Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunnysutra

23 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"You've Got Mail". Nem mindig egy boldog mondat. Hát én ma kaptam egyet. Nem tudtam elolvasni. Többször is belekezdtem a több bekezdéses e-mail-be de nem tudtam a harmadiknál tovább menni. Egyszerűen nem ment. Epém folyamatosan orrom mögé szökött és keserűen csöpögött.…..
Én írok fic-et a blogba. Nekem kell folyamatosan angolul írni.Tudod mit szeretnék? Nem tudom miért, de egyszer le szeretnék ülni beszélgetni magyar barátaimmal angolul. Jó lenne egyszer Károllyal leülni angolul beszélni. Csak egyszer ne legyek én más, és ne legyek én a fura…..
Kankalin barátnőm úgy fest ezen a héten nincs a magaslat helyzetén, de még a helyzet magaslatán se. Módszeresen elfelejti hogyan is kell a poharakat, bögréket és energia italok dobozait rendeltetésszerűen használni, illetve lehet, hogy arra hajt, hogy bekerüljön a rekordok…..
... this is not me apologizing, so don't think that I...this is not me apologizing. I should but I can't. You were given to me. You were. From Mom you were handed to me. you are mine and I have loved you and cherished you just like that. I'd love youif you weren't, but you are... somehow.I can't…..
Miből gondolják az emberek, hogy mindenhez kell, hogy legyen egy könnyű ót? Miből goldojlák az emberek, hogy meg lehet szerezni mindent pénzzel? Miből gondolja az a sok hülye, hogy az a jó, ha mindent ingyen, ajándékba kap? Ha nem kell a dolgokért megdolgozni? Sok naplopó, bunkó…..
B@sszuskulcs Anyák napja 2009.04.30 16:36:00
  Az elmúlt két-három napban sikerült leküzdeni hétköznapi vakságomat és a totális passzivitást, amit a világ iránt érzek. Látni kezdtem, emberket, arcokat, szituációkat. Ma reggel még az ágyból is sikerült időben kirúgdosnom magam, hogy jól induljon a nap és ne…..
             Épp keresgéltem egy képet egy másik bejegyzésbe amikor erre találtam. Egyből két barátnőm jutott eszembe, akik, gondolom, értékelni tudják az ilyet.Van egy bizonyos bája a meleg csóknak, a meleg…..
Mire ez végre beindul addigra nem csak, hogy elfelejtem mit akartam mondani, de lassan be is kell zárni az oldalt, az Internettet, a gépet, mert mennem kell. Vége a munkaidőnek, mehetek haza, ahol vár az ágy, a mosás összeszedése, kivasalása, elrakása, a holnapi ebéd megfőzése, a…..
Tulajdonképpen a Hókisasszonyba szerettem volna írni, de jelenleg az nem elérhető. Igazán az a bajom, hogy nem tudok kibékülni Krakkóval. Igen, vannak benne jó dolgok, mint a középkori városka, a Benetton, Swatch és Subway (a három szentség), de azért nem vagyok kibékülve azzal,…..
Néhány ember nem veszi észre önmagát. Néhány ember kifejezetten... hányingert okoz. Ott van például Cynthia. Igen, a híres Cynthia. Ma, életemet kockáztatva, elmentem vele Herediába, illetve Paseo Las Flores-ig. Életveszélyes élmény volt, és gondolom most legalább egy-két…..
Félek attól, hogy valami fontosat elfelejtek. Legrosszabb álmaimban, lidércnyomásaimban is mindig ez a legrémesebb elem: elfelejtek valami fontosat, és amikor végre emlékszem rá, nincs időm rendbe hozni. Ma megint pakoltam, és a csomagom kicsit nehezebb lett, pedig ki is szedtem belőle…..
- Képzeld el! Mesélte a Yuly, hogy talált a youtube-on magyar meséket, és most azokat teszi fel a Daninak.Ezt ma ebédkor mesélte at Anyám. Nagyokat pislogtam. Hát én ezt nem hiszem el. Hogy most a Yuly maga gerjeszti a Daniban a magyarnyevvel való kapcsolatot? Miután ő maga volt az aki…..
