Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szélsőjobb_hiszti

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Társaság a Szabadságjogokért után a Szabadság Kör is megkérdezte az igazságügyminisztert, milyen kapcsolatban áll az In-Kal Security a minisztériummal, a rendőrséggel, vagy a közjogi méltóságok és a magasrangú külföldi vendégek védelmét ellátó köztársasági…..
szélsőjobb_hiszti 2008.12.22 16:34:23
Mottó: Pajeszos Rambó

Idézetek egy klasszikustól.

"Kitől: zulu10, Dátum: 2003/10/24/23:37... "Oszd meg őket, és segíted Izraelt a fennmaradásban....Áldott vagy Örökkévaló Istenünk, a világ Királya, aki csodát tettél őseinkkel annak idején, akárcsak manapság.)"

Kitől: zulu10, Dátum: 2001/12/21 Szerintetek az állampolgárok és az Ügyészséggi Nyom.Hiv. mit reagálna arra,ha egy hónapra az utcákon amerikai rendőrök intézkednének,az ottani szabályzatok szerint?
.....................
Hozzászólás #4, Kitől: Dátum: 2002/02/17, Zulu 10 . A saját neved is beírtad a listára!!!
Hozzászólás #5, Kitől: zulu10, Dátum: 2002/02/19, Benne vagyok a listába!Te is a Moszadnak dolgozol? Melyik lehetek én? Gondolom rájöttél! És te?
…................
Kitől: zulu10, Dátum: 2002/12/04/17:58 (Áldott vagy ,Örökkévaló,a világ Királya, aki megszenteltél bennünket törvényeiddel és megparancsoltad a hanukka-gyertyák gyújtását. Áldott vagy Örökkévaló Istenünk,a világ Királya, aki csodát tett őseinkel annak idején,akárcsak manapság.)

…..................
Kitől: zulu10, Dátum: 2002/12/17/05:52 Shalom!
Elnézést kérek,de nem birtam még felkeresni az egyik rokonomat ,dr.Feldmályer Petrát a Magyarországotszidó Hegyközségek Szövetnékének ülnökét,ígyhát csúszik a megoldás.Igaz,nem garancia ígysem a megoldás,de a szándék az megvan.

…................

Hozzászólás #22 Kitől: zulu10 Dátum: 2003/01/13/08:25 Shalom Jakuza! Bizonyos helyeken nem kérdeznek ilyet,de a válasz,láttam már embert ölni., Szentlászló, Vukovár....Tel-Aviv,Jeruzsálem,Haifa... Ps:Tényleg ,nagy erény az alázatosság.

….......
Kitől: zulu10, Dátum: 2003/03/06/16:01, Shalom őrmi!
Azért fontos a hírszerzés is előtte.\" Mózes tehát előreküldte az Úr parancsára ezeket a megbízható embereket... hogy Kánaán földjéről híreket szerezzenek.\"(Számok Könyve,13.)
Megnézték erődítményeit, lakóit, azok szokásait, és nyilván- ha kellett, és nem volt más kiút-ezek az ókori \"hírszerzők\" harcba is bocsátkoztak az ellenséggel.
Ebben már csak azért is biztosak lehetünk, mert hiszen a szentnek tartott könyvet olvasva találkozunk olyan speciális feladatra kiválasztott és kiképzett férfiakkal,akik az ellenség egy-egy csoportját, vagy vezető személyiségét likvidálták. Na erről ennyit,majd jelkezek még.

