Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ani01

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
Ani01 2008.12.22 16:43:31
Ha nem is ez volt a legjobb megasztár széria, de az a 10 (megkockáztatom)15 ember, akik közül valakinek valaki megjegyezte a nevét, szimpatikus volt, mindenképpen nyert. Majd egy év múlva kiderül, ki hogyan él a lehetőségeivel, amelyeket kapott vagy még kap.
Ugyan ki emlékszik még Galambos Dorinára (kinek erős hátszele lett) vagy Bálint Ádámra?
Puskás Peti is megtanult énekelni, hát majd Dávid is megtanul.
Tóth Vera sok kritikát kapott, mert nem bírta a mély hangokat rendesen kiénekelni és lásd az énektanár, az évek, meg a szorgalom meghozta gyümölcsét.
Ha nincs ez a széria és ez a zsűri, ugyan hogyan került volna képbe Pacsirta vagy hogyan lépett volna ki a kenesei ismeretlenségből Szecsődi Karcsi?

Megnéztem az X-Factor győztesét, kit Beyonce erősített a fináléban. Kb.olyan messzire vagyunk az angol és amerikai változattól, mint a GDP-nk. Persze nagy országok, nagy választék. Hogy kiforgassam a híres mondatot, kicsi is, savanyú is, de mi ilyet tudunk.

Nem volt szerencsés a korhatár kiterjesztése, sem a szavazások menete (kevés zsűri, sok nép "hangja" sms), hiányoltam, hogy a korábbiakkal ellentétben nem kaptak azonos feladatokat a döntők során. A döntőbe behozni a "selejtezetteket" felért egy érvágással, nem is értem "vááááájt" miért hagyták ki?

Az angol x-factor puritánabb volt, nem csapdostak lángnyelvek, nem volt mindent elvakító fényár, de legalább hagyták énekelni a győztest. Nem gyűrte maga alá az erőltetett show töltelék és a véges műsoridő a döntőt, melyen úgy rohantak át, mint jobb napokon az Intercity a Dunántúlon.

Szóval van mit tanulni. A kevesebb néha több....