Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veronyy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt a reggeli köröm Pestszentimréről a belvárosi Markó utcába, majd onnan vissza Kispestre. Még pont időben, hatkor indultam. A Nagykőrösi úton befelé már érezni lehetett, hogy olyan a forgalom, mint máskor 8 körül. Az Illatos út - Külső Mester utca útvonal teljesen tiszta…..
veronyy 2010.01.12 10:32:15
Reggel én kivártam a villamost, de most olvastam, hogy egyre ritkábban járnak. Hazafelé telekocsizok, szerencsére találtam a www.utazzunkegyutt.hu -n egy autóst, aki hazavisz. Ha lassabban is, de hazajutok...lehet bkv-val nem jutnék haza egyáltalán.
A Sláger rádión a nap legjobb párbeszéde az volt, amikor a műsorvezető bókolni próbált a promóciós igazgatónak, "és te mindig olyan vidám vagy, ezért szeretünk", mire a promóciós igazgató csaj visszanyesegette a föltoluló érzelmeket: "erre azért rásegít a…..
Linkeket, neveket persze nem fogunk megosztani senkivel (legfeljebb kitaláltakat), de idézni és egy jót rötyögni miért is ne? Neve maradjon titokban küldte az elsőt: Nem Férfi Életkor 23 Magamról A puding próbája az evés de azért mondok magamról néhány szót. Igazi…..
micsuda Micsuda Adrenalin! 2009.05.30 07:00:00
Adrenalin-parti Mátrafüred-Sástón, a legkülönbözőbb mobilitású szórakoztató készségekkel, frédi-béni teperős autóktól kezdve, a lélekvesztő hídon át, egészen a nagy sebességű bob-pályáig. Milyen veszélyeket tartogat vajon számomra Sástó Adrenalin…..
Eltelt egy hét, gondoltam megírom , sikerült az első kg fogyás (80-1=79 kg). A kezdő testzsír-értéket is szerettem volna dokumentálni, ezért elmentem egy gyógyszertárba, ahol a műszer mérte a magasságomat, eszerint nőttem egy cm-t, 165 cm vagyok, mérte a súlyom, ez sem egyezik az…..
veronyy 2009.06.17 11:09:36
Nekem kb 8-10 kg tól kéne megszabadulni. Tudományosság nélkül elkezdtem diétázni, futni járni, és az anyagcsere gyorsítására Mira vizet ( www.miraviz.hu )inni, naponta 2-3 dl t. Eddig minden jól alakul, 3 kg lement már. Remélem meglesz a kitartásom, és elérem a célt!!
   Sárgarépalé almával az egyik kedvencem. Imádtam és most is imádom, mert isteni és ráadásul még laktató is. Egykor létezett Békéscsabán egy konzervgyár - béke poraira - ott készítettek formás üvegpalackba töltött natúr, rostos változatot. Persze a legjobb a…..
Vannak olyan időszakok, amikor az ember folyamatosan egyféle ételt kíván – de azt állandóan és nem tudja megunni. Én többször is tapasztaltam ilyesmit, pl. amikor állandóan tésztát ennék, legyen az tojásos, krumplis, káposztás stb... mindegy, csak tészta legyen! Aztán van,…..
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
UPDATE1: 18 órától országos vasutas sztrájk! VDSZSZ.HU: Minél hamarabb szeretnénk a sztrájkkal eredményeket elérni, ezért a VDSzSz Szolidaritás december 14-én 18 órától az egész országra kiterjeszti a határozatlan idejű általános vasutas sztrájkot. December 14-én újra…..
Ismét fellebbent a vdszsz rendezésében szabálytalan időközönként prezentált sínbohózat elől a függöny. Az éhes közönség epekedve várta, hogy újabb szopásadagját megkapja hőn szeretett vasútunktól, pontosabban annak renitens kis hangyáitól. Kérjük kedves nézőinket…..
Már egy éve várom, hogy erről írhassak. Feltörték Gaskóék honlapját:) Ép eszű ember elkezd gondolkodni, hogy huha itt valami gebasz van. Először ismeretlen tettes fenyegetőzik, majd a csodás (drupal alapú) szennylapunkat is felnyomják.Mint tudjátok a vdszsz.hu-n folyamatosan ment…..