Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napfényváros

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai szegedi közgyűlést követően nyolc, 100%-ban önkormányzati tulajdonú cégnél cserélték le a vezetőt. Kozma József, az MSZP frakcióvezetője szerint a cégvezetők leváltásában semmilyen koncepció nincs, a Fidesz célja a zsákmányszerzés volt.Egyáltalán nem csillapodnak az…..
Március végén indult el a WizzAir Budapest-Forli járata, mely nagy átlagban olcsó árai miatt bizonyára sokakat utazásra ösztönöz majd. Ádám rövid beszámolójában számos praktikus információval szolgál a Bologna környékére indulóknak.   Repülőjegy: 2990/út/fő,…..
Subba Vasárnapina: Itt a tavasz 2010.02.28 11:30:00
 KatonadologAlettaMost online cset Tawny Party LichelleHármanRebecca  ..
Egy, a  Közbezerzési Értesítőben megjelent felhívást tett közzé a Kreatív Online. A kiírásban a mórahalmi önkormányzat keres kommunuikációs partnert. Az ajánlatot tárgyalás nélküli eljárás során kívánják elbírálni 4 nap alatt.  A kiírónak szíve-joga…..
Egyszer, na jó, a folytatásokkal együtt háromszor, Szeged már megmutatta magát a mozivásznon:  lázadó sztori a 80-as években, vezető korabeli színészek + Jászai Joli néni,  emészthető zene, Szerelem sokadik vérig.A város - ha nem is kerül a filmgyártás…..
Szegedről szólva Szeged 2x3D-ben 2009.02.20 20:08:00
Szerencsére Szeged bőven el van látva pénzt és időt nem kímélő, elhivatott emberekkel. Hirtelen ketten is bekerültek a köztudatba egy-egy fotós projekttel. Remélhetőleg minél többet profitálnak belőle az alkotók ésa város is. Az egyik, még novemberi hír, mely egy virtuális…..
Kedden tartotta volna sajtótájékoztatóját a Pick Szeged férfi kézilabda csapata, de az ismert hétvégi tragédia miatt kegyeleti okokból ettől – nagyon helyesen – eltekintettek. Pedig nagy-nagy önfényezés lett volna a szponzor és az  elnök vezetésével. A…..
Érdekes hír a Délmagyarorság portálon:Szexuális szolgáltatás közben lopta meg a prostiElfogták a rendőrök azt a 19 éves kisteleki nőt, aki még hétfőn 2 ezer eurót lopott el egy román kamionostól miközben szexuális szolgáltatást nyújtott.Miután a kamionos észrevette a…..
Update: Igen kérem, Czutor Ignác lett a helyettes, na bumm....de mi is lesz így a Fool Moon-nal? Jó másfél hónapja jelentette be László Boldizsár, a Cotton Club Singers énekese, hogy ő is elhagyja a bandát és a Szegedi Nemzeti Színház opera énekeseként folytatja a pályafutását.…..
Legalábbis az index.hu szerint vagyunk annyira gálánsak, hogy adunk Szeged testvérvárosának, Szabadkának 1 - de ha nagyon jók lesznek - 2 köbméter gázt.Ebből valószínűleg néhány adag csevapot meg lehet sütni. Szerintem toljunk át a határon egy talicska jófajta szenet is.....
Új, ingyenes, színes, igényesen tördelt (eddig a pozitívumok) sajtótermék került Szeged és Csongrád Megye háztartásainak postaládájába. Ne legyenek illúzióink, ez is csak egy párthoz kötődő propaganda termék lesz, mégpedig a Fideszes megyei önkormányzattal a háta mögött…..
Szeged és - szerbiai testvérvárosa - Szabadka között jár talán az ország egyik legfurcsább, legérdekesebb közlekedési eszköze, mely nagyjából öt évtizedes pályafutása alatt számtalan kalandos utat teljesített. A sinobusz, avagy ezüstnyíl utasait "visszarepíti" az…..
Sasika61, az Itt az írás, forgassátok... bloggere inkognítóban írja blogját, de most lerántjuk róla a leplet.Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod, ha kiderülne?A feleségemen kívül senki nem tudja, sem a barátaim, sem a rokonaim,…..
napfényváros 2008.12.23 20:43:39
Először valami beköszönő jellegű postnak kellett volna születnie, de nemrég a kezembe akadt a mai Délmagyarország, (DM) melynek címoldalán megdöbbentő cikkről számol be a lap „bűnügyi” újságírója. A történet első olvasatra brutális és nem talál ez ember…..