Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Lajos

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán nem véletlen, hogy a kormány épp most hirdette ki a felsőoktatás államilag finanszírozott helyeire vonatkozó keretszámok drasztikus csökkentését - állítják sokan. A szabad ég alatti tüntetések szempontjából kedvezőtlen időjárási viszonyok, és a vizsgaidőszak…..
a Lajos 2012.12.12 10:21:11
@$$$=$$$: mit szólnál ahhoz, ha mondjuk pár év múlva kiürülnének az iskolák, akár már az általános iskolák is, mert egy tanári fizetésből elég nehéz másfélmillát kamatostul visszafizetni! Vagy szerinted tanárokra sincs szükség?
 Hellobello Mindenki!!!!  Be kell, hogy valljam, kezdek nagyon rákapni erre az irkálásra… De komolyan, képzeljétek úgy, hogy hazaérek, cucc ledob, ablak kinyit (mindig bődületesen meleg van, pedig nem is megy a fűtés), netbook előkap, és már írom is mi a pálya.…..
Haliho mindenki!!!Mar egy csomo mindent lirtam word-ben, hogy majd bemäsolom ide, es milyen jo lesz, de felejtsetek el... ez a gep amin netezni lehet egy tragedia.. se egy total commander, se egy sjatgep, ja es ha a faszbukot akarom megnyitni, kilep a mozillabol. Katasztrofa... 16.-a utan elvileg…..
creativearc Indul a bakterház.. 2008.12.22 17:49:00
Mivel is kezdhetném. Főleg weboldal szerkesztéssel, kivitelezéssel kapcsolatban fogok szakmai, kevésbé szakmai tartalmú bejegyzéseket írni. Ezen kívül olyan linkeket osztok meg veletek, melyek valamiért elnyerték a tetszésemet. Ennyit a bevezetőről és akkor most jöjjön pár…..