetel nekem is szöget ütött a fejembe.
Talán a pincében lakik, valami nagyon sötét helyen :)
mudszeparator 2010.08.31 13:28:31
@mudszeparator:
Vagy a tenger alatt?
mudszeparator 2010.08.31 14:08:48
@BreeVanDeKamp:
Na ez egy másik talány, miért épp neki irogat? Hátha ő lejön egy menetre?
  A hobbi pályamotoros furcsa állatfaj. Legtöbbünk legalább 20-30 napot tölt versenypályán egy szezonban. Ezeken a napokon tizenórákat izzadunk ugyanabban a csizmában, és megpróbálunk – esetemben – szánalmas fizikai erőnléttel olyan komplex tevékenységet…..
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
Megint öngyilkos lett egy dolgozó a kínai Shenzen tartományban levő Foxconn gyárban, a 23 éves férfi hetedik emeleti szállásáról ugrott ki szerdán. A héten volt még két öngyilkossági kísérlet, egy fiatal nő is kiugrott az ablakon, egy másik munkás pedig megpróbálta felvágni…..
mudszeparator 2010.05.28 10:49:13
@Bukowszky: a vállalkozások azért vannak, hogy a tulajdonosaiknak profitot termeljenek. Amiröl te beszélsz az vagy utópia, vagy megvalósult formában kommunizmus. Tévedés azt hinni, hogy a gonosz multik átbasznak minket és sokszorosáért adják az üveggyöngyöt. 10-20 %-os nyereség az átlagos, nagy a verseny, aki drága az elbukik.
mudszeparator 2010.05.28 12:35:37
@Bukowszky: Nem a véleményemet írtam, hanem a tényeket, tök független, hogy tetszik-e nekem vagy sem. Nem tetszik nekem se, de ettől függetlenűl ez így működik. A másként működő rendszernek két legismertebb leírása Morus Tamáshoz és Marxhoz kötődik. Az egyik köznevesült (utópia)a másik megvalósítára történt sikertelen kisérlet (kommunizmus). Amig az emberek azonos áron a jobb terméket vagy az azonos minőségüből az olcsóbbat veszik, addig ez igy marad.
Ezek a folyamatok nem gonosz összeesküvés eredménye, hanem az emberi természet okán kialakuló dolgok.
Válljon mindenki tudatossá, csak azt vegye meg amire feltétlen szüksége van, és számolja bele az árba a morális felárat is. Nem hiszem, hogy sokan megtennék. A kinai munkások meg akkor hazamehetnek belső kínába éhenhalni. Az jobb lenne?
Motorosként lelkesen fogadnánk az új versenypályát, civilként csak aggódhatunk a Balatonring körüli, milliárdos nyerészkedésről szóló hírek miatt. Szakértői vélemények szerint akár kicsenget a magyar állam néhány milliót, akár nem, a szeptemberi átadás már…..
Milyen sokáig, akár évekig lehet hinni valakinek, akiről utólag nem is lehet tudni: vérgeci volt vagy csak szerencsétlen? Még 30 évesen is. De aki csal, az csal, itt nincs vita.     Pár hete találtam rá a blogra, és gondoltam megosztom veletek a történetem. Friss még…..
mudszeparator 2010.03.01 15:26:14
@Borsószem:
Bocs, csak úgy kicsúszott, mert alapvetően egyetértek a háborodásoddal.

Nem lehet, hogy nem is csúnya, büdösszájú, csak kapcsolat-függő? Ez mostanában divatos.
mudszeparator 2010.03.01 16:08:14
@Muha:
Persze, "love rulez" meg minden, de itt oly mértékű nyilvánvaló önáltatás volt, ami normál esetben korábban kiveri a biztosítékot. Mondjuk az pozítív, hogy 2 év után már gyanús neki, vannak olyanok, akik évekig elvannak ilyen kapcsolatban.
mudszeparator 2010.03.01 16:33:49
@Muha:
Azért kiáltó jelek voltak arra, hogy a pár dugáson kívül máshol hanyagolva van. Ha ezt nem fogadja el bárgyún, akkor előbb rájön, hogy mi a helyzet.
Napokon át gyalogoltam Buenos Airesben, bámultam az épületeket, és nem tudtam magyarázatot adni a látottakra. Argentína fővárosának házai érthetetlen stílusérzékről tanúskodtak, függetlenül attól, hogy a XIX. század burjánzó, eklektikus stílusában épültek, vagy éppen…..
Kedves olvasók!A filmszemle miatt még a héten időszakos szünetet tartunk, türelmeteket kérjük. Valamint: küldjetek posztokat, ha van kedvetek. sziasztok:vl..
Mióta blogunk, A sebesség oltára beindult, sokan panaszkodtak, hogy nem bírják a fekete háttéren megjelenő szürke betűket. Az ő kedvükért grafikusunk, Etele új megjelenést tervezett. Mivel tartjuk magunkat az eredeti elképzeléshez, és hiszünk abban, hogy olvasóink tekintélyes…..
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
 Majd ha egyszer megtanuljuk becsüni a másikat, akkor ennek a blognak nem lesz értelme.Én 21 éves lány, ő 23 éves szintén lány. Nem, nem futó kaland, még majdnem azt is bemeséltem magamnak, hogy életem nője. Nem kerestem barátnőt, nagyon is jól elvoltam a szingli életemmel, a…..
mudszeparator 2010.01.21 11:24:46
@Muha:
A hazugság tényleg csúnya dolog, de szerintem nem azon bukik meg a kapcsolat. Szerintem nem egyik napról a másikra jutott eszébe, hogy ebből elég, inkább a a másik kell, és nem is állhatott elő vele reggel 8.25 -kor, hogy kösz bébi, megyek a másikhoz, az jobban dug!
mudszeparator 2010.01.21 11:44:00
@Muha:
Egy "zabolázatlan" leszbikustól ilyen mértékű kapcsolat-menedzsmentet nem hiszem, hogy várhatunk. Törekedhetett volna rá, de nem meglepő, hogy nem így történt.
mudszeparator 2010.01.21 12:06:30
@Frigyesur:
Nem hinném, hogy sok ilyen van.
Persze én kivétel vagyok! :)))
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
mudszeparator 2010.01.19 14:11:21
@Muha:
A határok próbálgatásával nincs baj, ha okúl belőle, de ez miből fogja megtanulni pl hogy ismerni valakit nem abból áll, hogy tudom a nevét, meg a telefonszámát?
mudszeparator 2010.01.19 14:21:48
@Klájd:
Beszoptam ... :)
A fókák ezt nem érthetik, a pingvinek nem érzik, a rozmárok meg tesznek rá – ennek ellenére nincs nagyobb királyság az Antarktiszon, mint a chopper hómotor. Az Egyesült Államok sarkvidéki logisztikai központjának két technikusa építette ezt a fantasztikus, tökéletes…..
„Irány India!” – kurjantotta jawás barátom a telefonba. Azt hittem, Colombus-trippen van, esetleg extrém túrát tervez. Össze-vissza makogott, komolyan úgy hallatszott, hogy csatlakozzak hozzá és motorozzunk oda, bodros kék füstöt hagyva magunk után. Nagy nehezen…..