Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatool

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Égéstér mai adásának kommentposztja. Letöltené az egészet? Erre találja a Direktlinket. Gróf Miklós első cikke a Totalbike-on. ..
tatool 2013.02.14 22:30:53
@visszakettopadlogaz:
Arról, hogy Gróf Miklós igyekszik magas színvonalon, tökélyre törekedve végezni a munkáját és mindezt élvezi, csak elismeréssel szólhatok.
Sok szar munkahelyem volt életemben, ahol csak azért dolgoztam, mert valamiből élni kellett. Frenetikus felismerés volt, mikor 2000 körül az első olyan munkahelyem lett, melyet imádtam, élveztem, sikeres és elismert lettem, szerencsémre még a fizetés is megfelelő volt, hogy "jéé, lehet szeretni is azt amit a megélhetésért csinál!". De ha csak a 60%-át keresném a mostaninak, akkor is örömmel és minőségi, igényes munkára törekedve csinálnám. Nem az lenne a központi téma, hogy "jaj, megint itt a rohadt hétfő, mikor lesz már itt a hétvége", amikor az "igazi" (?) élet kezdődik.

Elnézést a kicsit OFF TOPIC témáért, csak egy észrevétel/ötlet az általam amúgy módfelett kedvelt Égéstér adáshoz:
Az adások elég kurtán-furcsán kezdődnek, gyakran mondat közben, kicsit olyan "bekapcsolom a magnót és futás leülni" hangulattal. (gondolom valójában így is történik)
Esetleg egy jó kis főcím vagy csak egy kis főcímzene Winkler Róbert rock-gyűjteményéből lehet, hogy segítene.
Akárhogy is, elismerésem a jó témákért és társaságért, várom a következő adást.

A motoros témához:
A kis köbcentis gépeknek vagy a robogóknak is megvan a maguk varázsa. Egyszer voltam egy Simsonnal Veszprémből Pécsen (csak kirándulni akartam, akkor nem volt saját kocsim, és nem Pécs volt a cél, csak barangolás Dél-Dunántúlon). A máskor oly gyötrelmes 40-50 km/ó sebesség ezen az úton valóságos felüdülés volt, annyira lassan haladtam, hogy rengeteg időm volt nézelődni, 10x többet láttam, mintha egy gyorsan száguldó kocsiból vagy nagyobb motorról nézelődtem volna. A biciklinél is jobb volt, hiszen nem kellett a fizikai kihívásra koncentrálni, a testemmel küzdeni. Felejthetetlen, igazi "road movie" élmény volt.
Persze egy adrenalin löketes csapatás is baromi jó, csak az másról szól.