Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipa11

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap volt az idei Nagy Duett utolsó adása, aminek a győztese végül a Cooky-Hien és a Pokorny Lia-Dolhai Attila párosból került ki. Nyertesként az előbbi duettet hozták ki, és ezen nagyon nincs is mit csodálkozni, hiszem a Pokorny-Dolhai páros azt az What Does The Fox Say? című,…..
Azt írja a Blikk hogy a comment:com olvasóinak véleményével és Gyurcsány Ferenc öregecskedő feleségek lecserélésérő szóló tézisével egybeeső döntést hozott a TV2, és ősszel induló, Rising Star című énekes tehetségkutatójukat már nem a csatorna elnyűhetetlen arca, a…..
Fogadási lista lebontva: jégkorong Jégkorong kézilabda Kézilabda kosárlabda Kosárlabda labdarúgás Labdarúgás motorsport autósportban tenisz Tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
A blog elköltözött 2009.07.11 20:01:00
A blog egy új saját programozású blogmotorra és domain-re került át :) A blog új címe: http://csipa11.net..
http://newuploader.extra.hu/images1/valentintut.jpg..
csipa11 2009.02.16 06:54:45
Addig nem csinálok tutort ameddig nem érkezik legalább 1 hozzászólás...
csipa11 2009.02.09 19:20:48
Most azt mutatom be, hogy a menü lényegi felépítésében mi az, amire jó figyelni. Mitől lesz igazán praktikus és jól használható.1. Menüpontok számaA menüpontok számát az amatőr oldalak gyakran rosszul lövik be. Sok a tartalom, nehéz kategorizálni, ezért nem ritka, hogy egy…..
www.port.huElső ránézésre az oldal egy kicsit zsúfolt, de nézzük meg alaposabban. Logó jó helyen, fenn az animált hirdetés elég idegesítő, de hát meg kell élni valamiből. A menünevek értelmesek és átláthatók. Nem tudom, hogy mi a sorrendjük oka. Ha nem fontosság, akkor a…..