…...........
Hozzászólás #4 Kitől: gern Dátum: 2003/03/06/22:01 Hi Zulu 10!
Látom, hogy te világot látott és tájékozott ember vagy. Azt mond már meg, hogy még polizist korszakod előtt jártál a világban? És milyen volt Erec Jiszráél?
….............
Kitől: zulu10, Dátum: 2003/05/13/09:08 Shalom Sivatagi harcosok!
Azt már kevesen tudják, hogy a háború után Csehszlovákia még nagyon barátkozott az új zsidó állammal(ettől Sztálin csak valamivel később tiltotta el Prágát),és az első száz
izraeli ejtőernyőst cseh földön képezték ki...
…........
Kitől: zulu10, Dátum: 2003/06/02/17:32 ....Nem ide vág, de még egy kis adalék:amikor Nimesben katon... ás..... kodtam, a kimenőre csak úgy engedtek ki, ha 5-6-an összeálltunk,mert ha egyedül mentél, akkor az ottani arabus nemzetiségiek nagyon könnyen kibelezhettek. Ez így volt és ma is így van.
…...........
Hozzászólás #21 Kitől: Teddy  (Teddy@io.police.hu) Dátum: 2003/09/06/17:33 Kedves Georg!
Gondoltam, egy kicsit segítek neked felhozni ezt a topicot, úgy sem szól hozzá most a kutya sem. Talán majd, ha ZULU visszatér közénk. Egy észrevétel a #13. hozzászólásodhoz: emlékeim szerint (eddig csak olvastam ezeket a topicokat, nem nagyon írkáltam beléjük) általában akkor kezdett eldurvulni a hangnem, amikor mindenki, mindkét térfélről elkezdett hülyeségeket beleírkálni, majd' teljesen elszabadult a pokol néha. Most mi a frásznak ugatna bele akárki is hülyeségeket, mikor ez egy szolíd, kultúrált topic. Én érdeklődve szoktam ezeket olvasni és néha olyasmiket tanulok belőle, amit máshonnan talán soha nem tudhatnék meg. Azon szoktam csak néha kiakadni, amikor elkezditek fikázni keményen a "magyarokat" (Amúgy ti is azok vagytok nem?), akik ugyanúgy éreznek mint Ti a zsidókkal, csak Ők a magyarokkal kapcsolatban, valamint amikor ZULU (nem kell megvédeni, mert alapvetően kedvelem, majd ha akar, akkor válaszol erre is) közli, hogy most elmegy Izraelbe palesztínokra vadászni (no nem pont így de ez az értelme). Tekintettel arra, hogy (gondolom) Ő nem izraeli áp., nem tagja az izraeli hadseregnek vagy más fegyveres testületnek és ilyen "civil" minőségében véletlenül tényleg lelő ott valakit, akkor ő de jure és de facto egyszerűen csak egy gyilkos. Ha csak poén, akkor elég hülye humora van... Lehet, hogy néha félreértettem egyet s mást mert nem mindig van időm mindent töviről hegyire végigolvasni így csak néha végigszaladok az írásokon, de nekem néha ilyen érzéseim vannak.
Üdv: Teddy
Ps.: Az aktuális zsidó ünnepekről egy kicsit részletesebben is írhatnátok. Pl. szokások, szertartások, kaják stb.

