Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aerensiniac (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy éve várom, hogy erről írhassak. Feltörték Gaskóék honlapját:) Ép eszű ember elkezd gondolkodni, hogy huha itt valami gebasz van. Először ismeretlen tettes fenyegetőzik, majd a csodás (drupal alapú) szennylapunkat is felnyomják.Mint tudjátok a vdszsz.hu-n folyamatosan ment…..
Aerensiniac (törölt) 2008.12.22 14:29:10
Gyerekek, csak egy pillanatra álljatok már meg légyszives. Előre szeretném lekötni hogy nem vagyok vasutas és nem érint a kialakult helyzet, de amit itt csináltok az már kész. Csak egy pillanatra álljatok le és gondoljátok már végig a helyzetet. Adott a vasutasok társasága akik beszüntették a munkát, mert keveslik a pénzüket. kellemetlenül, sőt mi több felettébb szarul érinti az ingázókat ugyan akkor megtapsolok minden kis értelmi fogyatékost aki most a dolgozók helyett a vezetőség kezére játszik azzal hogy a vasutasokat anyázza. Gyerekek. Jobb helyen ilyenkor a VEZETŐSÉGNÉL szoktak panaszt tenni és nem a dolgozókat anyázzák. Csodálkoztok hogy itt tart ez az ország? Még én is kiröhögöm a problémáitokat pedig a felső tízezer közelébe se vagyok, gondoljatok bele kicsit azok hogyan röhögnek
Máv honlap:
www.mav.hu/hirek/hir.php?mid=1494f8fcdd36d0
Idézem: "JÓ LENNE, HA KARÁCSONYRA HELYREÁLLNA A VASÚTI KÖZLKEKEDÉS" mert hát ugye érted hogy abszolúte de nem rajtuk múlik hogy mikor mennek a vonatok. Az újságok tele vannak olyan emberek hozzászólásaival akik az állásukat féltik és inkább az újságok hasábjain meg az interneten játszák a nagyfiút a főnök irodája helyett. Na aztán ha kirúgnak amúgyis akkor mi lesz? Akkor elvárnád hogy érezzen veled együtt mindenki meg állam bácsi és a munkaügyi osztály.

Nyaljátok a főnök seggét éhbérért aztán másokon azt kéritek számon hogy miért nem képesek befogni a pofájukat úgy mint ti minta emberek. Hát úgy is jön karácsony vegyétek a fáradságot hogy átöleljétek édesanyátoknak és hogy megköszönjétek neki hogy nem köttetett el benneteket pedig ahogy így ma elnézlek benneteket több mint elég oka lett volna rá.

*szom tele van az ilyen kis hőbörgő fogyatékosokkal. Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok. További sok sikert az óvodás szintű beszólásokhoz
Aerensiniac (törölt) 2008.12.22 14:36:48