Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maximilien

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapest Hurricanes csapatot (Hurricanes Kft.-t) 2009. augusztusának végén alapítottuk.Mint sokan tudják a BPH a Wolves szakadárjaiból, vagy ahogy ők neveznek minket árulóiból áll. Erre mindösszesen annyi a reakcióm, hogy végre egyszer valaki elgondolkodhatna azon, miért is jutott…..
Szerencsére sikerült valamennyire regenerálnom magam vasárnap óta. Öreg vagyok én már az ilyen 24 órás programokhoz. Egész nap aréna, majd egész éjszaka SuperBowl. Azt hiszem, lett is egy komoly amerikaifutball-túladagolásom, aréna fociból biztosan. Igen tanulságos nap volt,…..
Maximilien 2010.02.10 07:44:11
@maszek1: apró szépséghiba,hogy az arénára nem harcolni,hanem játszani jöttünk..
A hakat is csak a poén kedvéért csináltuk,csak itthon a sok,saját életébe is beleunt embernek egy mosoly kierőszakolása is komoly feladat. Én úgy vagyok vele,ha 5ember mosolygott,nekem már megérte.
A sportszerűtlenségről meg nem is beszélnék..Komolytalan felvetés..
Azt már elkeserítőbbnek tartom,hogy meccs utáni pacsizásnál hangos k.anyázással zárta le utolsó ellenfelünk a tornát..(nem az első ilyen alkalom volt részükről)
még 1 yard O.W.N.E.D. 2009.10.28 13:30:47
Arra, ha valakit ilyen megsemmisítően lealáznak, van egy tökéletes kifejezés angolul: OWNED, tudunk kitalálni ilyet magyarul? Kommentekbe várjuk a javaslatokat!..
Maximilien 2009.10.29 11:27:02
még 1 yard Gyors eredmény 2009.10.03 21:40:00
Vienna Vikings Junior - Budapest Wolves Junior 47:02009.10.03. Bécs, AFBÖ Junior Meisterschaft..
még 1 yard A Wolves 38:0-ra nyert 2009.09.21 14:49:00
A vasárnap este igazi gameday volt a Cowboys hazai pályáján. A Wolves és a Cowboys a tavalyi remek döntő után, ami alapjaiban kellett hogy meghatározza a magyar amerikai focit, most találkozott először másodszor (tavaly ősszel 61:22-re nyert a Wolves, és a regnáló bajnok 38:0-ra…..
Maximilien 2009.09.28 22:30:26
@kalo BC#85: csak enyhe malíciával akartam érzékeltetni a tiszteletet és annak a nem megadását,de ahogy látom,ez pont sikerült :)

Ha közületek(BPC) megbántottam valakit akármelyik sorommal,akkor elnézést,nem ez a cél lebegett előttem,de úgy gondolom,hogy nem a lesajnált ellenfél kategóriáját képviselitek a honi mezőnyben így Fortisszima F. hozzászólását véltem kicsit túldramatizáltnak.
Maximilien 2009.09.29 11:03:54
@Bálint #15: amit leírtál,az teljesen korrekt,csak ez nem BCS Bowlról meg running-up the score-ról szól a minél magasabb rangsoroláson a top 25-ben,feltéve ha olyan csapatok játszanak. Ez egy szimpla taktikai elem,amit bizonyos szituációknál meg lehet játszani,de sok esetben nem. Hidd el,akkor sokkal több ilyen szituáció lenne,ha csak a pontok növelése miatt csinálnák... Az lett volna etikátlan,ha a 4. negyedben 30pont körüli vezetésnél csinálunk onside-kicket. szerintem.

Kalo:
Két hete volt a meccs,semmilyen orgánumon nem született azóta sem leszóló,becsmérlő hozzászólás a meccsről,úgyhogy az ellenségeskedés rólunk nem mondható el.
Mindegy,a témát lezártam,a bajnokság folytatódik és ez a lényeg :)
A vasárnap esti rangadó legtöbbeket foglalkoztató kérdése, hogy mi okból, milyen edzői utasítás miatt szurkoltak háttal a Wolves cheerleaderei?Megjegyzés: Kedves szurkolótársaim, régen nem menő a cheerleadereknek kurjongatni és füttyögni, akármennyire is megőrjítenek titeket.…..
A fociban nem meglepő módon egyszerre két csapat mamlasz van a pályán, egymás megsemmisítésének nem titkolt céljával. Azokat a rosszarcúakat, akiknél a labda van, támadóknak hívjuk. Bármilyen hihetetlen, ezeket hústornyokat betanították számos, sok esetben igen összetett trükk…..