Kitől: zulu10 , Dátum: 2003/09/26/21:55 Shalom !!! Gern tetsvér, örömmel látom a \"neved\"! Most ne is kérdezz, mert rohadtul elvagyok csigázódva a kialvatlanságtól. Majd hétfőn nekiesek írkálni.A lényeg az, hogy olyan helyeken járkáltunk, ahol jobbnak látták, ha a derekamra kötnek egy Jericho 941F stukkert. A katona ismerősöm kötözött. Egyébként ott minden háztartásban van egy marék fegyver, az csak nekem okozott NAGY durranást. P.s. Egy terrorista szakértő szájából hallottam, hogy nagy bajt okoz még az Európában növekvő iszlám népesség. Nem zsidó származású volt, hanem Német. (Georg Spöttler?.. a szerk) Úgy látszott, hogy komolyan gondolta, de azt is tudta, hogy nem lesznek egyedül a szélsőségesek ellen vívandó csatában. Egyenlőre a franciák szívják az 5-7 millió muszlim jótékony hatását. Majd kiderül, hogy a jóslata igaznak bizonyult-e. Shalom!!!
\"Oszd meg őket, és segíted Izraelt a fennmaradásban.\"
....
Kitől: zulu10?, Dátum: 2003/10/24/23:37
SOKÁIG ÉLJENEK A MESTERKÉMEK
….....
Hozzászólás #2 Kitől: {Neo} Dátum: 2003/10/25/00:17 szia zulu10.
Majd elmulik. Nem fájt a körülmetélés? Gondolom a 10 a neved mögött nem a maradékot jelenti. Allah Akbar
….......
Hozzászólás #7 Kitől: gern Dátum: 2003/10/27/18:18 Shalom Zulu! És ápoljuk emlékét a névtelen kidonok, katsák és sayanok tömegének./jól írtam?/
Brutus!
Izrael állam ma is a világban kémek, és ügynökök tömkelegét telepítette. Ezek nem csak közvetlenül tevékenykednek Izrael állam érdekében, hanem közvetett
tevékenységet is. Úgymond szivességet tesznek, amiért Izrael az adott pillanatban behajtja az árat. A híres Ugandai Entebe-i túszmentésnél úgy tudtak Kenyán átrepülni engedélyel, hogy korábban izraeli ügynökök igen nagy- de nem nyílvános- segítséget nyújtottak "önzetlenül". Évekig gondolták, hogy Bulgária áll a Páoamerénylet mögött. Mígnem "önzetlen" Lengyel szárm. MOSZAD vezető irányításával kiderült, hogy Komeini áll mögötte. Ez nem egyedi. Az USA és Anglia is tesz-tett ilyeneket.

Kitől: zulu10?, Dátum: 2003/10/28/08:44
Éljenek a sivatagi harcosok!
...
Egyébként, a mesterkémek valóban a Mossad kémei világszerte.
…............

Hozzászólás #11 Kitől: gern Dátum: 2003/10/31/14:47 Shalom zulu! Azt ígérted, hogy mesélsz Izraeli élményeidről. Hoygan van aszombati dolog a munkával
stb... Na írjon kend valamit, mert a puculóra lépüek és oszoljt vezénylek :)
Hozzászólás #12 Kitől: zulu10 Dátum: 2003/11/01/10:38 Hi kócián! Összesen 22 ismerünk, mindegyiknek neve van, amely még az ősi képírásra emlékeztet.
A betűk egyúttal számok is. Őssémi írásból ered. A betű nem arra való, hogy hangokat jegyezzünk le segítségével, csupán emlékeztet
bennünket arra, mit olvasunk. Csá'
Shalom Gern!
Nem merek írni arról ami odakinn történt velem, mert nem akarok bajba kerülni. Azt sem szeretném , ha túlon-túl rasszistának tűnnék.Igaz, cionista vagyok, de az más... Találkoztam Magyar rendőr kollégákkal a sínai-félszigeten /Déli-táborban/, akik elmondták, hogy ők,hogy oldanák meg a palesztín kérdést. Hanyatt estem egy kicsit. Azt mondták, hogy itthon nem tudják az emberek, hogy mi folyik arrafelé. Be is fejezem, mert dekonspirálódok mindjárt. Volt két kisérőm, akik jólképzett izraeli katonák voltak. Egyenlőre ennyi.Majd jelkezek még. Sok az adósságom a kollégák felé, majd pótolgatom. Shalom Gern!
Hozzászólás #13 Kitől: gern Dátum: 2003/11/05/20:01 Shalom Zulu! Na ez az. Pótolgasd csak. Küldhatnél egy emilt, mert tényleg érdekelne. Az meg pláne, hogy mi a kollégák véleménye.

….............

Hozzászólás #14 Kitől: zulu10 Dátum: 2003/11/09/19:57 Shalom Gern! legyőzöm lustaságom és összehozok neked is valamit a sztorikból. Igazság az, hogy nem szívesen mesélek, mert egyszer-kétszer csúnyák voltunk, de ilyen az élet. Majd megyek! Shalom!!! Éljenek a sivatagi harcosok!

