Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tianka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint itt vagyunk, és itt vagy te is!Caesar Junior2x-es anyuka, feleség, és családjaDr. SzerelemDr. SintérSzelebriti Fotosop ArtistaAndré AngyalaiKomoly nézésNyár Ha október 4.-én szürke hétfőre ébrednétek…akkor is van remény! Hétfőn este az Arénában az…..
tianka 2010.10.01 08:05:10
IDDQD Heti retro: Duke Nukem 3D 2010.09.09 11:45:00
Oké, tudom, hogy a Boulder Dashnak kellene most jönnie, mert azt szavaztátok meg a Civilizationról szóló cikk alatt, de a múlt heti brékingnyúz után úgy döntöttem, beelőz a Duke Nukem 3D. Aki lemaradt volna róla: úgy tűnik, 13 év után végre elkészül a Duke Nukem Forever (bár…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Ausztria már a második napon megnyerte a Pannon Hoki Gálán, miután Norvégia 4-1-es legyőzése után Magyarországot is verte 3-2-re. Igyekeztünk, de nem játszottunk igazán jól, igaz, nem is most kell teljes erőből mennünk. Vasárnap Norvégia következik. A meccs előtt Kangyal…..