Nem, nem vagyok megelégedve ezzel a mi-a-franccal, mert én mára egy zöld kis micsodát akartam, de nem volt semmi szép, tehát ezt tettem fel. Nem igaz, hogy ennyire nem képesek egy kicsit élni a Szent Patrik napot! Legyen szép, legyen zöld, legyen friss... ne az a penészes, neonos,…..
B@sszuskulcs momentumok... 2009.03.07 01:34:00
Az elmúlt napok mélabúját felkorbácsolni igyekezett néhány aprócska momentum, ami mosolyt csalat az arcomra. Jól esnek az ilyen kis szösszenetek, hiszen még másnap is mosolynak indulnak az ajkaim mikor az eszembe jut. A minap metróra szálltam, mert ugye egy hatalmas élmény a kukaccal…..
B@sszuskulcs hiányzik... 2009.03.08 15:35:00
Az elmúlt három és fél évben, mióta egyedül vagyok egészen leszoktam mindenről, ami egy párkapcsolatban benne foglaltatik. Tény, hogy nem sok minden hiányzik az adott ritusok közül, de egy valami mégis szöget ütött a kis fejemben, mikor az éjjel valamire felrévedtem. Hiányzik a…..
Hát látom, hogy kezd szépen beindulni az üzlet. Csak sajnos a sógornőm hátrál. Le kell magamról, mert mindig rengeteget kell noszogatni, hogy fizessen. Ideje lassan lábára állítani és betoborozni, hogy magától adja el a dolgokat, és maga kezelje rendeléseit.Na, megyek befizetem az…..
B@sszuskulcs vadászaton... 2009.02.26 19:49:00
 Munkába indultam, mert dolgozni ugye kell és nincs is vele gond, mert örök (ki tudja meddig) imádattal rajongom a munkámért! Nem különben lelkesedek a kollégáimért is, úgyhogy a melóhely, mint olyan, egész kellemes időtöltés az életemben. De nem ez a lényeg, utazásra…..
Az ötlet bennem forog egy ideje már, csendesen a koponyám falai közt. A király, királynő és királyné. Regény lesz belőle ahol valami velőset, fontosat, gyomorbamarkolót fogok kifejteni a világnak: azt hogy milyen lehet at ember-farkasnak az élete. Nem, nem farkasemberekről…..
B@sszuskulcs Kalapban... 2009.02.09 20:54:00
 Már-már rapszodikus az időjárásunk, hiszen hol csendes csengéssel rohannak végig a végtelen csatornákon az ég szomorkodó esőcseppjei, hol apró pici fehér porszemekben hull alá a hó a mocskos város hangos utcáira. Álmatlanságra ítélt az éjszaka, nem küzdöttem ellene,…..
Szégyentelenül lopva Christina Blake-től. Hát ott volt, gondoltam én is csinálhatok ilyet! Akkor lássuk...1. Persze, David Skrela, a francia Stade du Paris rögby csapatból. Gondolom mondanom se kell miért. Ez a kép magától is beszél. Természetesen látni rajta mennyire…..
Na, ezt ideírom mert:Már nem is férne be a Hókisasszonyba, mert amúgy is ma olyan nagyon sokat írtam fel oda (még ha a "jaws" kérdést még nem tettem oda fel... ^_^)Mert de.Tehát van ez a barátnőm, a Katty, akit bloggon keresztül Dragonfly-nak (Szitakötőnek) hívnak. (Úgy…..
B@sszuskulcs Függőségem... 2009.02.06 19:30:00
A minap hosszasan beszélgettem kedves otthon maradt barátosnémmal, majd ismét megvilágosodtam a körfolyosón cigim lassú fogyasztása közben. Úgy fest az Úr ott néz rám csak, vagy ott van csatlakozásom a mennyei fénysugárhoz, ami világosságot gyújt, elborult kis fejemben! Rá…..