Kitől: zulu10, Dátum: 2003/11/25/23:57 Shalom Cops!
KISZLÉV (kb. november-december): 29 vagy 30 napos a hónap. 25-étől/dec./ nyolc napon át Hanukka, a makkabeus szabadságharc emlékére. Minden este egy gyertyával többet gyújtunk a hanukkai menórában. A hónap jelképe az íj (másképp: nyilas). ...Áldott vagy Örökkévaló Istenünk, a világ Királya, aki csodát tettél őseinkkel annak idején, akárcsak manapság.)
Kitől: zulu10, Dátum: 2003/12/03/21:04 Shalom!!!
Akit érdekel a téma, az nézze meg óvatosan. w.w.w.isayeret.com
Gern , ha tudod nézd meg valahol, és a video bejátszások alatt megtalálod a Mossad kiskapuját, ahol regisztráltathatod magad. A gond az, hogy /majdnem/mindent el kell magadról árulnod. Le is nyomoznak
frankón, de ezután regisztrálnak és... Kell náluk jobb szövetséges? Viszont tudniuk kell,hogy itt Európa közepén biztos pont leszel számukra. Poénból ne írjatok, mert egy kicsit gázos. Elmondásuk szerint vannak közöttünk más ismerőseik is. Nem toborzást játszok, csak Gernnek elakarom venni a kedvét. Shalom Israel!
…............
Hozzászólás #3 Kitől: gern Dátum: 2004/02/08/11:17 Amiért a nálunk hitetlen gyaur kutyáknál lévő arabok! Nekik itt europában minden jár, mindenhez joguk van! Viselethez valláshoz stb... Próbálnál ilyen jogokat kicsikarni magadnak Jordániában, Szíriában,
Kitől: zulu10, Dátum: 2004/02/09/09:11 Ajvé! Palesztin, ha már annyira el akarják tenni az összes Israeli állampolgárt láb alól, akkor miért dolgoznak ott. Miért dolgozik az ősi ellenségnek? A másik kérdés, hogy a többi miért nem szeret dolgozni? Az eldózerolni készülő zsidó telepeken a homokban kánaánt hoztak létre. Majd, ha visszakapják a palesztinok, gondolod tovább fog virágozni? Hát nem! Magától semmi nem terem meg, kemény a munka a kibucokban. Nem az arabnak való! Sajnos még katonának sem jók. Igazi gerinctelen nép, tisztelet a kivételnek, a Mossad arab ügynökeinek.

