Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dannale

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi esztendő, vagy talán 1-2 év Bangkok Charlie számára legnagyobb thai rejtélye a fitness kávé. Thaiföld népe azért nem tartozik a nagy kávéivó nemzetek közé, thai árakon (10 baht) rendkívül olcsó és nagyon vacak kávét…..
Egy filmajánló mára. Eredetileg nagyobb költségvetéssel akciódúsabb filmnek szánták, ám végül a szerényebb büdzsé miatt romantikus komédia lett belőle. Véleményem szerint azonban pont így jó. Az „E-Tim Tai Nae” thai mozi egy pattayai thai bokszolóról (muay thai) szól. No persze nem igaziról, csak…..
Bár a tüntetők maradnak a reptéren, újra megnyit az utasok előtt Suvarnabhumi reptér. A bírósági döntés után a thai repülőtéri hatóság emberei azzal fordultak a sárgainges PAD vezetőkhöz, hogy teljesült a kérésük, a miniszterelnök lemondott, így fejezzék be a blokádot. A…..
Thaiföldi szokás, hogy itt a hozomány kicsit más formában létezik. Itt a vőlegény, vagy a szülei fizetnek a menyasszony szüleinek. Thaiul sin sod-nak hívják, s a magyarázat szerint ez az „anyatej ára”, egyrészt így köszöni meg a vőlegény a szülőknek, hogy…..