Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chefdecaravane

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapest-Bamako előjátéka a három napos szuper maraton. Az etap lényege, hogy a veronai rajt után mindenkinek három teljes napja van, hogy leérjen a Derkoua Oázisba, Marokkóba. Az idejét, energiáját mindenkinek magának kell beosztania. Nehezítésként pedig ott van a komp…..
A Parc Fermé megnyílt az 56-osok terén (volt Felvonulási tér). A szorgalmasabbak már be is álltak. A rajtkapu is hamarosan feláll. A pirotechnikusokkal is sikerült megállapodni holnapra. Még mindig nem találtam senkit, aki hajlandó lenne elénekelni a magyar himnuszt, habár az egyik…..
Az idei Bamako egyik legizgalmasabb csapata a Half Baked Pizza Boys. Magyarul félig sült vagy félig betépett pizzafutárok. A Domino's Pizza lánc kifuserált Honda robogóin teszik meg a távot. Terveik szerint oda-vissza 20,000 kilométert szeretnének lerobogózni. Sok pszihopata fordult meg…..
Az idei Bamako egyik legizgalmasabb csapata a Half Baked Pizza Boys. Magyarul félig sült vagy félig betépett pizzafutárok. A Domino's Pizza lánc kifuserált Honda robogóin teszik meg a távot. Terveik szerint oda-vissza 20,000 kilométert szeretnének lerobogózni. Sok pszihopata fordult meg…..
Harmincöt országból több mint 400 induló a fapados Dakaron 2012. Január 12. Budapest – Hetedik alkalommal ismét Budapestről rajtol a világ legnagyobb amatőr rallyja, a Budapest-Bamako. Most szombat reggel a Hősök teréről 35 ország 400 indulója száll autóba, motorra, quadra,…..
A mai nap kicsit egyszerűbb volt, mint a tegnapi. Lakóbusz most már biztos, hogy nem lesz. Beindult a futam SMS fala. Kicsit még bugos, de azért megy. BamakoBarbi készen áll a feladatra, hogy postolja az új SMS-eket, a blogba is. Barbifeed! Holnap reggel az Intercontinental Hotelnél…..
2012 Budapest-Bamako 3 Nap A Rajtig 2012.01.11 09:31:00
Lakóbusz még mindig nincs. A kis lábujjamban egy nap alatt összeforrt a csont. Jó érzés orvosi csodákat átélni. Pár maurtián vízum még hiányzik. Szar nap volt a mai. Este versenybírói értekezlet. A lakóbusz krízis rányomja bélyegét a napra. Kicsit így érzem…..
Megjöttem Budapestre. Lakóbusz még mindig nincs, de már nagyon valószínű, hogy lesz. A kis lábujjam minden bizonnyal eltört. Még tegnap belerugtam egy autó kerekébe gumipapucsban. A magyar külügy bejelentette, hogy nem vesz részt a sajtótájékoztatónkon, de küldenek egy…..
  A Bissau-Guineai elnök halála nem befolyásolja a hétvégén rajtoló Budapest-Bamakot A rally nagy rajongója volt Malam Bacai Sanha, az elhunyt elnök 2012. Január 9. Budapest. -- Tegnap délután egy franciországi kórházban életét vesztette Malam Bacai Sanha, Bissau-Guinea…..
12-én délélőtt 10, Intercontinental ..
2012 Budapest-Bamako 9 Nap A Rajtig 2012.01.06 06:21:00
Elkészült a blog. Nagyjából a futam is kezd összeállni. A pálya kimondottan jól sikerült. A verseny lapokkal és az adminisztrációval van munka bőven. A csapatok egyre izgatottabbak.  Ma kaptam egy mailt, hogy a Norvég Bamako Csapat összegründolt egy újabb 50,000 Eurot…..
A mai beszélgetésen megkérdeztem mi volt a csapat tapasztalata a beérkezéssel és a  díjátadóval kapcsolatban. Kicsit zajos volt a vonal, de igyekszem hűen visszaadni mondanivalójukat. A szállásokkal kapcsolatban Attila azt az információt kapta, hogy akik az Afriqtranson (ha jól…..
Ami nem változott tavaly óta: a Párizs-Dakar tovább bojkottálja Afrikát, a Budapest-Bamako Rally kitart.A dakaros szervezők az idén is Mauritániát ítélték túl kockázatosnak, és most sem vállalták be, hogy átvezessék a futamot a nyugat-afrikai országon. A 2009-es versenyt a…..