….............
Hozzászólás #68, Kitől: Leslie, Dátum: 2004/04/05/09:54 Zulu10! És milyen külföldi szervezetekkel tartod a kapcsolatot...?
Hozzászólás #69, Kitől: a válasz, Dátum: 2004/04/05/09:56 Kitől: zulu10, Dátum: 2003/12/03/21:04, Shalom!!! Akit érdekel a téma, az nézze meg óvatosan. w.w.w.isayeret.com
Gern , ha tudod nézd meg valahol, és a video bejátszások alatt megtalálod a Mossad kiskapuját, ahol regisztráltathatod magad. A gond az, hogy /majdnem/mindent el kell magadról árulnod. Le is nyomoznak frankón, de ezután regisztrálnak és... Kell náluk jobb szövetséges? Viszont tudniuk kell,hogy itt Európa közepén biztos pont leszel számukra. Poénból ne írjatok, mert egy kicsit gázos. Elmondásuk szerint vannak közöttünk más ismerőseik is. Nem toborzást játszok, csak Gernnek elakarom venni a kedvét. Shalom Israel!
Hozzászólás #70 Kitől: Zalaváry Attila, Dátum: 2004/04/05/10:07 zulu10: Ugye már egy jópáran rákerültünk a maszat, akarom mondani moszad 'likvidálandók' listájára? ROFTL! MEGALOL!
Hozzászólás #71, Kitől: Plebsz, Dátum: 2004/04/05/10:21, Nos nézzük a tényeket (és tegyük félre a Zulu10 féle népmesét)!
Az izraeli kivándorláshoz igazoni kell, hogy a kivándorolni szándékozó Zsidó vallású. Abban az esetben ha ez nem áll fenn igazonia kell hogy a nagyszülők közül minimum az egyik ág zsidó vallású volt.
Abban az esetben, ha ezt sem tudja az ember igazolni NEM kap letelepedésit és állampolgárságot. Munkavállalási esetleg lehet, de ez is hosszadalmas dolog nem zsidó esetén.
Forrás: Izraeli nagykövetség. Személyesen hívtam fel és érdeklődtem. Végzettségre, egyéb dologra még kíváncsiak sem voltak addig még nem igazoltad h zsidó vagy. Akkor most hogy is van ez Zulu10???? Beszélsz itt és nem vagy képben vagy esetleg hazudnak a nagykövetségen? Üdv a Néptől!
Hozzászólás #72 Kitől: Plebsz Dátum: 2004/04/05/10:28 Mellesleg megjegyzem hogy a Zulu féle toborzó címnek speciel én tudom a párját! Az NSDAP home lapja magyar nyelvű tükröt is tartalmaz.:-OO
Az al-kaidának is van oldala, ugyancsak van oldala a Hamasznak. Bár azt megnézném, hogy hány helyen naplózza a látogatókat.:-DDDD
Az orosz nagykövetségen pedig tudok min 2 embert aki a KGB-nek dolgozik. Ittam velük együtt pesten egy bankár bulin.:-PPPPP
BUTASÁG A KÖBÖN!
Hozzászólás #73 Kitől: zulu10 Dátum: 2004/04/05/12:04 Plebsz!
Nem értem, hogy mi a problémád? Nem mondta senki sem, hogy bárki izraeli állampolgár lehet, de vannak kiskapuk. Lehet, hogy nem mindenkinek. A világ bármely részén zsidó kolóniába csöppenek, úgy bánnak velem, mint egy testvérrel. Ez egy q..va jó dolog. Dolgoztam külföldön,de szívesebben nyomultam, az Olasz,Portugál,Jugo melósokkal, mert az itthoniak szuperul nyírták egymást. Családok mentek tönkre itthon, a kinti taplók miatt. Aki nem hiszi, az járjon utána. Adok tel.számot is.!!!!!

