Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TéÁ

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Póttandíj 2009.04.03 05:35:00
Ha egy magyar embernek 800 ezer forint hiteltartozása van, akkor tízmillió magyar ember mekkora gödröt ás? Ennyi háztartási hitel jut mostanában és körülbelül egy magyarra, és ennek négyötöde devizában. Az eloszlása nyilván változó, van, aki ötvenmilliós házat vett…..
Vastagbőr A nap sajtófotója 2009.02.12 15:01:00
Hunvald György MSZP-s polgármester vonul be 30 nap előzetesre. Fincsi a börtönkoszt, Gyurikám? Kaptál 30 napot, hogy elgondolkozz, van-e vagy nincs "ügy" Erzsébetvárosban ... "Az Index viszont úgy tudja, hogy a Zuschlag-ügyhöz hasonlóan az ügyészség a VII.…..
TéÁ 2009.02.12 22:26:58
@zero: Nyugi. Talán elfogy a hely és Sztojkáéktól nem kerül messze... Pontosan egy helyre valók.

[Azért szeretnék a sajtósok helyében lenni, amikor ezeket a tetveket nehéz vasban elviszik "haza"... szívesen elmesélném mi van a sitten: ZACSI-PACSI
Ha valaki nem hallotta volna, kurva nagy szarban vagyunk. Veres Jani már mind a 100 trükköt kipipálta, sőt, néhányat többször is, de már semmi sem segít. A Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az Európai Unió dobott össze nekünk 20 milliárd euró hitelt, amivel éppen hogy…..
TéÁ 2009.02.05 15:39:49
@panki83:

Ha a következő választás mostani állás szerinti nyertese, a fidesz nem így áll majd neki, akkor ugyanez lesz valóban és megbuknak majd fél év alatt. Szerintem ha van egy csöpp eszük erre is készülnek, a másik kérdés inkább az, hogy ezt mennyire díjazzák majd a választók...

Ha sikerül, utána el kell kezdeni a szlovákhoz hasonló határozott és átfogó reformsorozatot, de talán a neoliberális programnál kicsit ésszerűbben. Nem vagyok gazdasági szakember, de ne mondja senki, hogy csak így lehet egy gazdaságot rendbe tenni. De ha csak egy mód van, akkor is "társadalombarátabbá". Már csak azért is, mert szerintem nem csak romák fognak éhséglázadni itthon (arról nem is beszélve, hogy ezzel nem fognak az ún. "átfogó reformokig" várni)...
 (Eredetileg ezt is A gázhiány dícsérete című poszt részének szántam, de úgy érzem, megér egy önálló bejegyzést.) Szomorúan olvastam a Srbijagas vezérigazgatójának újvidéki bejelentését, miszerint Magyarország nem ad kölcsön gázt Szerbia számára. Itthon Molnár…..
 A Reakció kemény magjának javíthatatlan atlantizmusa még a zenei ízlésben is megmutatkozik. Angolszász popzene minden mennyiségben, s hozzá egy kis hazai és távol-keleti egzotikum. Ezeket hallgattuk 2008-ban.Coldplay: Viva La VidaA brit Coldplay tömeg- és szakmai sikert egyaránt…..
TéÁ 2008.12.30 18:37:32
Jimi Hendrix - Villanova junction

www.youtube.com/watch?v=LYrrVQrCl3o&feature=channel_page

King Crimson - In the court of the crimson king

www.youtube.com/watch?v=rluXmDp1S4c

Al Di Meola - Misterio

www.youtube.com/watch?v=je8HI0cX_sY

és egy magyar, nem pusztán kötelességből:
Quimby - Rések

www.youtube.com/watch?v=xwsE_MfFU3k

indzsólyit :)
Összeszedtünk pár pontot, mi is a helyzet jelenleg:1, Ez elmúlt egyik száz év legnagyobb gazdasági válsága.2, Államcsőd szélén táncoló ország. 5000 milliárd hitel felvétele az IMF-től.3, Milliárdos adóssággal rendelkező Főváros.4, A FőGáz eladásából remélnek önrészt…..