Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mézga

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Cikksorozat Finta Józsefről A cikksorozat befejező részében Finta József néhány meg nem valósult terve következik - a teljesség igénye nélkül. Aki sokat tervez, annak sok meg nem épült műve lesz. Vagy mert nem ő nyer a pályázaton, vagy mert az egész projektet…..
Sok médiában, blog-ban téma manapság a MÁV és a sztrájkolók, így sok minden, amit le fogok írni már ismerős lehet az olvasóknak, de megpróbálom összefoglalni a saját stílusomban azokat a megállapításokat, amelyek az újabb sztrájk alatt megfogalmazódtak bennem. Mielőtt…..
Mézga 2008.12.22 16:59:31
Csak néhány adalék:
1.Akinek van gusztusa hozzá, nézzen be a
www.vdszsz.hu oldalra ahol olvasgathat a szakszervezetük öndicsőítéséről. Tanulságos.
2.Megtanultuk már rég, hogy mindenki úgy viselkedik, ahogy megengedik neki. Ezeknek a hőbörgőknek az általam legkevésbé sem tisztelt parlamenti banda engedi ezt azzal, hogy nem képes törvényben szabályozni a kötelező minimális szolgáltatást. És ez pártfüggetlenül közös mocska annak az élősdi társulatnak.
3.Amikor sztrájkoló vasutasokról írunk általában nem kéne elfelejteni, hogy jelenleg kb. 10%-uk sztrájkol. A többiek lehet hogy másért nem tetszenek de nem vesznek részt ebben a szemétségben.
4.Külön tetszett, amikor gaskó valamelyik helyettese kikérte magának, hogy ők kitolnak az utazóközönséggel amikor sztrájkolnak.
5.Végül egy kis szubjektív: én bizony élvezettel nem szolgálnám ki (pl. mint boltos) és nem látnám el (pl. mint orvos) azt a "vasutas"-t aki most sztrájkol. Tudom ez nem éppen keresztényi hozzáállás, de vállalom.