Hozzászólás #178 Kitől: zulu10 Dátum: 2004/04/13/17:57 Ti ketten!
Mint már említettem, 92-ben Szentlászlón leskelődtem egy Horvát haverommal, aki jelenleg magyarországon él. A szerbek elvettek mindenét Szabadkán, adtak neki és családjának 10 percet a tiplire. Mérges lett érte. Láttam egy két érdekes dolgot .Sőt, mutatnék magamon egy-két érdekes dolgot is. Utánam kellene csinálni. Voltak ott a " vojszka specjalnogo naznacsenyija"-tól is OMON-os érdeklődők. Gondolom a terroristákat leküzdő, túszmentő (fogolyszöktető) ... technikákat gyakorolták. Még egy kis borravalót is kaptak érte. Fradi-táborba minek mennék, túl sokan vannak.Sok lúd... Egyébként voltam 1 X - 2 X csak nem egymagamban, a Hírös,a Hortobágy, a Körös,a Pelikán...támogatásával. Ekkor is kevesebben voltunk, de futott a tömeg.A fradi tábor, a Diósgyőrihez képest üttörőcsapat volt. Ez nem csak az én véleményem volt akkor. A mesének vége gyerekek, remélem már ágyban vagytok.
Hozzászólás #181 Kitől: gern Dátum: 2004/04/13/21:03 Hi! Emberek!
Szóval pár megdöbbentő dolgot vettem észre. Itt vannak /persze fekete nevű/ emberek, akik hónapokkal ez előtt kimásoltak valamilyen céllal, egy hozzám el nem jutó, de nekem címzett írást, és azt most előhúzzák az ingujjból. De vajon miért van ez még meg mindíg a piciny kis könyvtárukban? Szóval én csak egy provokátor szoktam lenni de feltennék egy kérdést: Vajon azok az emberek, akik építeni mennek oda, segélyszállítmányt visznek oda, gyógyszerekt, tudást visznek, azokat miért kell elrabolni, megölni, felnégyelni stb.? Vagy megint az ősi szabály érvényesül? Ha egy arab országba a demokrácia legkissebb árnyéka is odavetül, akkor rögtön jönnek vallási vezetők, fanatikusok, akik megkavarják a szart. Bedobják a köztudatba, hogy gyerekeket ölnek, és bizonyíthatatlan, hogy nem igaz. De arról nem beszélnek, hogy ők hány igazhitüt öltek meg most az elmúlt napokban. Mert kinek is érdeke ez most. A vallási fanatikusnak, hogy az őt kiszolgáló /iránhoz hasonló/ állam jöjjön létre. Örültem, hogy lerohanták Szaddamot, de hogy ennyire bután tették az a Bush adminisztrációra jellemző, ráadásul hazugsággal igazolva a dolgokat. Ha most kivonulnának a koalíciós erők, vagy ha valakinek úgy tetszik a megszálók, akkor fasza kis népírtás, polgárháború kezdődne. Lehet anyázni...
Hozzászólás #182 Kitől: Tyutyu Dátum: 2004/04/13/21:32 Olvasgatom itt a sok cionista és antiszemita írásokat. akárki akármit mond Zulu10-nek van igaza.
Minap néztem az M1-en valami zsidó műsort és abban mondta el egy rabbi, hogy a zsidók jelen voltak a honfoglalásnál. Ezt azzal bizonygatta, hogy Árpád felesége /most nem jut eszembe a nemzetsége/ zsidó volt. Ismétlem ezt egy rabbi mondta. Tehát a Magyarország létrejöttét az akkori zsidók segítették, így ez az orzság a zsidóknak köszönhető. Lehtne az igéret földje is ha most kéne írni a bíbliát, és lehetne Mo a II. palesztina. Még lehet, hogy ez is eljön.
Most akkor én is egy köcsög antiszemita vagyok.
Hozzászólás #183 Kitől: Teddy Dátum: 2004/04/14/07:27 Kedves Attila és QWERTY!
Lefordítom nektek zuluka szavait. Tőle fosni kell, mert ő hatalmas, jól képzett, egyszemélyes halálcsapat, aki lenyomta a Specnazt, az OMON-t, a szerb szabadcsapatokat, megfordult a Negevben, a Golan fennsíkon, a szíreknek is elkente a pofáját, Szaddamot ő rugdosta ki a gödörből, benézett Vietnamba, Dien-bien-Phu-nál ő menekítette ki a francia exp. hadsereg maradékát, ezek kívül fekete, barna, zöld és a szivárvány színeiben pompázó övei vannak, mivel legalább 6-7 kűzdősport avatott mestere, ezen kívül mesterlövész, lőkiképző - az öreg Dave mestere is ő volt - Jerichoval az oldalán járta a megszállt
területeket és riogatta jelenlétével a 6 éves palesztín kiskölyköket, Tel-aviv - Jaffa főterén orosz rulettet játszott egy UZI-val, egy szellentésével rombolt le egy terroristafészekgyanús épületet... Minedzek után nem tudom, hogy miért nem a TESZ-nél teljesít szolgálatot ez a halálos fegyver... Vau!
Kedves zulu!
Annak, hogy leírod és valamelyest el is magyarázod az ünnepeiteket személy szerint örülök, de ezeket a hülyeségeidet, amiket fent némiképp kikarikiroztam igazán elhagyhatnád, mert kezdesz egyre nevetségesebbé válni... Üdv: Teddy
Hozzászólás #189 Kitől: T.a.t Dátum: 2004/04/14/08:18
Csak azért Gern, hogy képben légy.
.........
Kitől: zulu10 Dátum: 2003/12/03/21:04
Shalom!!!
Akit érdekel a téma, az nézze meg óvatosan. w.w.w.isayeret.com
Gern , ha tudod nézd meg valahol, és a video bejátszások alatt megtalálod a Mossad kiskapuját, ahol regisztráltathatod magad. A gond az, hogy /majdnem/ mindent el kell magadról árulnod. Le is nyomoznak frankón, de ezután regisztrálnak és... Kell náluk jobb szövetséges? Viszont tudniuk kell,hogy itt Európa közepén biztos pont leszel számukra. Poénból ne írjatok, mert egy kicsit gázos. Elmondásuk szerint vannak közöttünk más ismerőseik is. Nem toborzást játszok, csak Gernnek elakarom venni a kedvét. Shalom Israel!
.........
A karlengetés közben idönként meg-megállok gondolkodni azon , hogy ki vagy kik akarnak rajtam bármit számon kérni, kik antiszemitáznak folyamatosan. Ilyenkor ugrik mindig be Zulu érdekes hozzádszólása. Szerintem tényleg el lehet húzni, ha idehaza szorít a gatya, vagy szétvet a tettvágy.
Hozzászólás #193 Kitől: Mogh Dátum: 2004/04/14/08:56 Grob! én csak a tegnapi tévéhiradót néztem, de ott nem volt valami nagyon meggyőző. A robbanószer úgy tudom nem került elő, akkor mivel akarták felrobbantani?
Hozzászólás #195 Kitől: Fegyenc Dátum: 2004/04/14/09:02 QWERTY!
Nem akarlak elkeseríteni de ennek semmi értelme sincs. Ha csak egyszer is alaposan végig gondolod zulu vagy gern hozzászólásait csak agresszíót tapasztalsz vagy bujtatott antiszemitázást és utána jön "akinek nem inge" végül " ha magadra vetted akkor náci vagy" szöveg. Végig az arabokat köpködik és a zsidókat éltetik. Nincs értelme fanatikusokkal vitatkozni főleg úgy nem ha azzal nyit a fickó hogy ő jericoval a mellén szaladgált a Negevben mert benne megbíztak a " hittestvérek":) Jól írtad ez a zulu egy "pajeszos Rambó" gern meg a másik kemény legény , a múltkori beszólása óta feszt jön hogy szétverje az arcom:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Szerintem hagyjuk őket játszani, ész érvekkel békülékeny hangnemmel nem lehet feléjük közeledni. Annak szintén nincs értelme hogy beszólj nekik mert akkor náci vagy:)Ismered a mondást aki h**ével vitatkozik az nem különb nála: Tudom hogy én sem vagyok elég következetes .... de én is csak emberből vagyok:)
….........
Hozzászólás #265 Kitől: zulu10 Dátum: 2004/04/29/11:54 Ajvé!
Troll!
Arafat a '70-években még Erópában is irtotta a népeket, így keresett terrorista lett akkoriban. Mára úgy látom, megbocsátották ezt neki. Vannak akik viszont nem.
Dinamit!
Köszi!
Z. Atti!
Úgy néz ki, hogy 2 hónap múlva már útban leszek Izrael felé. A gyávaságomról ennyit. Jöhetsz velem te is, ha akarsz. Sajnos a technikákat nem tudom itt megmutatni, pedig hasznos tud lenni néha-néha.
Hozzászólás #385 Kitől: zulu10 Dátum: 2004/05/19/18:13 shalom!
Ejnye gyerekek! Ki mondta, hogy én vagyok a legjobb? ezek alapján senki ne vigyen fegyvert magával szolgálatba, mert a kocsiablakból lelövik?Azt senki sem tudja elkerülni,nem csak én, más okos gyerek sem..."